Integrerede kaffemaskiner

Med vores indbygnings kaffemaskiner kan du frigøre plads på køkkenbordet. Få den perfekte espressokaffe - brygget efter dit hoved. Hver dag.

Indbygnings kaffe-/espressomaskine
5 af 5
 • AEG - Indbygnings kaffe-/espressomaskine - KKK994500M
  AEG Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i højeste kvalitet. Betjenes nemt og kan justeres til din personlige smag. Elegant og stilfuldt design med det velkendte navigationshjul og medfølgende farvedisplay. Passer perfekt til de øvrige produkter i AEG's serie af kompakte produkter og kan sættes sammen med en skuffe for at matche med en ovn horisontalt. På ingen tid kan du hurtigt lave bl.a. en lækker kop kaffe, espresso eller cappuccino. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Indbygnings kaffe-/espressomaskine - KKE994500M
  AEG Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i højeste kvalitet. Betjenes nemt og kan justeres til din personlige smag. Elegant og stilfuldt design med det velkendte navigationshjul og medfølgende farvedisplay. Passer perfekt til de øvrige produkter i AEG's serie af kompakte produkter og kan sættes sammen med en skuffe for at matche med en ovn horisontalt. På ingen tid kan du hurtigt lave bl.a. en lækker kop kaffe, espresso eller cappuccino. Mælkeskummer medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Indbygnings kaffe-/espressomaskine - KKK884500M
  AEG Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning. Den er bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i AEG's serie af kompaktprodukter. På ingen tid, kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso eller cappuccino. Mælkeskummer og termokande medfølger. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Indbygnings kaffe-/espressomaskine - KKE884500M
  AEG Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning. Den er bygget i bedste kvalitet og kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag. Designet er elegant og stilfuldt, og passer perfekt til de øvrige produkter i AEG's serie af kompaktprodukter. På ingen tid, kan du hurtigt lave en lækker kop kaffe, espresso eller cappuccino. Mælkeskummer og termokande medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Indbygnings kaffe-/espressomaskine - KKE884500B
  AEG Indbygnings espresso-/kaffemaskine

  Kaffe-/espressomaskine til indbygning i sort, fra vores stilfulde og elegante BlackLine-serie. Den er bygget i bedste kvalitet, kan nemt betjenes og justeres til din personlige smag, så du hurtigt kan lave en lækker kop kaffe, espresso eller cappuccino på ingen tid. Mælkeskummer og termokande medfølger. Føres hos udvalgte forhandlere.