Se vores vaskemaskiner

En helt ny måde at pleje dit vasketøj på

SoftWater-teknologi

Farverne bevarer deres intensitet vask efter vask, og sort bliver ikke falmet gråt

9000 SERIES MED SOFTWATER TECHNOLOGY

Vaskemaskinernes banebrydende SoftWater-teknologi i AEG's 9000 Series fjerner urenhederne i vandet, som kan være hårde mod tøjet. Vaskemidlerne blandes mere effektivt med vandet for at sikre en grundig vask ved lave temperaturer. Denne mere skånsomme pleje betyder, at sorte og skrappe farver beholder den dybe farve, som de havde den dag, du købte dem.

Vasket tøj, der hænger i et klædeskab

Pleje uden kompromis

Når det drejer sig om at passe på dit yndlingstøj, skal du ikke gå på kompromis. Vores 9000 Series vaskemaskine er designet til at vaske en 60-graders grundig vask ved kun 30 grader. Det belaster farverne mindre, så dit farvestrålende tøj holder sig flot i længere tid.

OKOPower vaskemaskinens programsymbol

Suveræn ren på mindre end en time

Vores 8000 Series-vaskemaskiner med hurtigtvirkende ÖKOMix-teknologi leveres med et nyt ÖKOPower-vaskeprogram. Det tager kun 59 minutter og sikrer fremragende vaskeresultater med minimalt energiforbrug under programmet. 

ÖKOMix-teknologi

Garanterer 100 % fordeling af vaskemidlet og derefter skyllemidlet i modsætning til andre maskiner

AEG 8000 Series vaskemaskiner

Beskyt hver enkelt fiber

Behandl dit tøj godt, og det holder sig lige så flot som den dag, du købte det. AEG's 8000 Series med ÖKOMix-teknologi blander vaskemidlet med vand, derefter skyllemidlet med vand, før de løber ind i tromlen. Det er den første vaskemaskineteknologi, som fordeler vaske- og skyllemidler fuldstændigt ensartet. Den ensartede fordeling giver en mere grundig og umiddelbar rengøring, eftersom vaske- og skyllemidlerne når dit tøj med fuld aktivitet — og garanterer for den første gang nogensinde, at hver fiber rengøres og plejes.

En blå vandtæt jakke
Animationsfilm viser perfekt sammensætning af AEG vaskemaskiner og tørretumblere

Drømmeteamet

Sammensæt AEG 8000 Series vasketøjssystemer for at nyde godt af de fulde fordele ved ÖKOMix-teknologi og vores revolutionære AbsoluteCare® System. Oplev pleje, der er så skånsom, at det er som at håndvaske og liggetørre dit blødeste, mest sarte tøj. Selv åndbare stoffer ser deres vandafvisende membraner blive genoprettet med innovative nye programmer til udendørstøj. Farver, teksturer og fibre beskyttes som aldrig før.

Se 8000-seriens vaskemaskiner og tørretumblere

Kan jeg maskinvaske uld?

Du har muligvis troet, at det ikke er muligt, men det er Woolmark, verdens førende autoritet i uldpleje uenig i. De har testet vores maskiner og certificeret dem som skånsomme nok til at vaske dine uldting. Så når du ser Woolmark Apparel Care label, kan du trygt vaske selv din yndlingsuldtrøje, som ellers skulle håndvaskes.

Vores serier af vaskemaskiner

Få ny tillid til at vaske selv dit mest sarte tøj med AEG's nye serie af vaske-tørremaskiner. Vi har kombineret forbrugerindsigt og videnskab for at give dig en oplevelse, som er meget mere end blot rengøring. En revolutionerende, ny måde at pleje dit tøj på ved at beskytte fibre, farve og teksturer.

Pleje til ethvert behov

 • Symbol for ProSense® Technology
  Sådan sparer du vand og energi

  ProSense® Technology måler automatisk hver fyldning for at sikre et skræddersyet, præcist tidisindstillet vaskeprogram til dit tøj.

  Se AEG vaskemaskiner

 • Symbol for ProSteam® Technology
  Rynkefrit, lugtfrit

  ProSteam® Technology er et nyt PlusSteam-tilvalg. Det giver dig mulighed for at afslutte et vaskeprogram med damp, så tøjet bliver næsten rynkefrit og skal stryges mindre. Dit tøj friskes op og dufter som nyt.

  Se AEG topbetjente vaskemaskiner

 • Symbol for ÖKOMix-teknologi
  Helt ren

  ÖKOMix-teknologi er den første vaskemaskineteknologi nogensinde, som fordeler vaske- og skyllemidler fuldstændigt ensartet, så de når, rengør og plejer hver eneste fiber.

  Se AEG vaskemaskiner

Glat uden besvær

Det glatte, flotte look kan tage tid, men med ProSteam®-teknologi kan du strege én ting over på din huskeliste. Disse vaskemaskiner har et dampopfriskningsprogram. Denne funktion giver dig mulighed for at give dit sarte tøj en hurtig opfriskning og skære ned på besøgene til renseriet.

Klassikere, du kan bevare

Kvalitetsfibrene i din garderobes favoritklassikere har behov for særlig opmærksomhed for at klare dagligdagens slid. ProSense® Technology vejer hver fyldning og beregner, hvor meget tid, vand og energi, der kræves. Det reducerer slitage ved at give tøjet en grundig vask uden at udsætte det for overdreven mekanisk bevægelse.

Den store og praktiske sokkel til vaske-tørremaskiner

Intelligent tøjvask

Vores vaskemaskiner og tørretumblere har masser af funktioner, som er designet til at holde alt som nyt med et minimalt forbrug af energi, vand og anstrengelse. Men vores vasketøjsekspertise stopper ikke med fremragende produkter – vi tilbyder også alt det tilbehør, du skal bruge, for at få perfekte resultater hver gang. AEG soklen til vaske-tørremaskiner er kun ét element, som fjerner besværet med at vaske tøj ved at hæve din maskine til nem ilægning og udtagning af alt dit vasketøj.

Kvindelig model med Whyred-tøj sidder på en AEG vaskemaskine og tørretumbler

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.