Fritstående fryseskabe

Der følger en masse funktioner med vores fritstående frysere - funktioner som passer til dine madlavningsvaner og dit køkken. De er fleksible, både når det kommer til pladsoptimering og energiforbrug.

Fryseskab
17 af 17
 • AEG - Fryseskab - AGB61911AW
  AEG A+ Fryseskab med traditionel fryseteknologi

  Lille fryseskab i hvid. Skabet har elektronisk temperaturstyring, temperaturalarm samt hurtig indfrysningsfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE62515NW
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Selvafrimende fryseskab med NoFrost teknologi i energiklasse A+. Fryseskabet har indvendigt LED lys, en Maxi-box til store ting, dør- og temperaturalarm samt hurtig indfrysningsfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE72925NX
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Højt specificeret fryseskab i rustfrit stål med CustomFlex dørindretning for nem opbevaring af små varer. Flytbare hylder i skabets øverste halvdel giver en unik fleksibilitet og mulighed for at fryse selv store portioner ned. Lavt energiforbrug med energiklasse A++, NoFrost køleteknologi så du slipper for at afrime samt klare skuffer på skinner for godt overblik. Venstrehængt og nem døråbning med QuickDoor. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE62516NX
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Takket være NoFrost – den bedste rimfri teknologi – kan du være sikker på en højtydende fryser, som aldrig kræver afrimning.

 • AEG - Fryseskab - AGE82925NX
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Højt specificeret topmodel i rustfri stål inden for fryseskabe. Skabet er både energibesparende i energiklasse A++ og udstyret med NoFrost, den bedste køleteknologi, så du slipper for at afrime, samt har glashylder i den øverste del, så der kan opbevares ekstra store portioner. Fryserdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du kan opbevare små portioner og hurtigt kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Døren åbnes nemt hver eneste gang med QuickDoor døråbner og displayet på døren viser temperatur samt giver hurtig adgang til skabets elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - ATB51111AW
  AEG A+ Fryseskab med traditionel fryseteknologi

  Lille og kompakt fryseskab med mekanisk temperaturstyring, manuel afrimning og visuel temperaturalarm i energiklasse A+. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGS729BCNW
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Fryseskab i hvid med CustomFlex dørindretning for nem opbevaring af små varer. Flytbare hylder i skabets øverste halvdel giver en unik fleksibilitet og mulighed for at fryse selv store portioner ned. Klare skuffer på skinner for godt overblik. Venstrehængt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE62516NW
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Selvafrimende fryseskab med NoFrost teknologi i energiklasse A+. Fryseskabet har indvendigt LED lys og desuden flere alarmer samt hurtig indfrysningsfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE72624NW
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Selvafrimende A++ fryseskab med specifikationer i topklasse. Skabet er udstyret med NOFROST teknologi og har en fleksibel indretning med glashylder, varierede størrelser skuffer samt CustomFlex dørindretning. Et kvalitets fryseskab med flere elektroniske funktioner, god plads og et stilrent design. Venstrehængt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE52516NW
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Selvafrimende fryseskab i hvid med NoFrost teknologi i energiklasse A+. Fleksiblet fryseskab med bl.a. 3 store Maxi-Box skuffer, flere alarmer samt hurtig indfrysningsfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGS625ACNW
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  A+ fryseskab med selvafrimende fryser, takket være vores NoFrost teknologi. Skabet er elektronisk styret, og dermed utrolig præcist. FrostMatic funktionen sørger for hurtig indfrydning af dine madvarer, så de bevarer udseende, smag og vitaminer. Energibesparende LED belysning i skabet for godt overblik. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE82925NW
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Højt specificeret topmodel i hvid inden for fryseskabe. Skabet er både energibesparende i energiklasse A++, udstyret med NoFrost, den bedste køleteknologi, så du slipper for at afrime samt har glashylder i den øverste del, så der kan opbevares ekstra store portioner. Fryserdøren har desuden den unikke CustomFlex dørindretning, hvor du kan opbevare små portioner og hurtigt kan ommøblere boksene så de passer til dine skiftende opbevaringsbehov. Displayet på døren viser temperatur og giver hurtig adgang til skabets elektroniske funktioner. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE72925NW
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Højt specificeret fryseskab i hvid med CustomFlex dørindretning for nem opbevaring af små varer. Flytbare hylder i skabets øverste halvdel giver en unik fleksibilitet og mulighed for at fryse selv store portioner ned. Lavt energiforbrug med energiklasse A++, NoFrost køleteknologi så du slipper for at afrime samt klare skuffer på skinner for godt overblik. Venstrehængt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE72624NX
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Selvafrimende A++ fryseskab med specifikationer i topklasse. Skabet er udstyret med NoFrost afrimningsteknologi og har en særdeles fleksibel indretning med glashylder til opbevaring af helt store portioner, varierede størrelser skuffer samt den unikke CustomFlex dørindretning til opbevaring af små portioner. Et kvalitets fryseskab med flere elektroniske funktioner, nem touch betjening øverst bag døren og i et stilrent design, der passer ind i ethvert køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGE52516NX
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Fritstående fryseskab i rustfrit stål med selvafrimende NoFrost teknologi i energiklasse A+. Fleksiblet fryseskab med bl.a. 3 store Maxi-Box skuffer og hurtig FrostMatic indfrysningsfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGS625ACNX
  AEG A+ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  A+ fryseskab med selvafrimende fryser, takket være vores NoFrost teknologi. Skabet er elektronisk styret, og dermed utrolig præcist. FrostMatic funktionen sørger for hurtig indfrysning af dine madvarer, så de bevarer udseende, smag og vitaminer. Energibesparende LED belysning i skabet for godt overblik. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Fryseskab - AGS729BCNX
  AEG A++ Fryseskab med NoFrost selvafrimning

  Fryseskab i stål med CustomFlex® dørindretning for nem opbevaring af små varer. Flytbare hylder i skabets øverste halvdel giver en unik fleksibilitet og mulighed for at fryse selv store portioner. Klare skuffer på skinner og indvendigt LED lys for godt overblik. Føres hos udvalgte forhandlere.