Kammuslinger med fennikel

Kammuslinger med fennikel

En imponerende, meget hurtigt lavet ret med en superb aromatisk smag.

Ingredienser

500 gram kammuslinger uden skal (og uden rogn), 1 tsk fennikelfrø, 1 spsk citronolie eller anden frugtolivenolie, 1 citronder ikke er overfladebehandlet, havssalt

Sådan gør du


4 portioner

1 Mal fennikelfrøene i en morter. Vask citronerne og riv skallen. 

2 Bland frøene og citronskallen med olie og vakuumforsegl det i en sous vide-pose sammen med kammuslingerne. Kammuslingerne skal ligge fladt ved siden af hinanden i et jævnt lag.

Placér posen på hyldeniveau 3 på SousVide-programmet og bag ved 60°C i 10 minutter. 

For at servere
Klem citronsaften ud af citronen og drys det over de færdige kammuslinger sammen med lidt havssalt. 

  • Gazpacho med dampede tigerrejer

    Denne spanske suppe er en perfekt sommersuppe.

  • Dampede forårsruller

    Disse sunde forårsruller er lette at spise, og passer perfekt til buffetbordet eller mingelmad. 

  • Løgsuppe i en pose

    En ny vinkel på en gammel klassiker, som giver en suppe med en varme og dybde som ingen anden.