Vask og tør
115 af 115
 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L6TDN641G
  AEG Topbetjent vaskemaskine 6000 Series 6 kg 1400 o/min

  ProSense™ topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1400 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. Maskinen har blød åbning af tromlen og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine.

 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP968A
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Vaskemaskine med det patenterede SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjets farve, fornemmelse og form selv efter mange tøjvaske. Denne kvalitetsvaskemaskine renser og plejer dit tøj i den store 9 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det har mindre krøl og derved er lettere at stryge og lægge sammen. Vaskemaskinen har ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Maskinen har desuden TFT touch display og mulighed for connectivity via Wi-fi med MY AEG app. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L6TEP721G
  AEG Topbetjent vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1200 o/min

  ProSense™ topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 7 kg. Maskinen har blød åbning af tromlen og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L7TDN733E
  AEG Topbetjent vaskemaskine 7000 Series 7 kg 1300 o/min

  ProSteam® topbetjent vaskemaskine med 1300 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 7 kg. Den er 10% mere energieffektiv end A+++, og har bl.a. dampprogram til genopfriskning. Maskinen har blød åbning af tromlen og en slidstærk inverter motor med 10 års garanti. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Green certificeret, hvilket betyder at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L7TEP622E
  AEG Topbetjent vaskemaskine 7000 Series 6 kg 1200 o/min

  ProSteam® topbetjent vaskemaskine med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. Den er 20% mere energieffektiv end A+++, og har bl.a. dampprogram til genopfriskning. Maskinen har blød åbning af tromlen og en slidstærk inverter motor med 10 års garanti. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Green certificeret, hvilket betyder at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FEP947E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1400 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med ekstra stor 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L8TEP736C
  AEG med ÖKOMix Topbetjent vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 7 kg 1300 o/min

  Verdensnyhed efterår 2018! Den første topbetjente vaskemaskine på markedet med det velkendte ÖKOMix system, der forblander vaskemiddel og vand for suversæne vaskeresultater. Vaskemaskinen har 1300 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 7 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har bl.a. dampprogram til genopfriskning. Maskinen har blød åbning af tromlen og en slidstærk ØKO inverter motor med 10 års garanti. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Green certificeret, hvilket betyder at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG164C
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne 9000 Series KOMBI SensiDry® vaske-/tørremaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har bl.a. dampprogrammer og NonStop program, der vasker og tørrer 3kg tøj på 3 timer. Tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn og skånsom tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Kvalitetsmaskine, hvor både vask og tørring er Woolmark Blue certificeret for ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L8WBM163C
  AEG Vaske/tørremaskine 8000 Series med ÖKOMix 10/6 kg 1600 o/min

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme XXL ProTex tromle. Maskinen har Woolmark Blue-certificering til både vask og tørring, så du trygt kan vaske og tørre uld og andre sarte materialer, der normalt kræver håndvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WRS162E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 10 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WBL962E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 9/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 9 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEK946E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 9 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 9 kg maks kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WEH166A
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Maskinen har tilmed et stort moderne TFT touch display for nem indstilling af dine tilvalg til det valgte program. Med Woolmark Blue certificering på både vask og tør får du med denne vaske-/tørremaskine den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEP965C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med stor 9 kg kapacitet. Denne vaskemaskine kombinerer overlegen vaskeresultater med lavt energiforbrug. Den har et stort display der giver dig fuldt overblik og kontrol over maskinens funktioner. Det hele er opstillet på enkel måde, så du altid bevarer overblikket, og udnytter maskinens mange muligheder. Du får en vaskemaskine som giver en tøjpleje og renlighed i særklasse. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WEL165E
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne ÖKOKombi kvalitetsmaskine vasker hele 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har damp-, uld- og silkeprogrammer og tørretumblerens varmepumpeteknologi sikrer en jævn tørring af alle tekstiler ved lavere temperatur. NonStop programmet vasker og tørrer 3 kg på 3 timer. Med Woolmark Blue certificering på både vask og tør får du med denne vaske-/tørremaskine den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEN865C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  AbsoluteCare® tørretumbler. Tørretumbleren der giver den ultimative beskyttelse og pleje til dit tøj, så det aldrig overtørres. Denne A+++ tørretumbler, har stor 8 kg maks kapacitet og indvendig LED lys i den store tromle med særligt tromlemønster, der skåner tøjer under tørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP168C
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 10 kg 1600 o/min

  Vaskemaskine med det unikke SoftWater vandblødgøringsanlæg, som bevarer tøjets farve, selv efter mange vaske. Denne kvalitetsvaskemaskine plejer dit tøj i den store 9 kg tromle med skånsomt tromlemønster, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram for mindre krøl og derved lettere strygning. Vaskemaskinen har desuden ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel med vand før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Her får du den ultimative tøjpleje, da maskinen også er Woolmark Green ceritficeret, så du tilmed trygt kan vaske sarte tekstiler. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DSP863K
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  SensiDry®-tørretumbler i energiklasse A+++. Denne kondenstørretumbler kan rumme helt op til 8 kg, og SensiDry-teknologien tørrer ved lavere temperatur for at skåne tøjet. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed unødvendig slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T9DEN867C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 9000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  Topmodel - FibrePro® tørretumbler med 3D Scan teknologi, der scanner fugtigheden i tøjet med sensorer, så puder og dynejakker tørres helt første gang. Stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Tørretumbleren har desuden Woolmark Blue certificering, som sikrer, at selv sarte stoffer som uld og silke kan tørres i denne maskine. Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi og energiklasse A+++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FQS967C AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med det unikke ÖKOMix System, der forblander vaskemiddel med sæbe inden det kommer ind til tøjet i tromlen, for at sikre at vaskemidlet når alle fibre i dit tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Her får du ultimativ tøjpleje, da maskinen endvidere er Woolmark Green certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQS966E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at give dit tøj den ultimative pleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DSK844G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A++

  SensiDry®-tørretumbler med lavt energiforbrug i energimærke A++. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 8 kg, og har en stor og skånsom ProTex tromle. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed unødvendig slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T9DAT868A
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 9000 Series 8 kg med Wi-Fi i energiklasse A+++

  Topmodel - FibrePro® tørretumbler med 3D Scan teknologi, der scanner fugtigheden i tøjet med sensorer, så puder og dynejakker tørres helt første gang. Topmoderne betjening med stort touch farvedisplay og connectivity med Wi-Fi via MyAEG app. Stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Tørretumbleren er desuden Woolmark Blue certificeret, som sikrer, at selv sarte tekstiler som uld og silke kan tørres i denne maskine. Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi, ÖKOInverter motor med 10 års garanti og energiklasse A+++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Afkalker - M3OCD200
  Dampovn Afkalkningsmiddel, 250 ml

  Vores afkalker til dampovne fjerner kalk effektivt og skånsomt. Brug det til din ovn, og rens både ovnrummet og det interne system grundigt for kalk og uønskede rester. Brug det jævnligt for at bibeholde ovnens effektivitet.

 • AEG - Ultrasonic Stain Removal Pen - A4WMSTPN1
  AEG AEG Stain Removal Pen Ultrasonic

  Elektrisk pletfjerner pen. Særdeles effektiv pletfjerner med ultralyd.

 • AEG - Vaske-tørremaskine til indbygning - L7WSK864C
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/4 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine til indbygning i energiklasse A. Maskinen har stor kapacitet på hele 8 kg til vask og 4 kg til tør og er derfor ideel hvor pladsen er trang. Derudover har vaske-/tørremaskinen dampprogrammer og så er den WoolMark Blue certificeret. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Rengøringsmiddel til vaskemaskine - A6WMDW06
  AEG Afkalkningsmiddel til vaskemaskine og opvaskemaskine

  Clean & Care VM og DW , 6 stk. pakning, affalker og affedningspulver.

 • AEG - Rengøringsmiddel til vaskemaskine - A6WMR102
  AEG Rens til vaskemaskine

  Rens til vaskemaskiner.

 • AEG - Antivibrationsmåtte - A4WZPA02
  AEG Vibrationsdæmpersæt til vaskemaskine

  Vibrationsdæmpersæt til vaskemaskiner, sæt med 4 stk.

 • No Brand - Sokkel - E6WHPED3
  Sokkel med indbygget skuffe til Electrolux og AEG vaskemaskine og tørretumbler

  Sokkel med indbygget skuffe til Electrolux og AEG vaskemaskine og tørretumbler. Skuffen er inddelt med indsats til vaske- og skyllemiddel, så opbevaringen bliver så praktisk som muligt.

 • AEG - Vaskepose - A4WZWB31
  AEG Vaskepose 40x60 cm + 1 gratis

  Vaskepose 40x60 cm. Ekstra vaskepose (30x40 cm) medfølger.

 • AEG - Kondenstørretumbler - T6DBM720G
  AEG Kondenstørretumbler 6000 Series 7 kg i energiklasse B

  ProSense tørretumbler der automatisk justerer tørretiden efter din fyldmængde, så overtørring undgås. Tørringen er sensorstyret, og stopper derfor selv når tøjet er tørt. En enkel kondenstørretumbler, når behovet ikke er stort. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Aftrækstørretumbler - T75170AV
  AEG Aftrækstørretumbler 7 kg i energiklasse C

  Tørretumbler med hele 3 aftræksmuligheder, så den er fleksibel at placere. Lydsvag model med høj kapacitet og med mange specialprogrammer samt mulighed for tidsstyring og sensorstyring, der præcist tørre tøjet skånsomt og effektivt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Universal afkalkning - M3KCD200
  Universal Afkalkningsmiddel, 1L

  Vores universale afkalker er mild og ikke-ætsende, samtidig med, at den er effektiv mod kalk. Den fjerner mineraler fra vandet, så der ikke dannes kalkaflejringer. Det betyder, at dine maskiner fortsat kan yde optimalt.

 • AEG - Rengøringsmiddel til vaskemaskine - A6WMDW12
  AEG Afkalkningsmiddel til vaskemaskine og opvaskemaskine

  Clean & Care VM og DW , 12 stk. pakning, affalker og affedningspulver.

 • AEG - Samlebeslag - SKP11GW
  AEG Sammenbygningsbeslag med udtrækshylde til vaskesøjle

  AEG søjlekit med udtrækshylde, hvis til 60 cm og 54 cm vaskemaskiner og tørretumblere.

 • AEG - Aftrækstørretumbler - T65179AV
  AEG Aftrækstørretumbler 7 kg i energiklasse C

  Aftrækstørretumbler med plads op til 7 kg. Den er sensorstyret og stopper automatisk når tøjet er tørt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DBW861G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørretumbleren med vores mest avancerede tørresystem, der giver dig sikker og krympefri tørring af selv uld og kashmir. Med AbsoluteCare® tørresystemet, får du flere programmer der plejer og skånsomt tørrer dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L9FEP967C
  AEG Vaskemaskine 9000 Series med SoftWater 9 kg 1600 o/min

  Verdens første vaskemaskine med SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjet farve, selv efter mange tøjvaske. Denne kvalitetsvaskemaskine renser og plejer dit tøj i den store 9 kg tromle, og du kan tilføje damp til dit vaskeprogram, så det har mindre krøl og derved lettere at stryge og lægge sammen. Vaskemaskinen har ÖKOMix teknologi som forblander sæbe og skyllemiddel før det sprøjtes ensartet over tøjet i maskinen. Her får du den ultimative tøjpleje og fremragende vaskeevne. En vaskemaskine der slår flere rekorder på én gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Kondenstørretumbler - T6DEL821G
  AEG Kondenstørretumbler 6000 Series 8 kg i energiklasse B

  ProSense® kondenstørretumbler med 8 kg maks kapacitet. Denne tørretumbler er sensorstyret, og stopper selv når tøjet er tørt. Dit tøj undgår at blive overtørret og plejes skånsomt i den store tromle.

 • No Brand - Samlebeslag - STA9GW
  Udtræksplade til vaskesøjle

  Universelt stabel kit m/udtræksplade. Passer til vaskemaskiner og tørretumblere i bredde 60 cm og dybde 54-60 cm. Maks. dybde udtrækshylde: 34 cm.

 • AEG - Kondenstørretumbler - T6DBP721K
  AEG Kondenstørretumbler 6000 Series 7 kg i energiklasse B

  ProSense® kondenstørretumbler med 7 kg maks kapacitet i energiklasse B. Denne tørretumbler er udstyret med avancerede fugt- og temperatursensorer, der tilpasser tørretiden til hver fyldning. Dit tøj undgår at blive overtørret og plejes skånsomt i den store tromle. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L6TEP620K
  AEG Topbetjent vaskemaskine 6000 Series 6 kg 1200 o/min

  ProSense™ topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. Maskinen har blød åbning af tromlen og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FBK842E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1400 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Kondenstørretumbler - T6DIS724G
  AEG Kondenstørretumbler 6000 Series 7 kg i energiklasse B

  ProSense® kondenstørretumbler med 7 kg maks kapacitet. Tørretumbleren har avancerede fugt- og temperatursensorer, der tilpasser tørretiden, og stopper selv når tøjet er tørt. Dit tøj plejes skånsomt og undgår at blive overtørret. Tekst i betjeningspanel på islandsk. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBM762G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1600 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1600 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med skånsomt tromlemønster for god tøjpleje, der giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer, til både korte og længere energibesparende tøjvaske. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEP845E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Rengøringsmiddel til vaskemaskine - M3GCP400
  Clean and Care - Vaskemaskine og opvaskemaskine 3-i-1 (6 stk): afkalker, affedter og renser

  Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskiner og opvaskemaskiner. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter 30 kørsler.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FSB840E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1400 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slidtage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DBL841G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med 8 kg maks kapacitet. Stor, skånsom tromle med plads til selv dyner og store fyldninger. Det unikke AbsoluteCare® tørresystem, betyder at selv uld og silke kan tørres, sikkert og krympefrit, sammenlignet med liggetørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • No Brand - Rengøringsmiddel til vaskemaskine - M3GCP400
  Clean and Care - Vaskemaskine og opvaskemaskine 3-i-1 (12 stk): afkalker, affedter og renser

  Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskiner og opvaskemaskiner. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter 30 kørsler.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DER945C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 9 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Topbetjent vaskemaskine - L6TSE621G
  AEG Topbetjent vaskemaskine 6000 Series 6 kg 1200 o/min

  ProSense™ topbetjent vaskemaskine i energiklasse A+++, med 1200 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 6 kg. Maskinen har blød åbning af tromlen og er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder, at du uden bekymring kan vaske uld med vaskemærket håndvask i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEN942C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1400 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DBL830G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A+

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 8 kg i den store tromle med særligt skånsomt tromlemønster. ProTex tromlen er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FAU740I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Denne ProSense vaskemaskine har avanceret teknologi, der registrerer fyldmængden og tilpasser energi, vand og tidsforbruget herefter. En enkel maskine med display der viser resttiden og nem touch betjening.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DES834G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A+

  SensiDry®-tørretumbler med lavt energiforbrug, takket være energimærket A+. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 8 kg, og har en stor og skånsom ProTex tromle. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - LV7KR865E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning samt udglatning af krøl. Vaskemaskinen er udstyret med en lydsvag og slidstærk kulfri motor og er desuden certificeret med Woolmark Blue, der betyder, at uld mærket med håndvask kan vaskes i denne maskine. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEK866E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  A+++ AbsoluteCare® tørretumbler med 8 kg. max kapacitet og særdeles lavt energiforbrug. Tørretumbleren har foruden sin store kapacitet, en stor, skånsom tromle med indvendigt LED lys. Den kulfrie motor er slidstærk og lydsvag, og sikrer en perfekt tørring af alle tekstiler, selv uld og silke kan tørres uden at krympe. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBL842E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1400 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 8 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen en maks. centrifugering på 1400 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis!

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDB861G
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/4 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg. Både vaskemaskine- og tørretumbler-delen er certificeret med Woolmark Blue.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DEN732G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 7 kg i energiklasse A+

  SensiDry®-kondenstørretumbler med op til 8 kg kapacitet har en stor og skånsom tromle og et lavt energiforbrug med energiklassen A+. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBL740I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FER844G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og har en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner samt tilvalgsfunktioner giver en forbedret brug af fx skyllemiddel. Beskyttende tromlemønster samt Woolmark Blue certificering for skånsom vask og tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DBL860G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  A+++ AbsoluteCare® tørretumbler med lavt energiforbrug og rummelig skånsom tromle der kan tage op til 8 kg. Kondenstørretumbler med heatpump teknologi, enkel betjening og godt overblik i det tydelige og intuitive display. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBM842I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. Energirigtig vaskemaskine med den slidstærke kulfrie, inverter motor i bedste kvalitet. ProSense vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDK161E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 10 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, damp og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - LD8KR845E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med indvendigt LED lys, heatpump, lydsvag kulfri inverter motor, og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE720I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1200 o/min

  ProSense vaskemaskine med 7 kg maks kapacitet og 1200 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så dit tøj ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEM842E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WSP863E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine i høj kvalitet med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, dampprogram og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FSB960C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 9 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug, der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask rent, op til 60°C, på kun 59 minutter. Maskinen har desuden dampprogrammer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DSB940C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 9 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 9 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump, indvendigt LED lys og meget lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBG864E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1600 o/min

  ÖKOMix-vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Unik vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. Innovativ teknologi, sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner og aflæsning af resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WEG963E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 9/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine i høj kvalitet med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 9 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, dampprogram og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DEP831E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A+

  SensiDry®-tørretumbler med lavt energiforbrug, takket være energimærket A+. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 8 kg, og har en stor og skånsom tromle. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEP965E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix-vaskemaskine med stor 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Suværent lavt energifobrug og unikt vasketeknologi som plejer dit tøj mens det vaskes. ÖKOMix-systemet sørger for at forblande vaske og skyllemiddel før vask, og giver derfor en mere effektiv vask, med mindre forbrug. Resultatet er renere tøj, der forbliver som nyt i længere tid. Modellen her har et stort og intuitivt display, for nem indstilling af maskinens funktioner, brug af vaskemaskinens dampfunktioner og aflæsning af programforløb og resterende vasketid. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDP862G
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/4 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj med sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg og brug NonStop programmet der vasker og tørrer 1 kg tøj på 1 time. Både vaskemaskine- og tørretumbler-del er certificeret med Woolmark Blue, så du trygt kan vaske og tørre uld med vaskemærke "Håndvask". Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DSB830E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A+

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump, indvendig belysning og lavt energiforbrug i energiklasse A+. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBN742I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Vaskemaskinen har ProSense teknologi, der justerer vasketiderne efter fyldmængden for at undgå overvask af tøjet. Vaskemaskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, hvilket betyder at uldtøj kan vaskes i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FEN962C
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Den har en stor og skånsom tromle, der plejer og beskytter dig tøj. ÔKOMix-teknologien, forblandet vaske- og skyllemiddel før, at det sprøjtes over tøjer. Du opnår derved et endnu bedre vaskeresultat og mindre ressourceforbrug. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DBK730K
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 7 kg i energiklasse A+

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 7 kg maks. kapacitet og med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres. Dit tøj tørres ved en lavere temperatur og er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FBK966E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 9 kg tromle der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask. Du opnår exceptionelle gode vaskeresultater med mindre forbrug. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug på der er 50% mindre end A+++, og mulighed for valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask, op til 60°C på kun 59 minutter, og helt rent naturligvis! Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FBM862E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen kan desuden forbedre brugen af skyllemiddel, og har flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig kan vaske mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DBM730G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 7 kg i energiklasse A+

  SensiDry® tørretumbler i energiklasse A+. Kan rumme op til 7 kg i den store tromle med særligt skånsomt tromlemønster. ProTex tromlen er din garanti for ekstra god pleje og beskyttelse af dit tøj under tørring. Med SensiDry® tørresystemet, får du en tilpasset tørring, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din fyldmængde, og dit tøj aldrig overtørres. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEL863C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  AbsoluteCare® tørretumbler med plads op til 8 kg. Energirigtig A+++ kondenstørretumbler med indvendig lys, kulfri motor, AutoOff og stor tromle. Dette er tørretumbleren med vores mest avancerede tørresystem, der giver dig sikker og krympefri tørring af selv uld og kashmir. Med AbsoluteCare® tørresystemet, får du flere programmer der plejer og skånsomt tørrer dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE740G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBN842G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  8 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger. Den har kulfri, inverter motor som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med ProTex tromle der har et tromlemønster som skåner tøjet, og giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer at vælge mellem, til både korte og længere energibesparende tøjvaske.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEN843C
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energiklasse A++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBE840I
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1400 omdrejninger. En enkel vaskemaskine med stor kapacitet og ProSense teknologi, der tilpasser ressourceforbruget til din fyldmængde, så tøjet ikke overvaskes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FER862C
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke tromle, som er skånsom og plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEP845G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med slidstærk inverter motor, varmepumpeteknologi og dermed lavt energiforbrug i energiklasse A++. Tumbleren er Woolmark Blue certificeret, hvilket gør det muligt at tørre uld. Af andre specialprgrammer kan silke og Outdoor nævnes. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FBK865G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og har en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af eksempelvis skyllemiddel. Vaskemaskinens tromle har desuden et skånsomt tromlemønster for yderligere tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FPN145G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 10 kg 1400 o/min

  10 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger i energiklasse A+++-20%. Den har kulfri, inverter motor med 10 års garanti, som er er slidstærk og i bedste kvalitet. En enkel vaskemaskine med skånsomt tromlemønster for god tøjpleje, der giver mindre slidtage. Vaskemaskinen har et godt udvalg af vaskeprogrammer, til både korte og længere energibesparende tøjvaske, og er desuden Woolmark Blue certificeret, så uld kan vaskes i maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DSK844E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og dermed lavt energiforbrug i energiklasse A+++, indvendigt LED lys, Woolmark Blue certifikat samt specielle programmer til tørring af eksempelvis uld, silke og Outdoor tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FSK865E
  AEG Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 8 kg 1600 o/min

  ÖKOMix vaskemaskine med rummelig 8 kg tromle, der plejer og skåner dit tøj. Unik, innovativ ÖKOMix teknologi som blander vaske- og skyllemiddel før vask, der giver fantastiske vaskeresultater. Vaskemaskinen har en maks. centrifugering på 1600 omdrejninger, imponerende lavt energiforbrug, der er 50% mindre end A+++, og valg af flere forskellige vasketider, herunder det nye og rekordhurtige ÖKOPower program, der vasker en 5 kg vask rent, op til 60°C, på kun 59 minutter. Maskinen har desuden dampprogrammer og er Woolmark Green certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSK863G
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense™ vaskemaskine med 8 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og at have en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner, der giver forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Vaskemaskinen har naturligvis også AEG's unikke, skånsomme tromle og er tilmed Woolmark Blue certificeret. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DSK862G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  AbsoluteCare® tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og dermed lavt energiforbrug i energiklasse A+++, Woolmark Blue certifikat samt specielle programmer til tørring af eksempelvis uld, silke og Outdoor tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T8DEG841E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 8000 Series 8 kg i energiklasse A++

  AbsoluteCare® tørretumbler med 8 kg. max kapacitet og særdeles lavt energiforbrug i enerklasse A++. Tørretumbleren har foruden sin store kapacitet, en stor, skånsom tromle med indvendigt LED lys. Med SensiDry teknologien tørres tøjet ved en meget lavere temperatur end gældende for almindelige tørretumblere, for igen at skåne tøjet. ProSense teknologiens sensorer målet fugtigheden, tilpasser tørretiden samt sørger for at tøjet ikke overtørres og påføres undvendig slitage. Den kulfrie motor er slidstærk og lydsvag, og sikrer en perfekt tørring af alle tekstiler, selv uld og silke kan tørres uden at krympe grundet Woolmark Blue certificeringen. Tøjpleje hele vejen igennem. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FHF863E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSteam® vaskemaskine med 1600 omdrejninger, og en maks. fyldmængde på 8 kg. Den er 30% mere energieffektiv end A+++, og har dampprogrammer til genopfriskning og udglatning af krøl. Vaskemaskinen har desuden en slidstærk kulfri inverter motor, tromle med skånsomt tromlemønster og flere vasketider at vælge mellem, men hvor du stadig vasker mest energieffektivt som muligt. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSU741K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1400 o/min

  7 kg vaskemaskine med 1400 omdrejninger og energiklasse A+++. Denne ProSense vaskemaskine har avanceret teknologi, der registrerer fyldmængden og tilpasser energi, vand og tidsforbruget herefter. En enkel maskine med display der viser resttiden, nem touch betjening og Woolmark Blue certificering. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP865K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1600 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde op til 8 kg samt 1600 omdrejninger og energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T9DEN866E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 9000 Series 8 kg i energiklasse A+++

  Topmodel - FibrePro® tørretumbler med 3D Scan teknologi, der scanner fugtigheden i tøjet med sensorer, så puder og dynejakker tørres helt første gang. Stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj. Tørretumbleren er desuden Woolmark Blue certificeret, som sikrer, at selv sarte stoffer som uld og silke kan tørres i denne maskine. Kondenstørretumbler med indvendigt LED lys, varmepumpeteknologi og energiklasse A+++. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP764K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 7 kg 1600 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde op til 7 kg samt 1600 omdrejninger og energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen er kendetegnet ved at tilpasse vasketiden til din fyldmængde, og en slidstærk inverter motor. Flere energibesparende funktioner og tilvalg af nye funktioner der giver en forbedret brug af f.eks. skyllemiddel. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DSL846E
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A++

  SensiDry®-tørretumbler i energiklasse A++. Denne kondenstørretumbler kan rumme helt op til 8 kg, og med varmepumpeteknologien tørres tøjet skånsomt ved væsentligt lavere temperaturer end ved en traditionel kondenstørretumbler. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk efter fyldmængde og fugtigheden i tøjet, så du undgår overtørring og dermed unødvendig slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DEN843G
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A++

  SensiDry®-kondenstørretumbler med op til 8 kg kapacitet i energiklasse A++. Modellen har en stor og skånsom tromle og med varmepumpeteknologien tørres tøjet ved væsenligt lavere temperaturer end en traditionel kondenstørretumbler. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde og fugtighed i tøjet, for at undgå overtørring. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DSP842K
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 8 kg i energiklasse A++

  SensiDry®-tørretumbler i energiklasse A++. Denne kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi kan rumme helt op til 8 kg, og SensiDry-teknologien tørrer ved lavere temperatur for at skåne tøjet. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed unødvendig slidtage på dit tøj. Tilmed har tromlen det skånsomme ProTex tromlemønster for yderligere tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQW944E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøj. Maskinen har desuden AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at give dit tøj den ultimative pleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Tørretumbler med varmepumpe - T7DSP741K
  AEG Kondenstørretumbler med varmepumpe 7000 Series 7 kg i energiklasse A++

  SensiDry®-tørretumbler i energiklasse A++. Denne kondenstørretumbler kan rumme op til 7 kg, og SensiDry-teknologien tørrer ved lavere temperatur for at skåne tøjet. ProSense® teknologien sørger endvidere for at justere tørretiden automatisk, efter din fyldmængde, så du undgår overtørring og dermed unødvendig slidtage på dit tøj. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FEG964E
  AEG Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min

  Energibesparende ProSteam® vaskemaskine med ekstra stor 9 kg maks kapacitet og 1600 omdrejninger. Vaskemaskine med damp, der hjælper til at udglatte krøl og genopfriske dit tøj, samt gør det nemmere at stryge. Vaskemaskinen har AEG's unikke skånsomme tromle, som plejer og beskytter tøjet mod overvask og unødig slitage, og er tilmed Woolmark Blue certificeret, så du trygt kan vaske dit uldtøj i maskinen. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L7FQW965E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 7000 Series 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med stor kapacitet op til 9 kg og ProSteam, der benytter damp til at reducere krøl og genopfriske tøjet. Maskinen har ydermere AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FSP943K
  AEG Vaskemaskine 6000 Series 9 kg 1400 o/min

  ProSense vaskemaskine med fyldmængde helt op til 9 kg samt og i energiklasse A+++ -20%. Vaskemaskinen ProSense teknologi tilpasser vasketiden til din fyldmængde, for at undgå unødig slidtage på tøjet og har tilmed en slidstærk inverter motor. Tøjpleje er yderligere i fokus, da maskinen har en skånsom ProTex tromle og er desuden Woolmark Blue certificeret, så du trygt kan vaske dit uldtøj i denne maskine. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FQW842G AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 6000 Series 8 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  ProSense® kvalitetsvaskemaskine med kapacitet op til 8 kg og AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. ProTex skånsomt tromlemønster og Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L6FQS947G AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 6000 Series 9 kg 1400 o/min med Wi-Fi

  ProSense® kvalitetsvaskemaskine med kapacitet helt op til 9 kg og AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering. Med WiFi indbygget kan du også via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. ProTex skånsomt tromlemønster og Woolmark Blue certificeringen bidrager yderligere til at opnå den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaskemaskine - L8FQS968E AutoDose
  AEG AutoDose Vaskemaskine 8000 Series med ÖKOMix 9 kg 1600 o/min med Wi-Fi

  Kvalitetsvaskemaskine med AutoDose, som udregner den præcise mængde vaske- og skyllemiddel og beskytter dit tøj fra tidlig aldring grundet overdosering, i den store 9 kg. tromle. Maskinen har desuden det unikke ÖKOMix System, der forblander vaskemiddel med sæbe inden det kommer ind til tøjet i tromlen, for at sikre at vaskemidlet når alle fibre i tøjet. Med WiFi indbygget kan du tilmed via MyAEG app'en fjernbetjene din vaskemaskine fra din smartphone samt få ekspertvejledning til pleje af dit tøj. Ultimativ tøjpleje med denne Woolmark Green certificerede vaskemaskine. Føres hos udvalgte forhandlere.