Frontbetjente vaskemaskiner

Vores frontbetjente vaskemaskiner tilbyder en lang række smarte funktioner og programmer som vasker og plejer dit tøj. Det gør at dit tøj ser nyt ud i længere tid.

Vaskemaskiner
44 af 44
 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP968A
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Vaskemaskine med det patenterede SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjets farve, fornemmelse og form selv efter mange tøjvaske. Denne kvalitetsvaskemaskine renser og plejer dit tøj i den store 9 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det har mindre krøl og derved er lettere at stryge og lægge sammen. Vaskemaskinen har ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Maskinen har desuden TFT touch display og mulighed for connectivity via Wi-fi med MY AEG app. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FEP947E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1400 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med ekstra stor 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEP965C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med stor 9 kg kapacitet. Denne vaskemaskine kombinerer overlegen vaskeresultater med lavt energiforbrug. Den har et stort display der giver dig fuldt overblik og kontrol over maskinens funktioner. Det hele er opstillet på enkel måde, så du altid bevarer overblikket, og udnytter maskinens mange muligheder. Du får en vaskemaskine som giver en tøjpleje og renlighed i særklasse. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP168C
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 10 kg 1600 o/min

  Vaskemaskine med det unikke SoftWater vandblødgøringsanlæg, som bevarer tøjets farve, selv efter mange vaske. Denne kvalitetsvaskemaskine plejer dit tøj i den store 9 kg tromle med skånsomt tromlemønster, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram for mindre krøl og derved lettere strygning. Vaskemaskinen har desuden ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel med vand før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Her får du den ultimative tøjpleje, da maskinen også er Woolmark Green ceritficeret, så du tilmed trygt kan vaske sarte tekstiler. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FQS967C AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med det unikke ÖKOMix System, der forblander vaskemiddel med sæbe inden det kommer ind til tøjet i tromlen, for at sikre at vaskemidlet når alle fibre i dit tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Her får du ultimativ tøjpleje, da maskinen endvidere er Woolmark Green certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQS966E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at give dit tøj den ultimative pleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP967C
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 9 kg 1600 o/min

  Verdens første vaskemaskine med SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjet farve, selv efter mange tøjvaske. Denne kvalitetsvaskemaskine renser og plejer dit tøj i den store 9 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det har mindre krøl og derved lettere at stryge og lægge sammen. Vaskemaskinen har ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. En vaskemaskine der slår flere rekorder på én gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FBK842E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1400 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBM762G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1600 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1600 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med skånsomt tromlemønster for god tøjpleje, der giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer, til både korte og længere energibesparende tøjvaske. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FSB840E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1400 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slidtage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEN942C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1400 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FAU740I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Denne ProSense vaskemaskine har avanceret teknologi, der registrerer fyldmængden og tilpasser energi, vand og tidsforbruget herefter. En enkel maskine med display der viser resttiden og nem touch betjening.

 • AEG - Vaskemaskine - LV7KR865E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning samt udglatning af krøl. Vaskemaskinen er udstyret med en lydsvag og slidstærk kulfri motor og er desuden certificeret med Woolmark Blue, der betyder, at uld mærket med håndvask kan vaskes i denne maskine. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBL842E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1400 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 8 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen en maks. centrifugering på 1400 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis!

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBL740I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FER844G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og har en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner samt tilvalgsfunktioner giver en forbedret brug af fx skyllemiddel. Beskyttende tromlemønster samt Woolmark Blue certificering for skånsom vask og tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBM842I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE720I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1200 o/min

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1200 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FSB960C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 9 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug, der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask rent, op til 60°C, på kun 59 minutter. Maskinen har desuden dampprogrammer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBG864E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1600 o/min

  ÖKOMix-vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Unik vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. Innovativ teknologi, sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner og aflæsning af resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEP965E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix-vaskemaskine med stor 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Suværent lavt energifobrug og unikt vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. ÖKOMix-systemet sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver derfor en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner, brug af vaskemaskinens dampfunktioner og aflæsning af programforløb og resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBN742I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har ProSense teknologi, der justerer vasketiderne efter fyldmængden for at undgå overvask af tøjet. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at uldtøj kan vaskes i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEN962C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBK966E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 9 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaskeresultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og mulighed for valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis! Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FBM862E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE740G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBN842G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  8 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE840I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med stor kapacitet og ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så tøjet ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FER862C
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBK865G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og har en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af eksempelvis skyllemiddel. Vaskemaskinens tromle har desuden et skånsomt tromlemønster for yderligere tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FPN145G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 10 kg 1400 o/min

  10 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger i energiklasse A+++-20%. Den har kulfri, inverter motor med 10 års garanti, som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med skånsomt tromlemønster for god tøjpleje, der giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer, til både korte og længere energibesparende tøjvaske, og er desuden Woolmark Blue certificeret, så uld kan vaskes i maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FSK865E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 8 kg tromle, der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask, der giver fantastiske vaskeresultater. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug, der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask rent, op til 60°C, på kun 59 minutter. Maskinen har desuden dampprogrammer og er Woolmark Green certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSK863G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og at have en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner, der giver forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Vaskemaskinen har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle og er tilmed Woolmark Blue certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FHF863E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen har desuden en slidstærk kulfri inverter motor, tromle med skånsomt tromlemønster og flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig vasker mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSU741K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger og energiklasse A+++. Denne ProSense vaskemaskine har avanceret teknologi, der registrerer fyldmængden og tilpasser energi, vand og tidsforbruget herefter. En enkel maskine med display der viser resttiden, nem touch betjening og Woolmark Blue certificering. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP865K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde op til 8 kg samt 1600 omdrejninger og energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP764K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1600 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde op til 7 kg samt 1600 omdrejninger og energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQW944E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at give dit tøj den ultimative pleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FEG964E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med ekstra stor 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskine med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke skånsomme tromle, som plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage, og er tilmed Woolmark Blue certificeret, så du trygt kan vaske dit uldtøj i maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQW965E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med stor kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøjet. Maskinen har ydermere AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP943K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 9 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde helt op til 9 kg samt og i energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen ProSense teknologi tilpasser vasketiden til din fyldmængde, for at undgå unødig slidtage på tøjet og har tilmed en slidstærk inverter motor. Tøjpleje er yderligere i fokus, da maskinen har en skånsom ProTex tromle og er desuden Woolmark Blue certificeret, så du trygt kan vaske dit uldtøj i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FQW842G AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  ProSense® kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 8 kg og AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. ProTex skånsomt tromlemønster og Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FQS947G AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 6000 Series 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  ProSense® kvalitetsvaskemaskine med kapacitet helt op til 9 kg og AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. ProTex skånsomt tromlemønster og Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FQS968E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Maskinen har desuden det unikke ÖKOMix System, der forblander vaskemiddel med sæbe inden det kommer ind til tøjet i tromlen, for at sikre at vaskemidlet når alle fibre i tøjet. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Ultimativ tøjpleje med denne Woolmark Green certificerede vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.