Integrerede opvaskemaskiner (60 cm)

Vores diskrete, kraftfulde og energismarte integrerede opvaskemaskiner gør dit liv mere enkelt og får det til at se mere oprydeligt ud.

Standard model til indbygning
20 af 20
 • 0
  (0)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første, hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, premium udtræk, indvendig belysning samt et lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet og har flere auto og energibesparende funktioner. Indretningen er fleksibel og rummelig, og har flere lækre detaljer samt smarte finesser til en hurtigere, skånsom og bedre opvask. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (42)

  ComfortLift opvaskemaskine - Verdens første hvor underkurven løftes op i overkurvens arbejdshøjde, og giver en bedre ergonomisk fyldning og tømning. Unikt ProClean opvaskesystem for en bedre vandfordeling, naturlig lufttørring med AirDry, premium udtræk, samt et ultra lavt lydniveau. Den er udført i bedste kvalitet og har flere auto og energibesparende funktioner. Indretningen er fleksibel og rummelig, og har flere lækre detaljer samt smarte finesser til en hurtigere, skånsom og en bedre opvask. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4
  (20)

  Ekstrem lydsvag opvaskemaskine i bedste kvalitet til fuldintegrering. Dens kurveindretning er ekstra stabil og særdeles fleksibel til selv pladskrævende kogegrej. Denne højt specificerede model har praktisk indvendig belysning, aftagelig bestikbakke øverst, resttidsindikator på gulv, premium udtræk samt den effektive AirDry lufttørringsteknologi der giver exceptionelle gode tørreresultater. Energibesparende model med mange programmer og specialfunktioner, som gør det nemt og ubesværet at få den perfekte opvask, uanset fyldning. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4
  (8)

  AEG ComfortLift® opvaskemaskine til fuldintegrering med bestikbakke, kapacitet op til 13 standard kuverter, og vores naturlige AirDry lufttørringsteknologi, som sikrer eminente tørreresultater. Vask sikkert dine langstilkede vin- og champagneglas på glasprogrammet. SoftSpikes og SoftGrips holder sikkert glassene på plads under opvasken og sikrer intet andet end skinnende rene glas. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (21)

  Semi-integrerbar opvaskemaskine med rustfrit stålpanel og indvendig belysning. AirDry teknologien sikrer en naturlig tørring, da lågen åbnes til slut i programmet og er med til at reducere strømforbruget. Maskinens kapacitet er helt op til 15 kuverter, og er desuden udstyret med et ekstra lydsvagt program på kun 40dB(A) samt nye programmer som maskinrense-program og 89 min.program v/60°C. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (10)

  ProClean opvaskemaskine til fuldintegrering med ekstremt lavt lydniveau på kun 39 dB(A). Opvaskemaskinen har en fleksibel indretning og en god pladsfordeling. Du får desuden mange nyttige programmer og energi- og tidsbesparende funktioner. Den slukker selv og har tofarvet lysindikator på gulvet, så du nemt kan se om maskinen er i gang eller færdig. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4
  (8)

  Traditionel fuldintegreret opvaskemaskine med plads op til 13 standardkuverter i energiklasse A+++. Den har flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen har desuden glasprogram, glasholder i underkurven til langstilkede glas og AirDry lufttørringsfunktion for suveræne tørreresultater hver gang.

 • 4
  (5)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med mulighed for installation i skab, såvel på gulvet. Kvalitets opvaskemaskine med lavt lydniveau, og praktisk indvendig belysning. Indretningen af kurvene er fleksible og har flere smarte detaljer som skåner dine glas under opvasken. Med AirDry får du desuden suveræne tørreresultater. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4,5
  (21)

  Integreret opvaskemaskine med stor kapacitet i form af 15 kuverter, lavt lydniveau på helt ned til 40 dB(A) og bestikbakke i toppen. Den har en fleksibel indretning og detaljer, der skåner dine glas under opvasken, eksempelvis SoftGrips til langstilkede glas i underkurven. Opvaskemaskinen har ligeledes flere energi- og tidsbesparende funktioner. AirDry lufttørringsfunktion for suveræne tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 4
  (8)

  Avanceret integrerbar opvaskemaskine i energiklasse A+++, som giver perfekte opvaskeresultater med den unikke Satellite spulearm, der sikrer effektiv vandfordeling i hele maskinen. Med det specielle glasprogram undgår du al form for håndvask - selv langstilkede vin- og champagneglas kan sikkert placeres i opvaskemaskinen, hvor SoftGrips og SoftSpikes sikkert holder glassene fast uden at give vandmærker. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 5
  (1)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med bestikbakke i toppen og stor kapacitet på hele 15 standard kuverter. Den har en mellemklasses lydniveau og flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen er udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje, til service med genstridige rester, på et normalprogram. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (21)

  Fuldintegreret opvaskemaskine i bedste kvalitet. Stor kapacitet op til 15 kuverter, fleksibel indretning og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har AirDry lufttørringsteknologi for suveræne tørreresultater og flere energibesparende funktioner, herunder autosluk og autoprogram samt fantastisk pleje af dine glas med glasprogrogram og en holder med plads op til 4 langstilkede glas i underkurven.

 • 4
  (8)

  Fuldintegreret opvaskemaskine med kapacitet på op til 13 standard kuverter. Den har flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger samt AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Maskinen er desuden udstyret med SprayZone, en speciel markeret zone i underkurven, hvor der kan tilvælges intensiv pleje til service med genstridige rester, på et normalprogram.

 • 4,5
  (16)

  Integreret opvaskemaskine med fokus på godt opvaskeresultat og suveræne tørreresultater med AirDry teknologi. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering, og har et godt udvalg af programmer, herunder energi- og tidsbesparende autoprogram, samt autosluk så maskinen ikke bruger unødigt standby strøm. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 4,5
  (10)

  ProClean opvaskemaskine til fuldintegrering med ekstremt lavt lydniveau på kun 39 dB(A). Opvaskemaskinen har en fleksibel indretning og en god pladsfordeling. Du får desuden mange nyttige programmer og energi- og tidsbesparende funktioner. Den slukker selv og har tofarvet lysindikator på gulvet, så du nemt kan se om maskinen er i gang eller færdig. Med AirDry teknologien får du desuden suveræne tørreresultater.

 • 4,5
  (21)

  Fuldintegreret opvaskemaskine i bedste kvalitet. Du får stor kapacitet op til 15 standard kuverter, fleksibel indretning og et lavt lydniveau. Opvaskemaskinen har bl.a. indvendig belysning, resttidsindikation på gulvet, AirDry teknologi for suveræne tørreresultater og flere energibesparende funktioner, herunder autosluk og autoprogram. Med det skånsomme glasprogram og SoftGrips glasholder i både over- og underkurv er det slut med at vaske langstilkede vin- og champagneglas op i hånden. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 3
  (22)

  Traditionel opvaskemaskine med standard kurve. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering, og har de mest gængse programmer og den effektive AirDry lufttørringsteknologi. En model til basale opvaskebehov og hvor du værdsætter et godt tørreresultat.

 • 4
  (8)

  Traditionel integrerbar opvaskemaskine. Den har et lydniveau i mellemklasse og flere energibesparende funktioner som autosluk og autoprogram, hvor maskinen selv vælger de rette indstillinger. Maskinen har desuden den nye AirDry lufttørringsteknologi for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.

 • 3,5
  (31)

  Klassisk opvaskemaskine med standard kurve og automatisk sluk, for et reduceret standby forbrug. Opvaskemaskinen er til fuldintegrering og har lysindikator på gulvet, og den effektive AirDry lufttørringsteknologi til suveræne gode tørreresultater. Med autoprogrammet er maskinen ligeledes nem at sætte i gang, og derfor enkel at betjene og hurtig i brug i hverdagen. Føres hos udvalgte køkkenforhandlere.

 • 0
  (0)

  Lydsvag opvaskemaskine i hvid i energiklasse A+++ med plads op til 13 standardkuverter. Opvaskemaskinens nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes, der holder dine glas på plads og samtidig beskytter dem mod skader. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang. Føres hos udvalgte forhandlere.