En ny æra i vasketøjsteknologi og design

En ny æra i teknologi og design

Nu er den revolutionerende nye metode til at tage vare på dine garderobefavoritter her. AEG's innovative blanding af forbrugerindsigt og videnskab gør tøjvask til en oplevelse, der er meget mere end rengøring. Nu kan du endelig pleje selv dit sarteste tøj i fuld tryghed med teknologi, der virkelig beskytter fibre, farver og teksturer.

En kvinde i en skånsomt vasket silkebluse

Intuitiv innovation, stilfuldt design

Der venter dig en enestående oplevelse. Suveræn kvalitet og teknisk udvikling kombineret med superelegant, tysk design til uovertruffen innovation. Vores nye serie af vaskemaskiner og tørretumblere er ikke kun en genopfindelse af vores produkter. Det er en genopfindelse af tøjvask. Hos AEG er vi nemlig altid en idé foran.

Et nærbillede af det elegante betjeningshjul
En animationsfilm viser den nye vaskemaskines og tørretumblers komplementære design-features
1
Perfekte sammensætninger

Glæd dig over elegant designsymmetri og komplementære plejeteknologier, når du sammensætter din vaskemaskine med den matchende tørretumbler.

En animationsfilm viser den elegante turbineeffekt på lugeglasset
2
Kvalitetsdesign

Glatte kurver går i ét med ergonomiske design-features af høj kvalitet i slagfast metal - for vasketøjsteknologi kan også være flot.

En animationsfilm viser det digitale betjeningspanels symmetri
3
Intelligente betjeninger

Få fuld kontrol med en hurtigt reagerende og nem navigerbar brugergrænseflade.

Unik teknologi til hver enkel serie

Hver serie af vaskemaskiner og tørretumblere har sin egen unikke teknologi. Jo højere du kommer op i serierne, desto højere er hver maskines niveau af tøjpleje. For at få de allerbedste resultater anbefaler vi, at du sammensætter din vaskemaskine med den tilhørende tørretumbler. Et vindende partnerskab, der med garanti ænder din tøjpleje derhjemme.

Vores serier af vaskemaskiner

Opdag alle vaskemaskiner

En sort kjole før og efter 30 vaske uden synligt farvetab

Det er den lille sorte kjoles vogter

En nyskabende løsning til tøjpleje, der nu er din helt egen med den nye AEG 9000 Series vaskemaskine. Den første i verden med SoftWater-teknologi. Dens intelligente ionbyttende, vandrensende filter udskifter de hårde mineraler med natriumioner for at skabe blødt og rent vand. Vaskemidlerne virker mere effektivt, så snart de kommer ind i tromlen. Nu kan du endelig få 60-graders resultater ved kun 30 grader, uden at tøjet falmer.

Et nærbillede af betjeningshjulet på 9000 Series vaskemaskinen
6000 Series med ProSense® Technology
6000 Series med ProSense® Technology

Intelligente sensorer registrerer automatisk mængden af vasketøj og optimerer den tid og det vand- og energiforbrug, som er nødvendigt til at udføre et vaskeprogram. Uanset, om det er en hel fyldning eller en enkelt skjorte, overvaskes dit tøj aldrig.

Se vaskemaskiner fra 6000-serien

7000 Series med ProSteam® Technology
7000 Series med ProSteam® Technology

Brug mindre tid på at stryge, og glæd dig over 30 % mindre krøl med den nye, kraftige PlusSteam, som afslutter vaskeprogrammet med damp for at udglatte, opfriske og pleje dit tøj.

Se vaskemaskiner fra 7000-serien

8000 Series med ÖKOMix-teknologi
8000 Series med ÖKOMix-teknologi

Den første vaskemaskineteknologi nogensinde, som fordeler vaske- og skyllemidler helt ens, så de når, renser og plejer hver eneste sarte fiber. (kommer snart)

Se vaskemaskiner fra 8000-serien

Vores serie af tørretumblere

Opdag alle tørretumblere

En sammenligning mellem to uldtrøjer, der viser krympning kontra nul krympning med AEG's AbsoluteCare® System

Det er uldsweaterens beskytter

Har du aldrig før turde tørretumble uld, silke eller udendørstøj? Nu kan du tørretumble alt, hvad du vasker med skræddersyede tørreprogrammer, som sikrer dedikeret pleje af selv dit mest sarte tøj. Med 8000 Series tørretumblere med AbsoluteCare® System, reproducerer vores specielle uldprogram liggetørringens skånsomme proces – så din yndlingssweater, der kun må håndvaskes, kan tørretumbles uden risiko for at krybe.

8000 Series tørretumbler
6000 Series med ProSense® Technology
6000 Series med ProSense® Technology

Fugt- og temperatursensorer justerer automatisk tørretid og energiforbrug for hver fyldning for at beskytte tøjets teksturer og undgå overtørring.

Se tørretumblere fra 6000-serien

7000 Series med SensiDry® Technology
7000 Series med SensiDry® Technology

Fugten trækkes ud af stoffet ved det halve af de almindelige tørretumbleres temperaturer, så tøjet aldrig udsættes for unødig varme — og ses og føles som nyt hver dag.

Se tørretumblere fra 7000-serien

8000 Series med AbsoluteCare® System
8000 Series med AbsoluteCare® System

Vov at tørre sarte uldting, silke og udendørstøj med unikke programmer, som tilpasser tromlens bevægelser og tørretemperaturerne nøjagtigt til hver stoftype.

Se tørretumblere fra 8000-serien

En silkebluse med en guldhalskæde

En udfordring til forældede vasketøjsvaner

At få tøj til at se ud som nyt vask efter vask kræver en nyvunden tillid til dine vaskemaskiners og tørretumbleres kapaciteter. Med AEG kan du endelig vaske og tørre selv dit mest sarte tøj i fuld tryghed — silkebluser, uldtrøjer, vandtæt friluftstøj — uden at være bange for at ødelægge det.

Kvindelig model med Whyred-tøj sidder på en AEG vaskemaskine og tørretumbler

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.