VÆLG EN EMHÆTTEKATEGORI

Vi benytter avanceret teknologi og tilbyder kvalitetsemhætter i lækkert design.

BEDST I KATEGORIEN

INTEGRERET EMHÆTTE MED AUTOSENSE

0

0(0)

NDG966AB

De nyeste integrede emhætter fra AEG med AutoSense findes i to størrelser: enten 60 cm eller 90 cm. Med AutoSense teknologien registrerer emhætten automatisk mados og lugt, så luften i dit køkken holdes ren og frisk. Effektivitet med minimalt lydniveau.

NYHEDER

Udtræksemhætte med Perfect Illumination

0

0(0)

NDP866PT

Med den justerbare belysning kan du selv bestemme om du vil have koldt eller varmt lys, mens luften i køkkenet holdes ren og frisk. Emhætten findes i to forskellige størrelser: 60 cm eller 90 cm.

Ren luft i køkkenet med vores energieffektive emhætter

AEGs mest energieffektive emhætter i energiklasse A og højere fjerner mados, lugt, fedt og damp. Lav mad med venner og familie i et behageligt køkkenmiljø med lavt lydniveau, på en mere energieffektiv måde.

Se AEG EcoLine

Behagelig madlaving – med ren luft i køkkenet og forbedret belysning

AEG emhætternes førende teknologi gør det behageligt at lave mad. I vores udvalg finder du emhætter som effektivt og støjsvagt renser luften i køkkenet. Og så har de forstærket belysning, så du bedre kan se hvad du laver.

 • Gryde og kasserolle i køkken
  EMHÆTTE OG KOGEPLADEN TALER SAMMEN

  Nyd hvor nemt det er at lave mad i et rart køkkenmiljø med Hob2Hood®-funktionen. Den aktiverer automatisk belysningen, og emhættens styrke indstilles efter kogepladens varme, så du har bedre kontrol over madlavningen.

 • Gryder og pander i køkkenet
  BEDRE BELYSNING

  Se maden i det rette lys med Perfect Illumination. Tilpas din oplevelse i køkkenet ved at justere belysningens farvetemperatur fra kold til varm mens du laver mad, eller find det mest hyggelige lys når det er spisetid.

 • Mand og kvinde i køkken
  STØJSVAG UDSUGNING

  SilenceTech sørger for at der er et behageligt miljø i køkkenet, så du bedre kan nyde at lave mad. Den innovative teknologi fjerner effektivt uønsket lugt, samtidig med at lydniveauet er minimalt.

Find den bedste emhætte til dit køkken

Se vores store udvalg af emhætter i flere forskellige designs og få hjælp til at vælge den, der passer til din smag. Med os kan du skabe det køkken, du altid har drømt om.

Klassens bedste

9000 SilenceTech

Ved hjælp at innovativ teknologi fjerner denne emhætte uønsket mados, næsten helt ubemærket. Og da den er så godt som lydløs er den med til at skabe et behageligt indeklima.

Vores mest populære emhætte

7000 Hob2Hood®

Hob2Hood styrer automatisk udsugningen og belysningen, så du kan have fuldt fokus på madlavningen.

Nyhed

8000 Breeze

Denne emhætte i topmoderne design fjerner stegeos ved hjælp af smart og støjsvag teknologi. Resultatet bliver et mere hyggeligt køkkenmiljø uden larm og lugt.

Læs mere om vores bedste emhætter

Se vores store udvalg af elegante og raffinerede emhætter som passer sammen med de andre køkkenelementer og giver et mere behageligt indeklima. Læs alt hvad du skal vide for at finde den emhætte der passer i dit køkken.