Oplev et smart hjem med produkter fra AEG

Intelligente produkter gør de daglige rutiner nemmere, uanset om det handler om rengøring eller madlavning. Lær vores praktiske Smart Home-løsninger at kende og få en nemmere hverdag.

Med AEG-produkter får du et intelligent hjem

Gør hverdagen nemmere ned innovative produkter til det smarte hjem. Når du vælger smarte produkter fra AEG kan du styre dem fra din smartphone. AEG samarbejder med store digitale aktører som Google for at give dig de bedste tekniske løsninger.

Se videoen >

Produktkategorier

Køkken

Har du AEG-appen kan du udnytte dine hvidevarer fuldt ud. Lær de praktiske funktioner at kende og opdag fordelene ved at kunne stemmestyre ovnen eller kogepladen mens du er ved at lave mad, eller fjernstyre opvaskemaskinen eller køle-/fryseskabet når du er på farten. Tag styringen i dit smarte hjem.

Vask og tørring

Det har aldrig været nemmere at få styr på vasketøjet. Når du forbinder din vaskemaskine til AEG-appen, har du en vasketøjsekspert i hånden, som kan anbefale det bedst egnede vaskeprogram til dit tøj. Du kan gemme anbefalingerne til næste gang, og vælge at få en notifikation i mobilen, når maskinen er færdig. Du får skræddersyet tøjpleje direkte i din smartphone.


AEG-appen

Oplev fremtidens intelligente køkken

Med AEG-appen kan du få mest muligt ud af dine produkter. Lær de smarte funktioner at kende og oplev fordelene ved at kunne fjernbetjene din ovn, kogeplade, opvaskemaskine eller køle-/fryseskab. Tilslut dine produkter til appen og prøv de smarte løsninger til dit køkken.

Download i App Store
Download i Google Play

Intelligente ovne

Betjen din ovn med AEG-appen

AEG-appen hjælper dig i køkkenet og giver dig total kontrol. Du kan bruge stemmestyring, hvis du er midt i at forberede råvarerne, eller indstille den rette temperatur i ovnen, selvom du ikke er hjemme. Opdag Assisted Cooking, og saml alle dine yndlingsopskrifter et sted.

Intelligente kogeplader

Styr kogepladen med AEG-appen

Bliv sikker i køkkenet og imponer dine middagsgæster ved hjælp af AEG-appen. Du kan styre den integrerede emhætte i induktionskogepladen, få notifikationer når det er tid til at skifte filter og tip til at spare på energien.

Intelligente opvaskemaskiner

Styr opvaskemaskinen med AEG-appen

Intelligent opvask: AEG-appen hjælper dig med at foretage smarte valg, så du kan spare vand og energi. Baseret på hvad og hvor meget du har fyldt opvaskemaskien med, vælger appen den bedst egnede indstilling. Du vil også få gode råd om hvordan du bedst vedligeholder din opvaskemaskine.

Intelligente køle-/fryseskabe

Styr køle-/fryseskabet med AEG-appen

Det har aldrig været nemmere at styre temperaturen i køle-/fryseskabet. Via appen kan du få notifikationer, når det trænger til vedligeholdelse eller hvis døren ved en fejl står åben. Det hjælper dig med at undgå madspild.

Smart home-produkter

Er dine kulinariske kreativitet klar til næste trin? Nu kan du bage og tilberede maden med damp og få ligeså imponerende resultater som på en gourmet-restaurant.
  • Intuitiv
  • Madlavningstermometer
  • Steamify®
Opvaskemaskinen 9000 COMFORTLIFT® har en unik mekanisme som løfter den nederste kurv op til en behagelig arbejdshøjde. Det gør det nemmere og mere ergonomisk at fylde og tømme opvaskemaskinen.
  • Smart AirDry
  • SoftGrips
  • ComfortLift
AEG-emhætter har kraftfulde motorer og et enkelt og klassisk design, som gør emhætten til en stilren detalje i dit køkken. Form og funktion i skøn forening.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

Kom godt i gang

Vil du komme i gang med AEG-appen og tilslutte din hvidevare? Besøg vores supportside, der kan du se hvordan du gør.

Besøg supportsiden

Læs vores FAQ

* Google, Google Home og Nest Audio er varemærker tilhørende Google LLC. Nest Audio kræver WiFi, en stikkontakt i nærheden, en Google-konto og en kompatibel mobilenhed. Information om minimumkrav til operativsystem findes på g.co/home/req

Skræddersyet tøjpleje med AEG

Tilslut din vaskemaskine til AEG-appen og oplev den smarte måde at vaske tøj på. Du kan lave personlige indstillinger, fjernbetjene maskinen, gemme de vaskeprogrammer der passer bedst til dit tøj og få en notifikation når din vask er færdig. Det er skræddersyet tøjpleje direkte i mobilen.

Hent i App Store

Hent i Google Play

En skræddersyet vaskeoplevelse

Smart Advisor - digitale råd om tøjvask

Smart Advisor kommer med anbefalinger baseret på dine vaskevaner. Vaskemaskinen lærer din vaskerutine at kende, sender dig råd og tips og giver dig mulighed for at opdatere indstillingerne med blot et tryk på en knap.

Enkle valg til personlig tøjpleje

Et personligt touch

Med vores innovative funktioner kan du gemme op til tre favoritindstillinger på maskinens kontrolpanel. Vælg mellem et bredt udvalg af programmer eller tilpas dem efter dine behov. Du kan gøre alt via din smartphone.

Oplev hvor nemt det kan være at vaske tøj

SyncDry

Når du vælger et vaskeprogram, vælger SyncDry automatisk det rette tørreprogram bagefter. Når vaskeprogrammet er slut, skal du bare flytte tøjet over i tørretumbleren og trykke på start.

Styr maskinen med din stemme

Stemmestyring

Et par ord kan gøre det nemmere at vaske tøj. Med AEG-appen og Google kan du styre dine maskiner med stemmen. Uanset om du vil starte, stoppe eller pause vaskemaskinen eller indstille temperaturen, siger du bare "OK Google" for at komme i gang.

Smart home-produkter

PowerCare-programmet vasker dit yndlingstøj på under en time. Programmet er designet til at vaske dit tøj grundigt på kun 59 minutter. Teknologien bag PowerCare-programmet blander vaskemidlet på forhånd, så det er effektivt selv ved lav temperatur og reducerer dermed elforbruget.
Det skal være nemt at tage pænt og rent tøj på hver dag. Vores ProSteam®-teknologi gør at dine skjorter holder sig pæne længere, da folder reduceres med op til en tredjedel. Mindre strygning betyder mindre slitage på fibrene, så dit tøj bliver ved med at se pænt ud, hver dag.
3Dscan-teknologien registrerer fugten på tøjets yder- og inderside. Systemet gør at tøjet tørres nænsomt og med præcision. Du kan uden problemer tørre friluftstøj, dunjakker eller sart uld og silke.

Kom godt i gang

Vil du komme i gang med AEG-appen og tilslutte dit produkt? Besøg vores supportside og se hvordan du gør.

Læs mere

* Google, Google Home og Nest Audio er varemærker tilhørende Google LLC. Nest Audio kræver WiFi, en stikkontakt i nærheden, en Google-konto og en kompatibel mobilenhed. Informations om minimumkrav til operativsystem findes på g.co/home/req.