Fritstående vaske-tørremaskiner

Opdag et helt nyt niveau af pleje og bekvemmelighed med AEGs vaske-tørremaskiner. Kombinationsmaskinen gør det muligt, at vaske og tørre dit tøj på én og samme gang - alt fra silke til uld og udendørstøj - uden at gå på kompromis.

Vaske-tørremaskiner
11 af 11
 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WDG164C
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne 9000 Series KOMBI SensiDry® vaske-/tørremaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har bl.a. dampprogrammer og NonStop program, der vasker og tørrer 3kg tøj på 3 timer. Tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn og skånsom tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Kvalitetsmaskine, hvor både vask og tørring er Woolmark Blue certificeret for ultimativ tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L8WBM163C
  AEG Vaske/tørremaskine 8000 Series med ÖKOMix 10/6 kg 1600 o/min

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme XXL ProTex tromle. Maskinen har Woolmark Blue-certificering til både vask og tørring, så du trygt kan vaske og tørre uld og andre sarte materialer, der normalt kræver håndvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WRS162E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 10 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WBL962E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 9/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med ekstra stor 9 kg vaskekapacitet og plads til 6 kg tør. Lavt energiforbrug takket være energiklasse A, der fungerer som en kondenstørretumbler. DualSense-teknologien tilpasser temperatur, tromlebevægelse og programmer til de forskellige tøjmaterialer. Sammen med Woolmark Blue-certificeringen på både vask og tørring sikres en skånsom behandling af uld og andre sarte materialer. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WEH166A
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne kvalitetsmaskine vasker 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har dampprogrammer og tørretumbleren har varmepumpeteknologi, der sikrer en jævn tørring af alle materialer ved lavere temperatur. Maskinen har tilmed et stort moderne TFT touch display for nem indstilling af dine tilvalg til det valgte program. Med Woolmark Blue certificering på både vask og tør får du med denne vaske-/tørremaskine den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L9WEL165E
  AEG Vaske/tørremaskine 9000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Denne ÖKOKombi kvalitetsmaskine vasker hele 10 kg og tørrer 6 kg i den store skånsomme ProTex tromle. Vaskemaskinen har damp-, uld- og silkeprogrammer og tørretumblerens varmepumpeteknologi sikrer en jævn tørring af alle tekstiler ved lavere temperatur. NonStop programmet vasker og tørrer 3 kg på 3 timer. Med Woolmark Blue certificering på både vask og tør får du med denne vaske-/tørremaskine den ultimative tøjpleje. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDB861G
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/4 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg. Både vaskemaskine- og tørretumbler-delen er certificeret med Woolmark Blue.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDK161E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 10/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 10 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, damp og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WSP863E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine i høj kvalitet med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, dampprogram og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WEG963E
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 9/6 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine i høj kvalitet med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj, ved sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 9 kg pr. vask og tør op til 6 kg. Mange gode programmer, bl.a. uldprogram, dampprogram og mulighed for at vaske og tørre 1 kg tøj på 1 time på NonStop programmet. Både vaskemaskine og tørretumbler er certificeret med Woolmark Blue. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • AEG - Vaske-tørremaskine - L7WDP862G
  AEG Vaske/tørremaskine 7000 Series 8/4 kg 1600 o/min

  Vaske-/tørremaskine med DualSense teknologi for optimal beskyttelse af alt dit hverdagstøj med sensorer, der justerer vasketiden og tørretiden efter fyldmængden. Vask op til hele 8 kg pr. vask og tør op til 4 kg og brug NonStop programmet der vasker og tørrer 1 kg tøj på 1 time. Både vaskemaskine- og tørretumbler-del er certificeret med Woolmark Blue, så du trygt kan vaske og tørre uld med vaskemærke "Håndvask". Føres hos udvalgte forhandlere.