VÆLG PRODUKTKATEGORI

- eller læs mere om hvad du skal tænke på før du køber

Vores mest energieffektive ovne

Ovnene i EcoLine serien er vores mest energieffektive modeller. Ovnene har en avanceret dampfunktion, som gør det muligt at lave mad ved lave temperaturer. Dette kan spare op til 20% energi.* Derudover bruger damprengøringsfunktionen 95% mindre energi sammenlignet med traditionel pyrolyse rengøring.**

Næringsrig, lækker og inspirerende mad

Eksperimenter og få nye færdigheder i køkkenet. I vores mest energieffektive AEG-kombiovne med energimærke A++ kan du tilberede maden med varmluft, damp eller Sous Vide. Bruger du damp, bevarer du op til 90% af madens vitaminer* samtidig med at du sparer op til 20% energi**.

**Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i førevarer med HPLC/UV-synlig metode. **Intern sammenligning baseret på en (1) test af en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multiovn [BPE556370M]. Testen blev udført på laksefilet og kyllingbryst tilberedt med Sous Vide.

  •  Mad der tages ud af ovnen
    Udfordr dine kulinariske grænser

    Lær nye måder at lave mad på og eksperimenter med nye ingredienser. AEG har et udvalg af kombiovne, som gør, at du kan tilberede mad med af varmluft, damp, Sous Vide eller en kombination af det hele. Alle typer af mad får mere smag og bliver mere næringsrige.

  • Hånd justerer ovnens kontrolpanel
    Præcision uden stress

    Vellykket madlavning uden stress hver gang med hjælp til tilberedning, hvor et madlavningstermometer overvåger tilberedningen og Steamify® funktionen gør det lettere at lave mad i dampovne.

  • Madret sættes ind i ovnen
    Nyd sundere madlavning

    AEG-ovne beskytter ingredienserne, så næring, smag, konsistens og farver maksimeres. Med damptilberedning kan du lave mad med mindre salt og fedt, samtidig med at mineraler og op til 90% af C-vitamin* i din madret bevares.

    *Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i førevarer med HPLC/UV-synlig metode.

     

Oplev madlavning på en helt ny måde

Tilsæt damp og oplev fordelene. Med en dampovn kan du lave næringsrige og lækre retter med ekstra drøn på smagsoplevelserne.

Bedst i klassen

9000 SteamPro

Lav luksuriøse måltider i dit køkken med SteamPro-ovnen. Tilføj varme, damp eller en kombination af begge. Du kan endda lave Sous Vide. Denne ovn lever op til dine kriterier.

Vores mest populære ovn

7000 SteamCrisp®

Med en SteamCrisp®-ovn kan du bruge dampfunktionen til at gøre dine madretter sprøde og gyldne udenpå, mens saftigheden bevares med masser af smag.

Vælg en ovn med det rette dampniveau

Vores ovne er inddelte i serier for at gøre det nemmere for dig at vælge. Hver serie repræsenterer forskellige fordele og passer til varieret madlavning.

Lav mad med damp og få professionelle resultater med sous vide-teknikken.
  • Brød, muffins og tærter
  • Kylling og kød
  • Frugt, grøntsager og fisk
  • Sous vide
Med ovnens avancerede dampprogram kan du stege, bage, lave stuvninger og grille.
  • Brød, muffins og tærter
  • Kylling og kød
  • Frugt, grøntsager og fisk
Damp tilfører yderligere smag til din middagsret. Desuden opretholder maden sin farve og konsistens.
  • Brød, muffins og tærter
  • Kylling og kød
Ved at bruge dampfunktionen på ovnen får dit brød og bagværk en ensartet og gylden overflade.
  • Brød, muffins og tærter

Læs mere om vores ovne

Oplev exceptionel bagning og madlavning med en ovn fra AEG. Find den rette ovn til dine behov.