Købsguide

FIND DE BEDSTE KOGEPLADER TIL DIT HJEM

Kogeplader med mad

Forskellige kogeplader 

Induktion - induktionskogeplader reagerer og varmer hurtigt op, så du nemt kan benytte dig af teknikker som kræver nøjagtige temperaturer for at skabe de bedste resultater. For dig som gerne vil kunne lave forskellige retter, er det smart at vælge en induktionskogeplade med fleksible kogezoner. Området rundt om den aktive kogezone forbliver køligt og sørger dermed for en sikker madlavningsprocess.

Keramisk kogeplade - Keramiske kogeplader har et varmesystem som er gemt væk under en slidstærk og glat overflade. De er nemme at gøre rent og fungerer godt sammen med gryder og pander i alle størrelser og varianter.

Kombi-koge - Kogeplader med integrerede emhætter i ét og samme produkt. Den indbyggede emhætte giver mere plads, samtidig som den skaber et åbent og luftigt miljø i dit køkken. 

Flere kogezoner og flere gryder på kogeplade

Plads 

Vælg den rigtige kogeplade, så den passer hjemme i dit køkken.

30-36 cm - Kogeplader som får plads her har to kogezoner hvilket er perfekt i et mindre køkken.
60 cm - En kogeplade i denne størrelse passer i de fleste hjem og har tre til fire kogezoner.
70, 80 eller 90 cm - Kogeplader i denne størrelse passer godt til større husholdninger med sine seks kogezoner. Disse kogeplader kan sågar give mulighed for at skabe fleksible zoner.

Husk: For at vores kogeplader kan installeres hjemme hos dig, skal din bordplade være mindst 12 mm dyb.

Steg på fad

VALG AF TILBEREDNING

Tænk på hvad det typisk er for mad du laver, inden du vælger kogeplader. Her kommer nogle eksempler.

Hurtige opskrifter - Pasta og wok mm. - En hurtig opvarmet kogesektion er det bedste. Vælg en induktionskogeplade med boosterfunktion for at fremskynde madlavningsprocessen.

Avancerede madlavningsmetoder - Lav vandbad, smelt, damp mm. - Med en induktionskogeplade får du den optimale temperaturkontrol. Det er perfekt, når du skal kaste dig ud i mere avancerede madlavningsteknikker. Du kan varme og køle kogepladerne på nultid og have helt styr på madlavningen.

Større gryderetter - Keramiske kogeplader har kogezoner med forskellige størrelser for at tilpasse sig alle gryder og pander. Du kan f.eks. slå to kogezoner sammen, så du får én større af slagsen.

Kogezone

Rengøring

Induktionskogeplader - Vores intelligente induktionsteknologi varmer gryden og maden i den op - men ikke andet end det. Området omkring forbliver afkølet, så intet brænder på. Takket være den glatte overflade, kan hverken skidt, snavs eller madrester gemme sig.

Keramiske kogeplader - Den glatte keramiske overflade er nem at rengøre.

Din sikkerhed

Induktion - Med induktion er det kun gryden og maden i den som bliver varm. Resten af kogepladen forbliver som den er, så du ikke brænder dig. Desuden kan du slå sikkerhedslåsene på for at forhindre, at kogepladerne bliver tændt ved et uheld. 

Keramiske kogeplader - Børnesikringen garanterer at kogepladerne ikke pludselig kan tændes af små nysgerrige børnefingre. Med restvarme-indikatoren kan du desuden se, hvornår kogepladerne ikke er varme og dermed sikre at røre ved.

Her vælger du dine nye kogeplader

Uanset om du laver mad til dig selv eller dine gæster, så har AEG de kogeplader som passer bedst til dine behov.

Din personlige souschef

At lave mad til præcision er grundlæggende for et lækkert resultat og en god smag. Nyd en garanteret omgang præcision med assisteret madlavning med den avancerede teknologi i serien AEG Sensecook. SenseFry® tilfører en jævnt fordelt varme, så din steak altid bliver sådan som du vil have den. SenseBoil® forhindrer at vandet koger over takket være sydningsprocessen.

Udsøgthed

SensePro®-kogepladerne får hver ret til at imponere ned i mindste detalje. Med dette trådløse stegetermometer kan du måle temperaturen i din mad. Koge pasta, lave din yndlings sauce, steg eller steak - uanset om du vil have den rå, medium eller helt gennemstegt. Det er også muligt at lave sous-vide på dine kogeplader. Det er din personlige souschef, og de hjælper dig med at skabe professionelle resultater.

Se SensePro® -kogepladerne

Få fuld kontrol over din madlavning

Få fuld kontrol over hver ret med det trådløse stegetermometer SensePro®. Det identificerer den indre temperatur til nøjagtighed, og kommunikerer hvor mange grader maden har nået. Det kan endda måle og opretholde de nøjagtige vandtemperaturer, så det er muligt at lave med sous-vide. Og dét med professionelle resultater.

Opdag en SensePro®-kogeplade

SenseBoil-sensoren

SenseBoil-sensorn opdager stigende bobler i kogende vand og justerer temperaturen automatisk, så du får en kontrolleret kogeprocess. Sensoren forhindrer vand fra at koge over uden, at noget spildes på kogepladernes overflade. Du sparer tid og energi i køkkenet.

Opdag SenseBoil®-kogepladen

Kunsten at stege i en pande

SenseFry® beholder en jævnt fordelt varme, så du får de bedste resultater. Slip for at gætte dig frem til den rigtige temperatur eller til at justere varmeindstillingerne under tilberedningen.


Opdag SenseFry®-kogeplader

Fuldstændig kontrol med touchdisplay

Brug det intelligente touchdisplay på en SensePro® og SenseFry® for at vælge tilberedning og ønsket resultat. Varmen justeres nemt og med høj kvalitet.

Opdag SenseCook®-kogeplader

HVORFOR IKKE HELT PERFEKT

Hvorfor gætte når du kan opnå absolut præcision med SensePro-kogeplader. Det trådløse madlavningstermometer måler madens kernetemperatur og justerer temperaturen i dialog med kogepladerne. Til perfekte resultater hele vejen igennem. Hvorfor bruge tid på køkkenudstyr som ikke lever op til din standard.

Opdag SensePro

Smarte kogeplader til alle situationer

Vores kogeplader har funktioner som passer til flere situationer og behov - her har du en oversigt:

SenseBoil® 
- Kogepladerne mærker når det kogende vand nærmer sig kogepunktet og justerer temperaturen derefter. En ting mindre at tænke på for dig.

SenseFry® - Temperaturen justerres automatisk, så du altid får en ensartet varm under gryder og pander. Nyd en helt nøjagtig tilberdning.


SensePro® - Det trådløse stegetermometer måler madens indre temperatur og justerer temperaturen efter direkte samråd med kogepladerne, så du får de bedste resultater.

Sauce i gryde

Fleksible kogezoner

Induktionskogepladernes kogezoner i MaxiSense®-sortimentet kan tilpasses i størrelse. Det indebærer, at hver zone kan opfatte størrelsen og formen på den gryde eller stegepande du bruger. Uanset om den er lille eller stor, så tilpasser kogezonerne sig derefer. Du får fuldstændig kontrol mens dine kogeplader hjælper dig i madlavningen.

Gryder på AEG-kogeplader

MaxiSense med Bridge-funktion

Denne kogeplade er nem at bruge - også når du laver mad til større middage eller når du har brug for at anvende en større gryde eller aflang pande. Med Bridge-funktionen kan du slå kogezonerne sammen til én stor. Kogezonerne arbejder sammen og kan indstilles på samme temperatur og tidsindstilling.

Opdag MaxiSense med bridge-funktion

MaxiSense med FlexiBridge

Fra festmiddage til hverdagsmad. Denne kogeplade passer godt sammen med alt dit køkkenudstyr og giver helt upåklagelige resultater, når det kommer til en jævntfordelt varme under hele tilberedningsprocessen. Tilpas din madlavning og slå de fire kogezoner sammen for at udnytte pladsen. FlexiBridge fikser selv de mere komplekse og pladskrævende tilberedninger.

Opdag MaxiSense med FlexiBridge
 • Gryde på induktionskogeplader
  1
  To kogezoner 50-50

  Med standardindstillingen får du plads til to gryder eller pander - hvor hver især har en diameter på op til 210 mm.

 • Gryder på kogeplader
  2
  To zoner 70-30

  Som alternativ kan du lave mad med en størrestegepande eller gryde - mens du tilbereder en sauce eller lignende på en mindre zone.

 • En stor pande med lækker mad på kogeplader
  3
  En kogezone 100

  Hvis du kombinerer begge kogezoner, får du god plads til at tilberede maden på. Her kan du tage din største gryde eller stegepande i brug.

MaxiSende hob med mad

Fra stormkogning til jævntfordelt varme

Få mere smag ud af hvert måltid med kogepladernes nøjagtige og temperaturfunktion, PowerSlide som fordeler varmen jævnt. Vælg forprogrammerede indstillinger eller tilpas zonerne som du vil. Nu kan du kontrollere din madlavning og opnå enestående resultater præcis som i et bedre restaurantkøkken.

Kød på kogeplader
Nem at rengøre

Pures glatte overflade gør det nemt at rengøre kogepladerne

Elegant og stilig overflade 

Med et smagfuld og stilrent design giver kogepladen et elegant indtryk. Kogepladen Pure smelter ind i arbejdsoverfladen og reagerer på din berøring. De moderne LED-kontrolfunktionerne og kogezonerne er kun synlige, når du vil at de skal være det. Bordpladen beholder derfor sit elegante finish.

Intuitiv kontrol

LED-kontrollerne reagerer, når du trykker på dem med en let berøring og når du stiller en gryde på kogepladen. LED-funktion lyser intuitivt den kogezone op som skal bruges. Stil ikke en gryde på en kogezone som ikke skal bruges med det samme og oplev kraften ved at lave mad med AEG.

Opdag kogepladen Pure med FlexiBridge

Vinder af if design award 2019

Innovation og design gennemsyrer alt vi gør. Nu er kogepladen SensePro blevet tildelt en designpris for sit fænomenale design med iF design award 2019. Men det er ikke bare udseendet som er i verdensklasse. Kogepladen gør det også muligt at lave mad ud over hvad du ellers troede du kunne.

Opdag en kogeplade med SensePro

Hurtigere end andre kogeplader

Induktionskogeplader varmer op på nul komma fem, sammenlignet med andre kogeplader. På den måde kan du hurtigere bemestre dine opskrifter. Vores induktionskogeplader har touchkontrol, som du kan styre og skrue op eller ned for. Du kan nu servere dine yndlingsretter præcis som du vil.

Nøjagtig varme og upåklagelige resultater

Nu er det nemt at opnå perfekte og professionelle resultater i køkkenet. Induktionskogeplader fra AEG lader dig ændre tilberedningstemperaturen på et øjeblik ved at flytte en gryde fra en zone til en anden. Du kan tilberede en saftig og sprød laks lige så nemt som du kan smelte og temperere chokolade.

Kølige overflader giver et sikkert køkken

Vores intelligente induktionsteknologi varmer kun selve gryden og maden i den op. Området omkring forbliver køligt, så der ikke er noget der brænder på. Takket være overfladens konstruktion er der ikke nogle madrester der kan gemme sig. Desuden går opvarmningen kun i gang når der er en gryde eller stegepande på kogepladerne. Uden køkkenredskab ingen varne og ingen ulykker.

Flere fordele med induktion

 • En gryde med kogende vand på en AEG induktionskogeplade
  1
  Hurtigere opvarmning

  Kog vand hurtigt med PowerBoost-knappen. Den er ideel til andre hurtige tilberedningsopgaver som bruning af kød.

 • En kvinde, der bruger betjeningspanelet på en MaxiSense Combi induktionskogeplade
  2
  Sæt din madlavning på pause

  Lad ikke afbrydelser ødelægge et fantastisk måltid. Tryk på "stop and go" for at sætte varmen på pause. Tryk på den igen for at genoptage varmen.

 • En kogeplade, som kommunikerer trådløst med en emhætte ved hjælp af AEG's hob2hood
  3
  En håndfri emhætte

  Hob2Hood kontrollerer automatisk din emhætte afhængigt af, hvad du tilbereder på kogepladen.

Opdag vores induktionskogeplader

IAE64411FB

 • SenseBoil® kontrollerer vandet
 • Hob2Hood-trådløs emhættestyrring
 • Induktion - frihed med forskelligt kogegrej
 • Pure Black - ingen synlig grafik
 • Bridgefunktion - slå kogezoner sammen
 • Hob2Hood-trådløs fjernstyring
 • Slider touch
 • SensePro med sous-vide
 • Trådløst stegetermometer
 • Touchdisplay giver fuld kontrol
 • Hob2Hood trådløs emhætte-kontrol
 • Bridge-funktion slår kogezoner sammen