AEG-varmeskuffe

Varmeskuffer

Vores varmeskuffer passer til vores indbygningsudvalg, og det er dem du kan ty til, når dejen skal hæve, når du bager, eller hvis du vil tø dine frosne grøntsager op. Giv dine gæster mulighed for, at nyde dine lækre retter på varme tallerkner - lige som på en god restaurant.

7 af 7
Varmeskuffe
7 af 7
7 af 7

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911424M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i stål. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911424B
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i sort. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911424M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i stål og sort. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte k...

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911420M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911420B
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i enkelt design med sort glasfront. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911420M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i enkelt design med stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911424T
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i mat sort. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forha...