Vælg en tørretumbler

Find den perfekte tørretumbler fra AEG. Vores produkter hjælper dig med at pleje dit yndlingstøj og giver dig altid et godt resultat. Vi har udstyret tørretumblerne med effektiv og smart teknik som passer til dine ønsker - uanset mængden af vasketøj og materialer.

Vores bedste energimærkning A+++

AEG EcoLine tørretumblere er vores mest energieffektive med en energiklasse på A+++ som gør at du sparer op til 68% mere energi end med traditionelle tørretumblere.* Selv de mest sarte tekstiler beskyttes mod krympning takket være den lave temperatur.**

Tør. Plej. Spar.

AEGs EcoLine tørretumblere bruger op til 68% mindre energi sammenlignet med traditionelle tørretumblere* og du kan tørre selv dit mest sarte tøj – uld krymper ikke,* silke bevarer formen,* dunjakker forbliver luftige og varme* og overtøj gendanner sin vandafvisende evne.*

*68%: Beregnet ved at sammenligne det årlige energiforbrug for vores 8 kg tørretumblere med varmepumpe (A+++ energiklasse) med vores 8 kg kondenstørretumbler (energiklasse B).
**Funktioner afhænger af produktserie.

 • kvinde står ved siden af en vaskemaskine og en tørretumbler
  Forsigtig tørring ved den halve temperatur

  AEG's tørretumbler med varmepumpeteknologi tørrer tøjet jævnt ved lav temperatur. Dit tøj tørres skånsomt med den helt rigtige mængde varme, og det er med til at forlænge tøjets levetid.

 • Nærbillede af to blå striktrøjer
  Garanteret ingen krympning

  Tørretumblerens specielle bevægelser og den tilpassede temperatur sikrer at uld ikke krymper og silke ikke mister formen.

 • Nærbillede af to grøne dunjakker
  Dyner og dunjakker bliver som nye

  Vores 3DScan teknologi skanner tøjet i dybden for at aflæse fugtighedsniveauet indeni. Alt det du tørrer, også dunjakker og dundyner, bliver tørret jævnt og forbliver luftige og varme.

En topmoderne tørretumbler

9000 ABSOLUTECARE® PLUS

Tør dit tøj ordentligt. Tørretumbleren 9000 Absolute Care® Plus giver overlegne resultater og er skånsom mod tøjet. Ved hjælp af 3DScan-teknologi kan maskinen aflæse hvor meget fugt der er i materialet, så selv tøj med flere lag bliver tørret jævnt.*

En populær tørretumbler

7000 SENSIDRY®

7000 SensiDry® bruger varmepumpeteknologi som tørrer tøjet jævnt ved lave temperaturer uden at tørrecyklussen tager længere tid. En skånsom tørring gør at materialet aldrig udsættes for unødig varme, så tøjet bevarer sin kvalitet.*

Vores udvalg

Giver dig mulighed for at tilpasse og kontrollere tøjplejeprocessen som du vil
 • 3DScan Technology
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene
Passer godt på dit tøj ved hjælp af gennemtænkte funktioner, som er udviklet for at hjælpe til i en travl hverdag.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene*
Opdag hvor let det kan være at vaske og tørre dit yndlingstøj
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

*Findes på udvalgte produkter

OPDAG PROSTEAM® OG FÅ KRØLFRIT TØJ

ProSteam® neutraliserer lugt og fjerner folder i dit tøj.* Færre folder er lig med mindre strygning og slitage på dit tøj. ProSteam® hjælper med til at dit tøj holder længere.

Vaskemaskine og tørretumbler i 9000-serien som en pakke

Tørretumbleren og vaskemaskinen i AEGs 9000-serie (Premium Edition) er fantastiske produkter hver for sig, men fungerer endnu bedre sammen. Det matchende design, tilsvarende programmer og en fælles app gør tørretumbleren og vaskemaskinen til en perfekt pakke. Når maskinerne er forbundet, leverer de en helt integreret vaskeservice på under tre timer – nemt og praktisk.

Køb vaskemaskinen i 9000-serien

Køb tørretumbleren i 9000-serien

Læs mere om vores tørretumblere

Det er lige så nemt at forstå sig på vores tørretumblere som på vores vaskemaskiner. Hver produktserie indeholder teknologier fra foregående niveau. Alle maskiner har et serie-mærkat, så du hurtigt kan koble dine maskiner sammen lige så nemt som du vælger energieffektivitet eller kapacitet.