Mere end hvidevarer

Køb direkte fra AEG 

   

   

 • animated truck

  Fri hjemmelevering af hvidevarer for din bekvemmelighed

  (Gælder ikke til ikke-brofaste øer)

 • animated tool

  Installation i forbindelse med levering*

  (Gælder ikke til ikke-brofaste øer)

 • Animated recycling

  Vi tager dine gamle hvidevarer med til genbrug. Det koster 299 kr.

 

*Omfatter ikke installation af frontlåge på integrerede produkter. Gælder integrerede køleskabe, frysere og opvaskemaskiner.

En tryg købsoplevelse 

Når du køber et produkt fra AEG, har du 30 dages returret. Dette betyder, at du kan fortryde købet inden for 30 dage fra den dag, du modtog produktet, forudsat at produktet er ubrugt og i originalemballagen. Du er ansvarlig for returomkostningerne på op til 349 kr. 

> Læs mere om vores handelsbetingelser 

Nem levering 

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at begynde at bruge dine nye produkter, du har købt hos os. Derfor tilbyder vi altid gratis hjemmelevering med indbæring, hvis du har købt en hvidevare*, samt levering til pakkeshop/box, hvis du har købt mindre produkter. 

*Gælder ikke ikke-bro faste øer.

> Læs mere om vores leveringsbetingelser 

Leveret og installeret 

Når vi har leveret dine nye hvidevarer, skal du selvfølgelig kunne begynde at bruge dem med det samme. Derfor tilbyder vi altid installation på samme tid som vi leverer dine hvidevarer. Gælder dog ikke ikke-brofaste øer.

Selvfølgelig afinstallerer vi også dine gamle hvidevarer og tager dem med til genbrug.

Husk at booke installationsservice samt fjernelse af dine gamle hvidevarer til genbrug i din ordre, såfremt disse services ønskes.

*Omfatter ikke installation af frontlåge på integrerede produkter. Gælder integrerede køleskabe, frysere og opvaskemaskiner.
  
> Læs vores komplette installationsbetingelser

For dig som allerede har købt et produkt

Her samler vi alt det, du har brug for at vide efter et køb hos os. Det omhandler alt fra købsvilkår til anmeldelser eller registrering af produkter. Se hvordan du får mest muligt ud af dit køb! Her er alt det du har brug for, så du kan føle dig tryg når du har handlet hos os.

Vi er her for dig 

Vores dygtige support- og kundeservicemedarbejdere er lige ved hånden. Vi vil gøre vores yderste for at imødekomme dine behov og hjælpe dig, når du har brug for det.  Du kan også kontakte os via chat, e-mail eller telefon. 

Tlf. Nr.: 79221369 

Mandag til torsdag fra 08:00 til 16:00 
Fredag fra 08:00 til 15:30 
Lørdag, søndag og helligdage holder vi lukket 

E-post: webshop.dk@electrolux.com

Du kan læse mere på vores supportside her