Kvinde lægger vasketøj sammen

Reklamationsret på dine hvidevarer fra AEG

Du skal kunne stole på, at dine AEG-produkter fungerer fejlfrit i lang tid. Skulle du alligevel være uheldig at få et produkt, der ikke fungerer, så vil reklamationsretten hjælpe dig. Ved salg til forbrugere i Danmark gælder den danske forbrugerlovgivning, og vi, som producent, tager naturligvis ansvar for at hjælpe dig.

Alle vores teknikere er uddannede specialister i AEGs produkter, og vi bruger kun originale reservedele.

Reklamationsret på dit produkt

Den danske forfrugerlovgivning beskytter dine rettigheder som forbruger

2 års reklamationsret 

Du har som forbruger 2 års reklamationsret. Retten til vederlagsfri afhjælpning gælder alene fejl og mangler, der var på produktet, da det blev leveret. Reklamationsret forudsætter, at du reklamerer så snart du oplever fejlen. Husk at gemme din købskvittering, som dokumentation for, hvor du har købt produktet, og hvornår det er købt. 

10 års garanti på invertermotoren

AEG giver 10 års garanti på invertermotoren på vaskemaskiner og tørretumblere.

 

Reklamation på en reparation udført af AEG Service*

Lovgivningen sikrer dig reklamationsret på udførte reparationer

3 års reklamationsret 

Som forbruger har du 3 års reklamationsret på udført reparation, hvis samme reservedel fejler igen — reklamationsret forudsætter, at du reklamerer så snart du oplever fejlen.

*AEG service udføres af en Electrolux Service-tekniker.

Derfor skal du bruge Electrolux Service

Electrolux har egen serviceorganisation. Alle vores teknikere er uddannede specialister i AEG produkter, og vi bruger kun originale reservedele. Det giver dig tryghed som forbruger.

Vaskemaskine og tørretumbler

Alt om dit produkt på én side

Registrering af dit produkt tager kun et par minutter. På Mit AEG får du direkte overblik over dine garantier og brugermanualer.

Mand kigger på klokken

Kontakt AEG

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål om funktion, brug eller er på udkig efter inspiration om dit nye produkt fra AEG. Vores kundecenter har kyndige og lyttende medarbejdere, der ser frem til at tale med dig. Det er vores løfte.