Vaske-tørremaskiner

Vælg en vaske-tørremaskiner, som kan opfriske dit tøj med damp mellem vaskene. Eller en, der optimerer vaskemidlets ydeevne. Du kan trygt vaske dit uldtøj i alle maskiner.

Vis alle vaske-tørremaskiner
 100 dages fuld returret

100 dages fuld returret på hvidevarer

AEG vaske-tørremaskine

ÉN MASKINE, ÉT PROGRAM, ET PERFEKT RESULTAT

Vaske-tørremaskiner
7 af 7
 • 3,099985
  (20)

  Vaske-tørremaskine til indbygning. Hele 7 kg fyldning til vask og 4 kg til tør, er denne model ideel hvor pladsen er trang. Den store fyldmængde og effektive vaskesystem, sikrer dig en perfekt og ren vask hver gang, på ingen tid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,3125
  (16)

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme XXL ProTex tromle. Maskinen har Woolmark Blue-certificering til både vask og tørring, så du trygt kan vaske og tørre uld og andre sarte materialer, der normalt kræver håndvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (2)

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 9 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 10 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 5
  (1)

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Både vask og tørring er Woolmark Blue certificeret for den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • NaN
  (0)

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg. Både vaskemaskine- og tørretumbler-delen er certificeret med Woolmark Blue.

 • 5
  (1)

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Maskinen har TFT touch display Her får du ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.