Vælg kogeplade

Tag din madlavning til næste niveau ved hjælp af en fleksibel kogeplade fra AEG. Nu kan du være sikker på at få perfekte resultater hver gang, uanset om du laver hverdagsmad for to eller arrangerer et større middagsselskab.

Vores mest energieffektive kogeplader

ECOLINE-kogepladerne er vores mest energieffektive modeller. Induktionskogepladerne i Sense-serien bruger kun så meget energi, der er nødvendig, når du laver mad og alle vores induktionskogeplader med integreret emhætte har energiklasse A+.

Se EcoLine-kogeplader

Spar energi, og bliv bedre i køkkenet

Udvid grænserne for det du kan i køkkenet og spar op til 18% energi* med AEGs induktionskogeplader. Sense-serien har en sensorteknologi, som sørger for at holde den rette og mest effektive temperatur, så du får lækre resultater hver gang.

 • Gryde med kogende vand på kogeplade
  Spar op til 18% energi

  Kog vand på den halve tid og spar op til 18% energi med induktionsteknologi fra AEG.*

 • Tilberedning af laks på kogeplade
  Lav mad med præcision
  Lad saucen simre eller steg bøffen til perfektion. Du kan endda lave Sous Vide på kogepladen. SensePro® bruger kun den energi der er nødvendig med nøjagtig temperaturkontrol så du får det bedste resultat.
 • Kogende pasta i en gryde på en kogeplade
  Med SenseBoil koger det aldrig over
  SenseBoil forhindrer at det koger over, og det sparer lige så meget energi som en hel telefonopladning.**

*Resultaterne kan opnås på alle AEG induktionskogeplader i serie 3000-9000 (undtaget TotalFlex). Målt internt i sammenligning med elektriske glaskeramiske kogeplader (HK834060XB) ved at koge 1,5 liter vand på 180 mm kogezoner.

**Interne tests viser at kogning af vand på fuld effekt i 20 sekunder længere tid end nødvendigt uden en kogesensor svarer til at oplade telefonbatteri på 4 500 mAh.

Opgradér kogepladen til induktion

Skal du udskifte din traditionelle kogeplade til induktion, har vi et bredt udvalg som ikke kræver justeringer i bordpladen. Da luften cirkulerer under kogepladen, er yderligere ventilation ikke nødvendigt. Kogepladerne findes i 9000 til 3000-serien.

Bedst i klassen

Induktionskogepladen 9000 SensePro®

Hvorfor gætte når du kan få nøjagtige resultater? Det trådløse madlavningstermometer måler kernetemperaturen og sender de rette indstillinger til kogepladen. Du får fuld kontrol over madlavningen, så dine retter bliver som du har planlagt og forestillet dig.

Vores mest populære produkt

Induktionskogeplade 7000 SenseBoil®

Lad induktionskogepladen 7000 SenseBoil® holde øje med når vandet koger mens du laver noget andet. Når kogepladen registrerer at det begynder at koge, sænker den automatisk effekten så vandet småkoger i stedet for at koge over.

Nyhed

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex registrerer automatisk størrelsen og formen på gryder og pander, og danner en kogezone for dem. Det gør at du kan flytte rundt på gryderne og placere dem næsten hvor som helst på kogepladens glasflade.

Læs mere om vores induktionskogeplader

Bliv endnu bedre til at lave mad med vores store udvalg af kogeplader. Nu kan du være sikker på at få perfekte resultater hver gang, uanset om det er hverdagsmad for to eller et helt middagsselskab.