AutoDose

AutoDose

AutoDose sørger for den rette mængde vaskepulver

Hverken for meget eller for lidt med AutoDose. Vaskemaskinens intelligente teknologi sørger for at dosere den rette mængde vaske- og skyllemiddel. Hver gang. Det er med til at holde dit tøj pænt længere.

 

Nøjagtig dosering. Enkel pleje.

Beskyt dit tøj ved at bruge op til 60% mindre vaskemiddel med AutoDose*

Med AutoDose behøver du ikke at gætte dig til hvor meget vaskemiddel og skyllemiddel du skal bruge. AutoDose bruger unikke sensorer til at beregne nøjagtig hvor meget dit vasketøj skal bruge for at blive rent. Brug op til 60% mindre vaskemiddel*, og pas samtidig godt på dit bomuldstøj.

*Intern test af mængden af vaskemiddel der blev brugt til en 2 kg vask hvor AutoDose blev sammenlignet med en gennemsnitlig manuel dosering.

FULD FLEKSIBILITET I DE 4 SKUFFER

Med den robuste skuffe til vaskemiddel kan du nemt skifte mellem manuel og automatisk påfyldning. De fire store rum i skuffen er lette at bruge, fylde på og rengøre. 

1. Rum til vaskepulver
2. Rum til skyllemiddel
3. De manuelle rum kan bruges som supplement til de automatiske, for eksempel for at adskille vaskemiddel til hvidvask, kulørt vask eller andet.

Skuffens funktionalitet er beskrevet i My AEG Care-appen.

Opdag fordelene ved My AEG Care-appen

My AEG Care-appen er designet til at give dig en komplet vaskeguide. Skræddersy AutoDose-indstillingerne og få besked når der snart ikke er mere vaskemiddel tilbage. Det er let at vaske med telefonen.

Lad AutoDose bestemme den rette dosering af vaskemiddel

Vores vaskemaskiner med AutoDose er selvdoserende. Mængden af vaskemiddel og skyllemiddel, der bruges, baseres på mængden af vasketøj. Nu behøver du aldrig mere spilde vaskemiddel eller skyllemiddel.