Varmeskuffer

Hold hver ret varm, indtil den skal serveres, med en af vores varmeskuffer. 

Skuffe
9 af 9
 • AEG - Skuffe - KDK911421M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og stål front. Anvendes sammen med kompaktovne med matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Skuffe - KDE911421M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot neutralt design med stålfront. Kan anvendes sammen med enhver kompaktovn. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkkendesign. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Skuffe - KDE911421B
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot neutralt design med sort glas. Kan anvendes sammen med enhver kompaktovn. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkkendesign. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911424M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i stål i 14 cm højde. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt, moderne og stilfuldt design, der matcher det øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911420M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i flot design med sort glas og stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911420B
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i enkelt design med sort glasfront. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911424B
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i sort 14 cm højde. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt, moderne og stilfuldt design, der matcher det øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDE911420M
  AEG Skuffe til indbygning

  Skuffe til indbygning i enkelt design med stål front. Anvendes sammen med kompakte produkter i matchende design for en flot fuldendt løsning. Elegant indbygningsskuffe der matcher det moderne køkken. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Varmeskuffe - KDK911424M
  AEG Varmeskuffe til indbygning

  Kompakt varmeskuffe i stål og sort 14 cm højde. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Enkelt, moderne og stilfuldt design, der matcher det øvrige indbygningssortiment fra AEG. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.