Reparation

Vidste du, at du kan løse mindre problemer uden at bestille et servicebesøg? Så søg i første omgang efter problemet i vores hjælpeartikler nedenfor.

Covid-19 Information

Hvis du, et familiemedlem eller direkte kolleger har været i et område, der er kendt for COVID-19-virusudbruddet i de sidste 14 dage, eller skulle du eller et af dine familiemedlem i øjeblikket have feber eller akutte åndedrætssymptomer, som kan være en indikation af forkølelse eller influenza, skal du undlade at booke et servicebesøg indtil mindst 7 dage efter at alle symptomer er væk, og vent mindst 14 dage efter at du er vendt tilbage fra kendte COVID-19 udbrudsområder.

Hvis du allerede har reserveret et servicebesøg, beder vi dig om at ændre din reserverede tid for service.

Læs mere

Hvilket alternativ passer bedst til dig?

Book en reparation

 • Vi har egne serviceteknikere i det meste af landet
 • Professionel, hurtig og pålidelig service
 • Vi bruger kun originale reservedele
 • Vi yder 3 års reklamationsret på udført reparation

 

 

 

Grundet Covid-19 (Coronavisrussen) følger her Electrolux' retningslinjer for booking af servicebesøg. Hvis du eller en af de nærmeste har været udenlands de seneste 14 dage, beder vi dig ændre din bookede servicebesøg. Du kan holde dig underrettet om udviklingen og få mere information via Sundhedsstyrelsen


Bookning af reparation online kan ikke benyttes med Fast Pris-tilbuddet*

Reparation til fast pris

 • Vi reparerer til fast pris i det meste af landet
 • Prisen oplyses allerede ved telefonisk henvendelse, altså ingen overraskelser
 • Med fast pris reparation er du sikker på professionel og effektiv reparation af dit Electrolux produkt
 • Vi bruger kun originale reservedele*
 • Vi yder 3 års reklamationsret på udført reparation

Denne service med Fast Pris Reparation kan kun bookes per telefon og således ikke via online bestillingLæs mere om Fast Pris Reparation-tilbuddet.

Priser og betingelser

Fast Pris Reparation: 1.595,-kr inkl.moms*


Servicetjek: 850,-kr inkl.moms* Forudsat at der findes reservedele.

aeg-tekniker

Tekniker afgør, hvad der skal gøres

Teknikeren afgør i løbet af besøget om reparationen er økonomisk og teknisk forsvarlig at gennemføre. Vælger teknikeren ikke at reparere, så betaler du blot for et servicetjek.

Hvad indgår i et servicebesøg?

 • 1
  Servicebesøg

  · Kørsel til den adresse, hvor produktet står

  · Identificering af fejl - eventuel reparation

   

 • 2
  Reparation

  På baggrund af reklamationen udføres reparation med alle nødvendige reservedele.

Forsikring

Du har måske en forsikring, som helt eller delvist dækker reparation af dine hvidevarer. Din selvrisiko kan vise sig at være lavere, end prisen for en reparation. Kontakt eventuelt dit forsikringsselskab for ínformation om din dækning.

Hvorfor skal du benytte dig af os?

Du kan roligt betro os reparation af dit produkt. Vi er en autoriseret serviceorganisation med egne og kontinuerligt uddannede teknikere. Vi bruger desuden kun originale reservedele og og udfører altid funktionstest af dit produkt efter reparation.

 

 • På en bæredygtig måde

  Vi på AEG er stolte over at være på forkant med bæredygtighed i vores branche. Vi lægger naturligvis også vægt på, at du som kunde skal få maksimal glæde af dit produkt. Derfor vælger vi at reparere og udskifte de nødvendige dele, når dit produkt har brug for service for at forlænge dets levetid. Vi ser dette som en bæredygtig tilgang for alle involverede parter - ikke mindst natur og miljø.

 • Reklamation på udført reparation

  Vi yder 3 års reklamationsret på udført reparation.

Dine produkter skal holde længe

Vi synes, at det er vigtigt, at dine AEG-produkter har den længst mulige levetid. Vil du vide mere om netop dine produkter? Registrer dem hos os og find ud af specifikke råd og tip. Vi har også specielt udviklede rengøringsprodukter i vores webshop, som kan forlænge dine produkters levetid. Med regelmæssig vedligeholdelse fungerer dine produkter desuden mere optimalt.

Køb reservedele og tilbehør