Vakuumforsegler fra AEG

Vakuumforsegler

Med vakuumforsegler bevarer du både næring og fugt i maden mens smagen intencificerer. Fødevarer holder meget længere tid end ved almindelig opbevaring. Perfekt til lækre resultater og mindre madspild.

Lav sous-vide mad med din vakuumpakker

Med sous-vide-teknik når din kogekunst helt nye niveauer. Vores vakuumforsegler sørger for, at du opnår perfekte resultater hver gang. Når maden bliver pakket på denne måde, er der ingen smag som går til spilde i det kogende vand. Takket være den lange tilberedelsestid bliver kødet mørt og grøntsagerne mere smagfulde.

Mere smag og mindre madspild

Når vores lufttætte madbeholdere kombineres med stærkt vakuum bevares både råvarer og næringsemner længere. Det mindsker madspildet i hjemmet og er en win-win for sundhed og miljø. Dine madvarer holder sig friske op til fem gange længere.

*Baseret på intern test 2021. Opbevaring i køleskab med vakuumbeholder blev sammenlignet med opbevaring uden beholder. Resultatet kan variere mellem forskellige råvarer, forpakninger og opbevaringstemperaturer.

Matt Black Design

En kollektion som kombinerer praktisk funktionalitet med elegant design. Med flere produkter i Matt Black-familien får du et ensartet stilindtryk som går hånd-i hånd med de seneste tekniske innovationer inden for køkken og madlavning.

Opdag Matt Black