Grundlagt i Berlin

Vores pionerånd kan spores helt tilbage til vores fødested Berlin. En dynamisk by fuld af forskellige kulturer, drømme og idéer, for ikke at nævne arkitektur, kreativitet og indbyggernes sofistikerede coolness. Der er her vores mindset kommer fra, og det styrer alt dét vi gør. For ved at se fremad, hædrer vi også vores fortid.

Godt er ikke godt nok

Vi udfordrer konventionerne og skaber innnovative løsninger som overgår dine forventninger til hvidevarer. Via teknologi som ProSteam® hjælper vi med at holde dit tøj rent med 96% mindre vandforbrug. Målet er at udvide grænserne for hvad der er muligt, med smarte løsninger som passer dig. Vi kombinerer bæredygtighed og design med exceptionel ydelse, så du aldrig behøver at gå på kompromis.

Mod en bedre fremtid

Vi gør alt for at udvikle bedre og mere bæredygtige løsninger, så du ikke behøver at gå på kompromis. Vi søger forandring gennem kvalitet og innovation som minimerer miljøpåvirkningen, og som gør det muligt at leve mere bæredygtigt. Når vi skaber ansvarlige, holdbare løsninger, lader vi også alle som vælger AEG foretage smartere valg for miljøet.

Smag på fremtiden

Vores produkter hjælper dig med at udvide dine kundskaber og muligheder i køkkenet. Med innovationer som vores SensePro-kogeplade kan du lave mad med præcision, bevare næringsstoffer, konsistens og smag, samtidig med at du sparer energi. Når du har spist, behøver du ikke bøje dig ned for at fylde opvaskemaskinen. Med ComfortLift kan du nemlig løfte den nederste kurv til en behagelig arbejdshøjde, hvilket gør det lettere at både fylde og tømme maskinen.

Forlæng dit tøjs levetid

Vi ved hvor vigtigt det er med en holdbar garderobe. Det er en af grundene til, at vores vaskemaskiner og tørretumblere sørger for, at dit tøj ser nyt ud længere, og samtidig passer på miljøet. Vores AbsoluteCare-system hjælper med til at bevare og genskabe vandafvisende egenskaber i stoffet, så dit overtøj altid holder regnen ude. Vores tørretumblere med 3D Scan-teknologi analyserer tøjet i tromlen, så det får den helt rette tørretid.