Aktuelle tilbud

Her finder du alle nedsatte varer samlet på et sted, så du nemt kan finde de gode deals i vores store udvalg. Gør et kup allerede i dag! Fandt du ikke det du søger? Kig ind en anden gang, for siden bliver løbende opdateret med nye tilbud.

Få op til 1.500 kr. tilbage!

Kampagnen er slut, men du kan stadig registrere dit køb på kampagnesiden https://hobs.aegcashback.dk/ t.o.m. den 31.3.2024.

Når du køber en induktionskogeplade fra AEG gennem en af vores udvalgte køkkenforhandlere, får du penge tilbage! Op til 1.500 kr. alt efter hvilken model du vælger.

150 dages fuld returret-logo

150 dages fuld returret - eksklusivt på hvidevarer fra AEG

Vi er stolte over vores produkter og er overbeviste om, at du også vil blive glad for dit køb. Derfor giver vi alle som registrerer udvalgte AEG-hvidevarer, købt hos køkkenforhandlere*, mulighed for at prøve produktet hjemme i 150 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.* 

10 års garanti på invertermotoren

AEG tilbyder 10 års garanti på invertermotoren i din nye vaskemaskine og tørretumbler. Du skal bare klikke i boksen og registrere dit produkt inden 90 dage fra købsdatoen på din kvittering. For at garantien skal gælde, skal du huske at gemme kvitteringen. Garantien gælder reservedelen – tidsforbruget til reparation er ikke omfattet af garantien.