Integrerede opvaskemaskiner (60 cm)

Vores diskrete, kraftfulde og energismarte integrerede opvaskemaskiner gør dit liv mere enkelt og får det til at se mere oprydeligt ud.

Standard model til indbygning
35 af 35
 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling med Satellite SprayArm, naturlig lufttørring med AirDry, premium ComfortRails udtræk af overkurven, samt et ultra lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet og betjening med den unikke QuickSelect slider touch betjening. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 0
  (0)

  Opvaskemaskine til fuldintegrering med den revolutionerende ComfortLift® funktion, bestikbakke, lavt lydniveau, kapacitet op til 13 standard kuverter, og vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer fantastiske tørreresultater. Denne model har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening. Vask sikkert dine langstilkede vin- og champagneglas på glasprogrammet, med SoftSpikes og SoftGrips, der sikkert holder glassene på plads under opvasken og sikrer intet andet end et skinnende resultat. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, indvendig belysning samt et lavt lydniveau. Denne kvalitetsopvaskemaskine har desuden den innovative QuickSelect slider touch betjening. Indretningen er fleksibel og rummelig med op til 13 standardkuverter, og har flere lækre detaljer samt smarte finesser for en hurtigere, skånsom og bedre opvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 0
  (0)

  Særdeles lydsvag opvaskemaskine i bedste kvalitet til fuldintegrering. Denne kvalitetsopvaskemaskine har den innovative QuickSelect slider touch betjening, samt det unikke ProClean opvaskesystem med Satellite SprayArm for en bedre vandfordeling. Dens kurveindretning er ekstra stabil og særdeles fleksibel til selv pladskrævende kogegrej. Denne højt specificerede model har praktisk indvendig belysning, aftagelig bestikbakke øverst, resttidsindikator på gulv, premium udtræk samt den effektive AirDry lufttørringsteknologi der giver fantastiske tørreresultater. Energibesparende model med mange programmer og specialfunktioner, som gør det nemt og ubesværet at få den perfekte opvask, uanset fyldning. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 5
  (13)

  Semi-integrerbar opvaskemaskine med rustfrit stålpanel og indvendig belysning. AirDry teknologien sikrer en naturlig tørring, da lågen åbnes til slut i programmet og er med til at reducere strømforbruget. Maskinens kapacitet er helt op til 15 kuverter, og er desuden udstyret med et ekstra lydsvagt program på kun 40dB(A) samt nye programmer som maskinrense-program og 89 min.program v/60°C. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (10)

  ProClean opvaskemaskine til fuldintegrering med ekstremt lavt lydniveau på kun 39 dB(A). Opvaskemaskinen har en fleksibel indretning og en god pladsfordeling. Du får desuden mange nyttige programmer og energi- og tidsbesparende funktioner. Den slukker selv og har tofarvet lysindikator på gulvet, så du nemt kan se om maskinen er i gang eller færdig. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (2)

  Traditionel fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 13 standardkuverter i energiklasse A+++. Den har flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen har desuden glasprogram, glasholder i underkurven til langstilkede glas og AirDry lufttørringsfunktion for suveræne tørreresultater hver gang.

 • 4
  (5)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med mulighed for installation i skab, såvel på gulvet. Kvalitets opvaskemaskine med lavt lydniveau, og praktisk indvendig belysning. Indretningen af kurvene er fleksible og har flere smarte detaljer som skåner dine glas under opvasken. Med AirDry får du desuden suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 2,5
  (2)

  Integreret opvaskemaskine med stor kapacitet i form af 15 kuverter, lavt lydniveau på helt ned til 40 dB(A) og bestikbakke i toppen. Den har en fleksibel indretning og detaljer, der skåner dine glas under opvasken, eksempelvis SoftGrips til langstilkede glas i underkurven. Opvaskemaskinen har ligeledes flere energi- og tidsbesparende funktioner. AirDry lufttørringsfunktion for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, premium udtræk, indvendig belysning samt et lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet og har flere auto og energibesparende funktioner. Indretningen er fleksibel og rummelig, og har flere lækre detaljer samt smarte finesser til en hurtigere, skånsom og bedre opvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 4
  (42)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, premium udtræk, samt et ultra lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet og har flere auto og energibesparende funktioner. Indretningen er fleksibel og rummelig, og har flere lækre detaljer samt smarte finesser til en hurtigere, skånsom og en bedre opvask. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 3,5
  (6)

  Avanceret integrerbar opvaskemaskine i energiklasse A+++, som giver perfekte opvaskeresultater med den unikke Satellite spulearm, der sikrer effektiv vandfordeling i hele maskinen. Med det specielle glasprogram undgår du al form for håndvask - selv langstilkede vin- og champagneglas kan sikkert placeres i opvaskemaskinen, hvor SoftGrips og SoftSpikes sikkert holder glassene fast uden at give vandmærker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4
  (20)

  Ekstrem lydsvag opvaskemaskine i bedste kvalitet til fuldintegrering. Dens kurveindretning er ekstra stabil og særdeles fleksibel til selv pladskrævende kogegrej. Denne højt specificerede model har praktisk indvendig belysning, aftagelig bestikbakke øverst, resttidsindikator på gulv, premium udtræk samt den effektive AirDry lufttørringsteknologi der giver exceptionelle gode tørreresultater. Energibesparende model med mange programmer og specialfunktioner, som gør det nemt og ubesværet at få den perfekte opvask, uanset fyldning. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 5
  (1)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med bestikbakke i toppen og stor kapacitet på hele 15 standard kuverter. Den har en mellemklasses lydniveau og flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen er udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje, til service med genstridige rester, på et normalprogram. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 5
  (6)

  Fuldintegreret opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor kapacitet op til 15 kuverter, fleksibel indretning og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater og flere energibesparende funktioner, herunder autosluk og autoprogram samt fantastisk pleje af dine glas med glasprogrogram og en holder med plads op til 4 langstilkede glas i underkurven.

 • 3,5
  (6)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med kapacitet på op til 13 standard kuverter. Den har flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Maskinen er desuden udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje til service med genstridige rester, på et normalprogram.

 • 4,5
  (16)

  Integreret opvaskemaskine med fokus på godt opvaskeresultat og suveræne tørreresultater med AirDry teknologi. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering, og har et godt udvalg af programmer, herunder energi- og tidsbesparende autoprogram, samt autosluk så maskinen ikke bruger unødigt standby strøm. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (10)

  ProClean opvaskemaskine til fuldintegrering med ekstremt lavt lydniveau på kun 39 dB(A). Opvaskemaskinen har en fleksibel indretning og en god pladsfordeling. Du får desuden mange nyttige programmer og energi- og tidsbesparende funktioner. Den slukker selv og har tofarvet lysindikator på gulvet, så du nemt kan se om maskinen er i gang eller færdig. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater.

 • 3,5
  (6)

  AEG ComfortLift® opvaskemaskine til fuldintegrering med bestikbakke, kapacitet op til 13 standard kuverter, og vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminente tørreresultater. Vask sikkert dine langstilkede vin- og champagneglas på glasprogrammet. SoftSpikes og SoftGrips holder sikkert glassene på plads under opvasken og sikrer intet andet end skinnende rene glas. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

  • Winner of IF Design Award
 • 5
  (6)

  Fuldintegreret opvaskemaskine i bedste kvalitet. Du får stor kapacitet op til 15 standard kuverter, fleksibel indretning og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har bl.a. indvendig belysning, resttidsindikation på gulvet, AirDry teknologi for suveræne tørreresultater og flere energibesparende funktioner, herunder autosluk og autoprogram. Med det skånsomme glasprogram og SoftGrips glasholder i både over- og underkurv er det slut med at vaske langstilkede vin- og champagneglas op i hånden. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 3
  (22)

  Traditionel opvaskemaskine med standard kurve. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering, og har de mest gængse programmer og den effektive AirDry lufttørringsteknologi. En model til basale opvaskebehov og hvor du værdsætter et godt tørreresultat.

 • 4,5
  (2)

  Traditionel integrerbar opvaskemaskine. Den har et lydniveau i mellemklasse og flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen har desuden den nye AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (31)

  Klassisk opvaskemaskine med standard kurve og automatisk sluk, for et reduceret standby forbrug. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering og har lysindikator på gulvet, og den effektive AirDry lufttørringsteknologi til suveræne gode tørreresultater. Med autoprogrammet er maskinen ligeledes nem at sætte i gang, og derfor enkel at betjene og hurtig i brug i hverdagen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Lydsvag opvaskemaskine i hvid i energiklasse A+++ med plads op til 13 standardkuverter. Opvaskemaskinens nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes, der holder dine glas på plads og samtidig beskytter dem mod skader. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  AEG opvaskemaskine til fuldintegrering med bestikbakke, samt vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminente tørresresultater. Opvaskemaskinen er udstyret med MaxiFlex skuffen, så du kan få plads til enhver størrelse af bestik og køkkenredskaber. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret ProClean opvaskemaskine med bestikbakke i toppen og stor kapacitet på hele 15 standard kuverter. Den er udstyret med QuickSelect touch betjening, som gør det nemt, at vælge det rigtige program. Derudover har den SprayZone, som er en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje, til service med genstridige rester, på et normalprogram. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret ProClean opvaskemaskine med kapacitet på op til 13 standard kuverter. Den er udstyret med QuickSelect touch betjening, som gør det nemt, at vælge det rigtige program. Derudover har den AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Maskinen er desuden udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje til service med genstridige rester, på et normalprogram. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret ProClean opvaskemaskine med kapacitet på op til 13 standard kuverter. Den er udstyret med QuickSelect touch betjening, som gør det nemt, at vælge det rigtige program. Derudover har den AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Maskinen er desuden udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje til service med genstridige rester, på et normalprogram. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret ProClean opvaskemaskine med kapacitet på op til 13 standard kuverter. Den er udstyret med QuickSelect touch betjening, som gør det nemt, at vælge det rigtige program. Derudover har den AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Udover at være særdeles lydsvag, så er denne maskine udstyret med flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Opvaskemaskine til fuldintegrering med den innovative QuickSelect slider touch betjening og bedste glaspleje. Vask dine langstilkede vin- og champagneglas på glasprogrammet, med SoftSpikes og SoftGrips, der sikkert holder glassene på plads under opvasken og leverer intet andet end et skinnende resultat. Denne maskine har desuden bestikbakke, ekstremt lavt lydniveau, kapacitet helt op til 15 standard kuverter, og vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Opvaskemaskine til fuldintegrering med den innovative QuickSelect slider touch betjening og bedste glaspleje. Vask dine langstilkede vin- og champagneglas på glasprogrammet, med SoftSpikes og SoftGrips, der sikkert holder glassene på plads under opvasken og leverer intet andet end et skinnende resultat. Denne maskine har desuden bestikbakke, ekstremt lavt lydniveau, kapacitet helt op til 15 standard kuverter, og vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer fantastiske tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Traditionel integrerbar opvaskemaskine med plads op til 13 kuverter og den innovative QuickSelect slider touch betjening. Denne model har energiklasse A+++, et lydniveau i mellemklasse og flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen har desuden Satellite SprayArm, der sikrer en komplet opvask, samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 14 kuverter og den innovative QuickSelect slider touch betjening. En opvaskemaskine, der passer særligt godt på dine langstilkede glas, med SoftSpikes og SoftGrips i både under- og overkurv. Med MaxiFlex-skuffen til både bestik og køkkenredskaber, Satellite SprayArm, der sikrer en komplet opvask, samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegrerbar opvaskemaskine i energiklasse A++ med plads op til 14 kuverter og den innovative QuickSelect slider touch betjening. Med MaxiFlex-skuffen til både bestik og køkkenredskaber, Satellite SprayArm, der sikrer en komplet opvask, samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Fuldintegreret ProClean opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor kapacitet med plads op til 15 kuverter, bestikbakke i toppen og et særdeles lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater, overkurv der kører nemt på de eksklusive ComfortRails samt fantastisk pleje af dine glas med glasprogrogram og en holder med plads op til 4 langstilkede glas i underkurven. Betjenes nemt med den innovative og intuitive QuickSelect slider touch betjening, der med Eco-meter viser dig, hvor grønt et valg du har foretaget. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.