Varmeskuffer

Vores varmeskuffer passer til vores indbygningsudvalg, og det er dem du kan ty til, når dejen skal hæve, når du bager, eller hvis du vil tø dine frosne grøntsager op. Giv dine gæster mulighed for, at nyde dine lækre retter på varme tallerkner - lige som på en god restaurant.

Varmeskuffe
3 af 3
 • AEG - Varmeskuffe - KDE911422B
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i 14 cm højde fra den stilfulde og elegante BlackLine-serie. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt og stilfuldt design, der matcher de øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under en kompaktovn, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911422M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i 14 cm højde. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt og stilfuldt design, der matcher de øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under en kompaktovn, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911422M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i 14 cm højde. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt og stilfuldt design, der matcher de øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under en kompaktovn, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.