Vælg en vaskemaskine med tørretumbler

Ved at vælge en kombineret vaske-tørremaskine sparer du tid, energi og plads. Med samme resultat som to separate maskiner kan du vaske og tørre dit yndlingstøj på én gang. Maskinens kapacitet til at benytte lave temperaturer og kontrollerede bevægelser sikrer at dit tøj holder sig pænt vask efter vask.

Læs mere

Vores bedste og mest effektive vaske-/tørremaskine

Vaske-/tørremaskinerne i EcoLine serien er AEGs mest energieffektive. Når du skal vælge vaskemaskine, gå efter de bedste energimærkninger med produkter i klasse A, A-10% og A-20%. Med vores varmepumpeteknologi reduceres energiforbruget med 55% samtidig med at du kan tørre sarte materialer som uld, silke og dun.*

Alt i en maskine: Vask, tør, spar.

Med AEGs vaske-/tørremaskiner holder tøjet længere og du sparer ressoucer ved hver brug – spar op til 96% vand ved at bruge damp,* fjern pletter ved 30°C og tør selv dit mest sarte tøj samtidig med at du sparer op til 55% energi med vores varmepumpeteknologi.*

*Baseret på interne tests, i en sammenligning mellem varmepumpens og traditionelle kondens-vaske-tørremaskiners energiforbrug i tørrefasen med Eco 40-60-cyklyssen ved maksimal belastning (6 kg IEC-bomuld)
**Funktioner afhænger af produktserien

 • Nærbillede af lyserød trøje
  Spar energi når du tørrer tøj

  Varmepumpeteknologien sænker energiforbruget med op til 55%*** samtidig med at den beskytter tøjet mod unødig varme, hvilket er med til at give det længere levetid.

  ***Baseret på interne tests, i en sammenligning mellem en varmepumpe- og en traditionel kondenstørretumblers energiforbrug i tørrefasen med Eco 40-60-cyklussen ved maksimal fyldning (6 kg IEC-bomuld)

 • Hvid skjorte mod grå baggrund
  Brug 96% mindre vand* med damp

  Dampprogrammet bruger 96% mindre vand* og er mere skånsomt end et traditionelt vaskeprogram, og det hjælper dit tøj til at se bedre ud i længere tid.

  *Intern test med 1 kg vask på dampprogrammet sammenlignet med finvaskprogrammet.

 • Kvinde der står ved siden af en vaskemaskine
  AutoDose bruger op til 60% mindre vaskemiddel*

  AutoDose bruger sensorer til at beregne nøjagtig den mængde vaskemiddel og skyllemiddel der skal bruges til hver vask.

  *Ifølge en intern test hvor mængden af vaskemiddel der blev brugt til en vask på 2 kg med AutoDose blev sammenlignet med en gennemsnits manuel dosering.

   

Vores mest avancerede vaske-tørremaskine

9000 AbsoluteCare®

Ved hjælp af varmepumpeteknologi, tørres tøjet ved den halve temperatur¹. Tilpassede tromlebevægelser vasker og tørrer uld, funktionstøj og sikrer endda at sart silke beholder formen².

Vores mest populære vaske-tørremaskine

7000 PROSTEAM®

En 3-i-1-maskine med vask, tørring og dampprogram. Et dampprogram bruger 96% mindre vand³ og er mere skånsomt end vask. Det gør at tøjet ser nyt ud længere.

Vores udvalg

9000 serien giver dit tøj skræddersyet tøjpleje.
 • AbsoluteCare®
 • SensiDry®
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Connectivity*
8000 serien forstærker effekten af vaskemidlet.
 • PowerCare/PowerClean
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Connectivity*
Damp, vask og tør dit tøj med en vaske-/tørremaskine i 7000 serien.
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad
 • Connectivity*

Beskyt tøjet med AutoDose

Med Autodose slipper du for at dosere vaskemidlet hver gang du skal vaske tøj. Du kan fylde op til 1 l vaskemiddel på ad gangen, så beregner sensorerne i vaskemaskinen automatisk optimal mængde vaske- og skyllemiddel til hver vask. Det resulterer i, at vaskemaskinen bruger op til 60% mindre vaskemiddel⁴. Autodose forhindrer overdosering, og reducerer slitage på bomuldstøj.

UniversalDose - unik vaskemiddelskuffe

UniversalDose passer til alle typer vaskemiddel, også PODS® kapsler. Den unikke teknologi med vandstråler gør, at vaskemidlet opløses hurtigt. PODS® aktiveres 60% hurtigere sammenlignet med når de placeres i tromlen. Dette giver ekstra kraft til pletfjerning i kolde og hurtige 1-times programmer⁵.

Læs mere om vores vaske-/tørremaskiner

Vi har opdelt vores vaske-/tørremaskiner i serier for at gøre det lettere for dig at vælge den rette pleje af dit tøj.

¹ Baseret på interne tests, der sammenligner den højeste temperatur i tromlen på en varmepumpetromle og en almindelig kondenstromle.

² Sammenlignet med lufttørring

³ Intern test med 1 kg vasketøj i dampprogram sammenlignet med finvaskprogram.

⁴ Intern test med 1-times bomuldsprogram ved 30°C, hvor PODS® kapsel lægges i UniversalDose rummet sammenlignet med en PODS® kapsel i tromlen.

⁵ Baseret på en intern testmetode, hvor mængden af vaskemiddel, der bruges til at vaske 2 kg tøj med AutoDose sammenlignes med en gennemsnitlig manuel dosering.