PRISER & UDMÆRKELSER

I vores evige stræben efter at 'Shape Living for the Better' har flere af vores produkter fået internationelle udmærkelser. Nedenfor kan du se nogle af de titler vi er blevet tildelt. 

ELECTROLUX - BEDSTE ARBEJDSGIVER I EUROPA

Electrolux er blevet udnævnt som Top Employer Europe efter at have modtaget 'The Top Employer Award, 2019' på fem af dets største europæiske markeder - UK, Italien, Spanien, Frankrig og Tyskland. Det er The Top Employer Institute som har givet Electrolux udmærkelsen for sine ekstraordinære medarbejderforhold. Electrolux udmærkede sig især med sine kommunikationsværktøj, udviklingsprogrammer, netværk og sin talenthåndtering og ledelse.

AEG UDMÆRKES FOR SINE PRODUKTINNOVATIONER

AEG tørretumblere udnævnt til Bedst i Test

Tørretumblere fra AEG er Bedst i Test hos Forbrugerrådet TÆNK. AEG A+++ FiberPro® tørretumblere med 3D Scan teknologi får anerkendelse for Bedst i Test af Forbrugerrådet TÆNK.

De 2 vindende tørretumblere (T9DEN866E og T9DEN867C) er begge med den banebrydende 3D scan teknologi der sikre en præcis tørring så Dunjakker opretholder deres udseende og op til 30% bedre varmeisoleringsevne sammenlignet med lufttørring. På baggrund af det unikke AbsoluteCare® system kontrollerer tørretumblerens rotation og temperatur. Netop derfor er maskinerne også certificeret med det eftertragtede Woolmark Blue mærke så du sikkert kan tørrer uld og silke.

TÆNK skriver i deres bedømmelse at ”Tørretumblerne fra AEG klarer sig fint hele vejen igennem testen og bliver Bedst i Test. De tørrer godt og hurtigt og energiforbruget er lavt. De er desuden nogle af de mindst støjende maskiner i testen.”

Opdag en prisvindende tørretumbler

Indbygningsovn fra AEG udnævn til Bedst i test

AEG's indbygningsovne med varmluft er udnævnt som testvindere hos forbrugerrådet TÆNK. Alle 3 ovne er selvrengørende pyrolyseovne med A+ energimærkning. Ovnene er nemme at anvende og har smarte funktioner. De er enkele at rengøre både ind- og udvendigt.

I udnævnelsen skriver TÆNK "ovnen opnår den nøjagtigt indstillede temperatur ved hjælp af den cirkulerende varmluft som tilbereder maden under og oven fra. Perfekt tilberedning og lavt energiforbrug i alle tests".

Udnævnelsen gælder følgende modeller:

BPB331021M, BPB33102FM, BPB331022M

Opdag en indbygningsovn med varmluft

QUICKSELECT OPVASKEMASKINE

AEGs QuickSelect-opvaskemaskine har vunnet iF Design Award for sit innovative produktdesign.

Serien af QuickSelect-opvaskemaskiner har et helt nyt kontrolpanel, hvor du vælger vasketiden via en  enkel slider touch-betjening. Displayet viser energiforbrug baseret på tid og valgte indstillinger og guider dig dermed til den mest bæredygtige måde at vaske op på.

 

Opdag en opvaskemaskine med QuickSelect

TÆNK Bedst i test – 60 cm induktionskogeplade

Vores AEG IKB64301FB 60 cm induktionskogeplade med 4 faste kogezoner og touch betjening er i maj 2020 blevet kåret til Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK*. Induktion hjælper dig med at mestre enhver tilberedningsteknik hurtigere, og gør det til din perfekte madlavningspartner.

*Kogepladen fra AEG klarer sig godt på alle testparametre og bliver Bedst i Test. Den er brugervenlig med et godt panel, der er let og intuitiv at bruge. Kogezonerne er placeret, så man uden problemer kan anvende dem alle på en gang.

Opdag induktionskogepladen

AUTODOSE VASKEMASKINE

The AEG-vaskemaskinen med AutoDose har vunnet 'The Red Dot Award' for sit enestående design. 
AEGs AutoDose-teknologi giver en grundig rengøring og den bedste pleje af tøjet. Samtidig fjerner den alt det gætværk der er med manuel dosering - du behøver altså bare at fylde på én gang, så rækker det helt op til 20 omgange vask.

 

Opdag en vaskemaskine med AutoDose