Vælg kogeplade

Tag din madlavning til næste niveau ved hjælp af en fleksibel kogeplade fra AEG. Nu kan du være sikker på at få perfekte resultater hver gang, uanset om du laver hverdagsmad for to eller arrangerer et større middagsselskab.

Opgradér kogepladen til induktion

Skal du udskifte din traditionelle kogeplade til induktion, har vi et bredt udvalg som ikke kræver justeringer i bordpladen. Da luften cirkulerer under kogepladen, er yderligere ventilation ikke nødvendigt. Kogepladerne findes i 9000 til 3000-serien.

Bedst i klassen

Induktionskogepladen 9000 SensePro®

Hvorfor gætte når du kan få nøjagtige resultater? Det trådløse madlavningstermometer måler kernetemperaturen og sender de rette indstillinger til kogepladen. Du får fuld kontrol over madlavningen, så dine retter bliver som du har planlagt og forestillet dig.

Vores mest populære produkt

Induktionskogeplade 7000 SenseBoil®

Lad induktionskogepladen 7000 SenseBoil® holde øje med når vandet koger mens du laver noget andet. Når kogepladen registrerer at det begynder at koge, sænker den automatisk effekten så vandet småkoger i stedet for at koge over.

Nyhed

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex registrerer automatisk størrelsen og formen på gryder og pander, og danner en kogezone for dem. Det gør at du kan flytte rundt på gryderne og placere dem næsten hvor som helst på kogepladens glasflade.

Læs mere om vores induktionskogeplader

Bliv endnu bedre til at lave mad med vores store udvalg af kogeplader. Nu kan du være sikker på at få perfekte resultater hver gang, uanset om det er hverdagsmad for to eller et helt middagsselskab.