Vælg opvaskemaskine

- eller læs mere om hvad du skal tænke på inden købet

 

Vores mest energieffektive opvaskemaskiner

EcoLine opvaskemaskiner er vores mest energieffektive modeller. Alle maskiner har funktioner som sparer energi og vand samtidig med at de leverer pletfri resultater.

Innovative opvaskemaskiner

Designet til effektivitet

AEG-opvaskemaskiner har unikke programmer, som hjælper dig med at spare vand og energi uden at gå på kompromis med ydelsen. Vores innovative design har funktioner som verdens første løftbare underkurv, som gør det nemmere at tømme eller fylde opvaskemaskinen.

 • Nærbillede af en opvaskemaskine
  Nem at tømme og fylde

  Den unikke funktion ComfortLift løfter den nederste kurv op til en god arbejdshøjde, for at gøre det lettere for dig at fylde og tømme opvaskemaskinen.

 • Nærbillede af en opvaskemaskine
  Ecometer - sparer vand og energi

  Unik, enkel, visuel vejledning med Ecometer, et display som hjælper dig med at vælge det mest bæredygtige program og spare vand og energi.

 • Nærbillede af det indvendige af en opvaskemaskine
  Bedre vanddækning, uden ekstra vand

  Innovative opvaskemaskiner. Designet til effektivitet.

Spar op til 20% energi

Vælg rigtigt med QuickSelect Ecometer

Nu er det nemt at vælge bæredygtigt. Med slideren på QuickSelect-displayet kan du vælge programtid, og Ecometeret viser dig det mest miljøvenlige program med tydelige grønne søjler, så du kan spare energi og vand.

*Baseret på en intern test som sammenligner ECO-programmet med et 90-minutters standardprogram. Testen er udført på en opvaskemaskine med energiklasse C.

 • AEG-appen
  Ta' opvasken med telefonen

  Vores QuickSelect-opvaskemaskiner gør det muligt at vaske op på en smart og bæredygtig måde. Få vejledning om det rette program baseret på mængden af opvask, tid og snavs, og planlæg start for at gøre opvasken energieffektiv. AEG-appen opsummerer derefter brug og giver dig feedback.

 • Vinglass i oppvaskmaskin
  Spar op til 90 liter vand og 60% energi ved at bruge opvaskemaskine fremfor at vaske op i hånden*

  *Sammenligning af vand- og energiforbrug pr. opvask. Testet på en D-klasse maskines brug af et ECO-program baseret på EUs gennemsnitlige vandforbrug ved opvask i hånden. (Fastlagt af bl.a. Stammingers brugertests og -teknikker i Europa, 2017, med 12 kuverters service.)

Bedst i klassen

9000 ComfortLift®

Hæv standarden og løft den nederste del op til en bekvem og praktisk arbejdshøjde med ét enkelt greb. Med ComfortLift® får du en opvaskemaskine som passer til dine behov.

Vores mest populære produkt

6000 SatelliteClean®

Opvaskemaskiner med SatelliteClean® når rundt i alle hjørner og udfører en komplet dybderengøring. Den innovative spulearm giver skinnende rene resultater overalt i maskinen.

Spar energi

Vores bedste opvaskemaskiner sparer mere end 30% energi*

*Resultatet er baseret på et energieffektivitetsindex (EEI for AEG A-klasse opvaskemaskiner (EEI 31,9) sammenlignet med D-klasse (EEI 49,9) som udgjorde en EEI-forskel på 36%.

Læs mere om vores opvaskemaskiner

Med energieffektive funktioner bliver din opvask renere og din hverdag nemmere. Find den opvaskemaskine der passer bedst til dine behov og dit køkken med vores købsguide!