Se vores

Vaske-tørremaskiner

OPLEV FRA TØRT TIL TØRT

Fyld maskinen om morgenen, og tøm den efter arbejdet - dit bedste tøj er rent, tørt og klar til en tur i byen. Hver maskine har en knap til Wash & Dry-funktionen til non-stop-programmer, så du kan vaske og tørre dit tøj på én gang - uden at gå på kompromis.

DualSense®-teknologi

Vores DualSense®-teknologi tilpasser maskinens program til dit tøj – uanset, om det er sart, uld eller udendørstøj. Så alt fra udendørstøj med tekstur til bløde bluser kan forsigtigt vaskes, tørres og plejes på én gang. Nyd fordelen ved en integreret og komplet behandling.

UDENDØRSTØJ SKAL HAVE EKSTRA PLEJE

Uden den rigtige pleje kan dit udendørstøj blive slidt og miste sin funktion. Med DualSense® kan tøjets funktion bevares og gendannes - fra vandafvisning til åndbarhed. Mød beskytteren af dit præstationstøj.

ÖKOMix-teknologi

AEGs innovative ÖKOMix-teknologi er den første på markedet, som forblander vaske- og skyllemiddel separat i vand, før det løber ind i tromlen. Det betyder, at det er aktiveret, før det når tøjet og forbereder det til den mest grundige vask og ensartede tørring.

HVER FIBER ER BESKYTTET

Forblanding af vaske- og skyllemiddel giver en mere effektiv fordeling - og sikrer, at hver fiber nås. Det betyder, at de når frem til og kan pleje hver eneste del af dit tøj og sikre, at hver fiber bliver grundig ren og perfekt beskyttet og forberedt til den mest ensartede tørring.

Woolmark Blue

Vores DualSense®-teknologi plejer også uldting, som kun må vaskes i hånden. Både vaske- og tørreprogrammerne er certificeret af Woolmark Blue til at vaske og tørre uldting, der ellers kun må vaskes i hånden, sikkert på én gang. Det er slut med håndvask. Det er blot fordelen ved en integreret og komplet behandling.
Kvindelig model med Whyred-tøj sidder på en AEG vaskemaskine og tørretumbler

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.

AEG invertermotoren

1 motor, 10 års service

For at sikre driftssikkerheden program efter program tester vi hver eneste af vores vaske-tørremaskiner for kontinuerlige driftstimer. Vores invertermotor, der både er lydsvag og energieffektiv, er en af de mest holdbare med 10-års garanti. Den anvender ikke børster som almindelige motorer til at reducere støj, slid og vibration. Så din vaske-tørremaskine giver dig høj ydeevne ved lav decibel i de næste mange år.