AutoDose

AutoDose sørger for den rette mængde vaskepulver

Hverken for meget eller for lidt med AutoDose. Vaskemaskinens intelligente teknologi sørger for, at den rette mængde vaskepulver og blødgøringsmiddel tilføres. Dermed holder dit tøj sig længere.

 

Nøjagtig dosering. Enkel pleje.

NØJAGTIG DOSERING. SKÅNSOM PLEJE.

Den smarte AutoDose-funktion sørger automatisk for, at den rette mængde vaskepulver og skyllemiddel tilføres på det rigtige tidspunkt. Maskinen vejer dit tøj og tilpasser vaskepulveret i op til 20 maskinfulde*. Det er ikke bare praktisk og enkelt, men også med til at garantere en bedre pleje for dit tøj.

Download vores app My AEG-appen for at få den bedst mulige vaskeoplevelse.

*Baseret på en gennemsnitsforbrugers maskinevask (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Opdag vores selvdoserende vaskemaskine

FULD FLEKSIBILITET I DE 4 SKUFFER

Med den robuste skuffe til vaskepulver kan du nemt bytte mellem manuel og automatisk påfyldning. De fire rum i skuffen gør det let at bruge, fylde på og rengøre skuffen. 

1. Rum til vaskepulver
2. Rum til skyllemiddel
3. De manuelle rum kan bruges som komplement til de automatiske, om man vil adskille det farvede vasketøj fra det hvide.

Skuffens funktionalitet findes beskrevet i appen.

NØJAGTIG DOSERING. EFFEKTIV PLEJE.

For meget eller for lidt vaskepulver kan være skadeligt for tøjet, men AutoDose sørger for den nøjagtige mængde hver gang. AutoDose beskytter dit favorittøj vask efter vask, så det holder sig godt i lang tid fremover.

3 X SÅ LANG TIDS BESKYTTELSE MOD SLITAGE*

Overdosering af vaskepulver kan over tid skade fibrene i dit tøj, så tøjet ikke holder så længe. Takket være vores teknologi, bliver dit tøj beskyttet fra blegning, krympning og for tidlig aldring. 


*Test af slid på tøjet ved anvendelse af kraft. Bomuld vasket på 30°. 30 gange vask med AEGs AutoDose vs. 10 gange vask med konkurrende modeller med automatiseret dosering.

BEHOLD DIT HVIDE TØJ HVIDT

Underdosering kan over tid gøre dit hvide tøj gråt. Stol trygt på, at vores AutoDose-teknologi doserer den helt rigtige mængde vaskepulver og skyllemiddel alt efter, hvilken vask du har over.

BRUG MY AEG CARE-APPEN OG UNDGÅ GÆTVÆRK

My AEG Care-appen er designet til at give den fuldendte hjælp med vasketøjet. Skræddersy AutoDose-indstillingerne og få notifikationer, når det er tid til at fylde nyt vaskepulver på. Dét er hjælp med vasketøjet - direkte fra din smartphone.

Person ser på My AEG-appen