Købsguide

Find det bedste komfur til dine behov

Plads

Inden du køber et komfur, er det smart først at undersøge om du har plads til det der hvor du har tænkt. 

50-60 cm bred – Fritstående komfurer gør det muligt at kombinere forskellige slags komfurer og ovne hvilket giver stor fleksibilitet.

Tip:
Inden du træffer dit valg, vil vi anbefale at du kaster et øje på vores købsguide for både kogeplader og ovne.

 

Nærbillede af komfur

SPAR PÅ ELREGNINGEN

Reducér dit energiforbrug samtidig som du gør noget godt for miljøet. Et produkts energiklassificering er angivet på en skala fra A (mest energieffektiv) til G (mindst energieffektiv). Vælg et komfur med en god energiklasse, f.eks. A eller højere.

RENGØRING

Vil du også gerne spare tid på rengøringen og undgå kemikalier?

Selvrengørende ovn - et komfur med pyolytisk ovnrengøring klarer rengøringen med høje temperaturer, da den varmes op til omkring 500 grader. Rengøringsprogrammet forvandler fedt, snavs og madrester til en fin aske, som du nemt kan tørre op med en fugtig karklud.

Katalytisk beklædning - et komfur med katalyseovn har absorberende paneler som absorberer fedt og skidt. Den fungerer mest optimalt, hvis temperaturen er ca. 200 grader og man kører programmet en time. 

 

Nærbillede af gaskomfur

HVILKEN SLAGS KOMFUR?

Med induktion er varmen umiddelbar og giver dermed en hurtig opvarmning på komfurets kogeplade. Med hjælp af touchkontrol får du den nøjagtige varme, din madlavning kræver for at skabe perfekte resultater.

HighLight er en fantastisk keramisk kogeplade som varmer dine pander og holder varmen stabil under hele madtilberedningen.

Tilføj damp

Nogle ovne i vores sortiment tilfører damp til din bagning i ovnen med hjælp af SteamBake. Kombinationen af varme og damp leverer sprødhed og en gylden overflade samtidig som din mad bevarer sin lækre krumme og friskhed.

At opnå ensartede resultater hver gang kræver en kontrolleret varme og at den konsekvent fordeles i din ovn. Med damp kan du forvente dig perfekte resultater.

Tip! AirFry-ovnpladen fra AEG fungerer til udvalgte komfurer og leverer perfekt sprøde grøntsager eller pommes med mindre olie. 

Tips! AirFry-plåten från AEG fungerar till utvalda spismodeller och levererar perfekta och krispiga grönsaker eller pommes med mindre olja. Læs mere her.

Komfur fra AEG

VÆLG PRODUKT

Uanset om du er vild med at lave lækre middage med ekstra alt eller er på udkig efter et komfur til hverdagens aftensmad, så har AEG en model der passer dig.

Opdag vores sortiment af kogeplader