Nyheder og arrangementer i nærheden af dig

Nyd mere med AEG

Nyd eksklusive arrangementer, kampagner og prisbelønnede produkter med AEG. Vi inspirerer dig, uanset om det drejer sig om events, et madlavningskursus med en michelin stjernekok eller at gå på oplevelse blandt de aller bedste af vores produkter. Vi holder dig regelmæssigt opdateret, så sørg for at tjekke denne side og oplev de seneste arrangementer og kampagner.

STYRK SMAGEN MED KORREKT TEMPERATUR

Stjernekokke, hjemmekokke, amatører og professionelle. Alle har sin smag angående den perfekte temperatur på f.eks. et godt stykke kød. AEGs nye dampovn SteamPro forstår præcis hvad du vil have, og hvordan du vil have det!

Opskrifter

Her finder du fristende, sunde og spændende opskrifter. Og selvfølgelig også opskrifter, der tilfredsstiller den søde tand. Noget for enhver smag!

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.

Få mere ud af AEG med vores kampagner og tilbud

Vores eksklusive tilbud og kampagner inkluderer rabatter, gratis gaver og mere.

LÆR AF DE BEDSTE. LAV MAD MED DET BEDSTE.

De bedste kokke anvender det bedste udstyr. Deltag i en af vores madlavningskurser og prøv seneste teknikker og det nyeste udstyr under kyndig ledelse af professionelle kokke.

ENESTÅENDE ARRANGEMENTER OG OPLEVELSER

Vær først til at opleve vores eneststående udbud af arrangementer. Og kom på forkant med den seneste hvidevarerteknologi og trends.

SE VORES STILFULDE PRODUKTER OG OPLEV VORES MODERNE TEKNOLOGI

I vores showroom kan du opleve vores produkter i et realistisk setup. Så du kan finde det perfekte produkt, som matcher dine præcise krav.