Oplev

Køl & Frys

Naturens friskhed bevares

Vores TwinTech kølesystem sikrer, at den bedste smag, som naturen byder på, bevares ved optimal temperatur. Alt, lige fra grønkål til agurker holder sig superfriske i længere tid. Salatbladene er sprødere, æblerne mere knasende og alt smager bare bedre. Den rummelige skuffe betyder også, at hvis du køber mange friske ting, er der altid plads.

Med TwinTech kølesystemet fungerer køleskab og fryser uafhængigt af hinanden for at holde den optimale temperatur og fugtighed til at holde maden frisk eller frossen

Med TwinTech® er det nemt at opbevare hver ingrediens optimalt.

Profresh køle-/fryseskabet

Naturens smag i topform

Beskyt smag, glem frost. Hold frisk og frossen mad perfekt med AEG's TwinTech+ systemet. Det holder kyndigt temperatur- og fugtighedsniveauerne med minimal svingning, så din fryser holdes frostfri, og kvaliteten af din friske mad ikke forringes. Frugt og grøntsager holder sig sprøde og sprængfyldt med smag. Kød og fisk holder sig friske og flotte, som den dag, du købte dem.

Elementer i CustomFlex opbevaringssystemet

Tilpasser sig enhver smag

Tilpas dit køleskab nøjagtigt, som du vil, med det modulopbyggede CustomFlex®-opbevaringssystem. Dørrummene kan skiftes og flyttes på sekunder og give dig fuld fleksibilitet. Clips til urter. Klare bokse til ost. Sikre hylder til mejeriprodukter, saucer og krydderier. Organisér din køleskabsopbevaring, som du vil have den, maksimér opbevaringspladsen.

Det er dokumenteret, at kød og fisk holder sig op til 3 dage længere tæt på nul grader end ved standardkøling.

Præcisionsafkøling til enestående madlavning

Et pragtfuldt måltid starter med perfekte ingredienser. Mad som kød og fisk holder smagen bedre, når de opbevares ved en bestemt temperatur — tæt på 0 grader. Vores køle-/fryseskabe har et særligt Zero Degree-rum kun til at holde dine ingredienser ved nøjagtigt den temperatur, de skal være i. Så du kan nyde det friskeste kød eller den friskeste fisk og nyde det til sidste mundfuld.