Bygget af eksperter.
Repareret af eksperter.

Vi kender dine produkter ud og ind. Vi har mange teknikere, trænet af AEG, over hele landet. Hvis dit produkt ikke virker så søg efter hjælp herunder, eller ring til os og bestil en servicetekniker i dag.

Leder du efter hjælp?

Få hjælp til at installere dit produkt, samt få nemme løsninger til de mest almindelige problemer. Lær mere om hvordan du tager dig af dit produkt. Stil et spørgsmål eller find dit produkt for at starte. 

Find dine dokumenter

Søg efter manualer, både på dansk og andre sprog.

Udforsk dokumenter

Find originale reservedele

Bestil originale reservedele, der garanteret passer til dit produkt, direkte fra os. Universelle reservedele fra andre forhandlere er ikke anbefalet, og kan annullere din garanti.

Søg i butikken

Det var nemt at bestille en reparation. Teknikeren var virkelig sød, og jeg lærte en masse om opvaskemaskinen.

Sådan bestiller du din reparation

Du kan bestille en reparation online eller pr. telefon. Du kan bestille et tekniker besøg hos vores kundeservice på tfl. nr. +45 70 11 74 00. Eller du kan booke en tekniker online her.

Vores løfte

Du kan have tillid til, at vi leverer den bedst mulige behandlingskvalitet hver dag. Det er vores løfte til dig. Vi har teknikere, der er uddannet til usædvanligt høje standarder i hele landet. Vores kundeservice-teams er venlige, imødekommende og effektive. Det gør os til eksperter i at få dit hjem til at fungere igen. Dine produkter hjælper med at gøre dit hjem til dit – og vi bestræber os altid på at holde det sådan.