Købsguide

Find den bedste ovn til dit behov

Mad laves i AEG-ovn

STØRRELSE & PLADS

Begynd med at måle ud, så du er sikker på at der er plads til din nye ovn. Alle ovne kræver mindst 60 cm i bredden, hvorimod højden kan variere. Du kan gå ud fra følgende, når det gælder højde:

60 cm - Her får du en ovn med standardmål

45 cm - En kompaktovn passer godt, når det er sparsomt med pladsen

Tip: Spar plads uden at gå på kompromis med fuktion. En lille og kompakt microovn tilbereder, griller, varmer og optør din mad med samme resultat som en større ovn

Mad i AEG-ovn

KAPACITET

Hvis I har en stor husholdning hjemme hos dig eller ofte inviterer venner og familie til middag, bør du vælge en ovn i en større model, som kan håndtere større mængder. Ovnens kapacitet måles i liter.

70+ liter - Perfekt til større husholdninger på fire eller flere personer

40-70 liter - En kompaktovn passer godt til sommerhuset eller mindre husholdninger. Den fungerer også som et supplement i køkkenet i den lidt større husholdning hvor der er ekstra plads.

Tip: Sørg for at udnytte ovnens forskellige hyldeniveauer, så du kan lave flere retter eller mere tilbehør samtidigt.

Højteknologisk med fornemmelse for stil

Matt Black-serien fra AEG binder flere års fremskridt inden for materialeteknik sammen og giver dig en eksklusiv køkkenkollektion. Ovnen har en overflade som er lige så flot, som den er funktionel og en mat finish som forebygger fingeraftryk og pletter.

Vores Matt Black-ovne er desuden byggede ud fra den seneste teknik. Det er let og intuitivt at kontrollere madlavningen takket være et styrehjul. Du kan også fjernstyre ovnen fra din telefon og nemt dampkoge maden med Steamify-funktionen.

Opdag Matt Black-ovnen
Vakuumforpakning

SÅDAN VÆLGER DU TILBEREDNINGSMETODE

Damp - Tilberedning med dampovn giver resultater på helt nyt niveau. Maden får en brun og sprød overflade og dampen bevarer smag og saftighed. Det giver udsøgte kød-, fiske- og grøntsagsretter – for ikke at nævne desserter. 

Grillning
- En ovn med grillfunktion giver dig flere valgmuligheder i køkkenet. Det er hemmeligheden bag den perfekt sprøde overflade.

Bagning - En varmluftovn er fremragende, når du skal bage sprøde og lækre kager og tærter på grund af den optimale varmefordeling.

Svært ved at bestemme dig? Vi har ovne som kan gøre alt det ovenfor nævnte.

Grøntsager i AEG-ovn

RENGØRING AF DIN OVN

Undgå at rengøre ovnen med kemikalier i den udstrækning det er muligt.

Selvrengørende ovne - pyrolyseovne varmes op til næsten 500°C og reducerer alle belægninger til aske, som derefter nemt tørres bort med en klud.

Katalytisk beklædning - absorberer fedtpletter og aktiveres af opvarmning til 220°C eller mere . Når fedtet herefter oxiderer, bliver overfladen ren. 

Tip: Overflader som er blevet behandlet for at kunne reducere fingeraftryk er nemmere at holde pletfrie.

 

Ovn fra AEG

VÆLG OVN

Uanset om du laver middag til to eller til et større selskab, så har AEG den helt rigtige ovn til dig.

AEG-ovn med mad

DAMPOVN

Lav mad med damp som mesterkokkene gør. Dampovne øger såvel smag som konsistens samtidig med at overfladen forbliver sprød. Brød hæver bedre, kyllingen forbliver mør, grøntsagerne bevarer farverne og med SousVide-funktionen åbner du op for en helt ny verden af kulinariske muligheder. 

 • Sous-vide-ikon
  Sous-vide funktion

  Nu kan du opleve møre og perfekt tilberedte retter med drøn på smagen. Alt sammen ved hjælp af sous-viden-teknikken som også bruges af mesterkokke.

 • Steamify-ikon
  Steamify®

  Du angiver temperaturen, så justerer ovnen dampniveauet derefter, og du kan fokusere på de lækre resultater.

 • Cookview-ikon
  CookView®

  Med CookView®-funktionen får du livesending direkte i mobilen inde fra din ovn.

SKAB REVOLUTION MED SOUS-VIDE

Vælger du en ovn udrustet med sous-vide, kan du kreere retter som ikke er mulige i almindelige ovne. Med vakuum bevares smagen, duften og alt den gode næring - derefter dampkoges maden til perfektion.

HVORFOR SOUS-VIDE?

Sous-vide-teknikken kommer egentlig fra restaurantkøkkenet. Det er en teknik hvor maden tilberedes på den samme lave temperatur, hvilket gør at smagen maksimeres og at risikoen for overtilberedning reduceres. Smagssensationer som kan kreeres om og om igen.

9000 SteamPro med Steamify®

Professionelle resultater. I dit køkken.

Lav mad som en mesterkok i dit eget køkken. Alt du skal bruge er en 9000 SteamPro-ovn med Steamify®. Tre forskellige tilberedningsniveauer gør det muligt at opvarme, dampkoge eller kombinere de to. Hvorfor ikke også teste sous-vide? Lækre og saftige resultater - det bliver din nye standard med Steamify®.

STEAMIFY® - FESTMAD TIL HVERDAG MED DAMP

Vores Steamify®-udrustede ovne fra 900 SteamPro-serien åbner dørren til dampkogningens kulinariske paradis. Men dampfunktionen kan du gøre alt lige fra at dampkoge fisk og grøntsager til at brasere og bage brød.

Vis produktet

Få fuld kontrol og overblik over madlavningen

900 CookView® er en wifi-tilsluttet ovn med indbygget kamera. Gennem My AEG Kitchen-appen kan du overvåge maden direkte på mobilen. Justér temperaturen og tilberedningen fra din smartphone.

Vis produkt

HVORFOR BRUGE TID PÅ GRADERNE

Med kontrolhjulet på din SteamPro-ovn lægger du en bestilling præcis som på en restaurant. Rare, medium eller gennemstegt? Nyd perfekt tilberedte retter uden at tænke på temperaturen. Hvorfor lade sig nøje med en ovn som ikke lever op til din standard.

Opdag SteamPro
 • Steamify-ikon
  Steamify®

  Når du angiver temperaturen, justerer ovnen dampniveauet derefter, så du kan koncentrere dig om kvalitativ dampkogning og de lækre resultater.

 • Assisted cooking-ikon
  Assisteret madlavning

  Uanset om det sødt eller salt, fugl eller fisk, så opnår du de optimale resultater med assisteret madlavning. Med denne digitale køkkenmedhjælper kan du specificere hvad det er du skal lave og dermed få hjælp til konfigurere automatisk. Mindre gætværk og flere gode resultater.

 • Ikon på fjernstyrring
  Smart ovn med fjernstyrring

  Fjernstyr ovnen, få nys om vores samarbejdspartnere og få personlig tilpasset køkkenassistance med MY AEG Kitchen-appen. En smidig og enkel måde at berige din oplevelse i køkkenet på.

HVOR MEGET DAMP?

En mindre mængde damp gør kødet mørt og overfladen sprød. De mere sarte retter som creme brulé kræver mere damp, og ren dampkogning er at foretrække, når du skal tilberede fisk, ris, couscous og grøntsager.

8000 SteamBoost med Steamify®

Giv smagen fuld skrue

Ovnen 8000 SteamBoost med Steamify® fungerer præcis som en almindelig ovn, bare med den ekstra bonus, at den har dampfunktion. Vælg temperatur til den ret du skal tilberede, så tilsætter Steamify® den rette mængde damp helt automatisk. Og det er her, du kommer til at mærke den store forskel. Varmen giver som bekendet skorpe og tekstur, og dampen går et skridt længere og sørger for at den naturlige saftighed bevares. Det giver pote både hvad angår smag og konsistens i kød-, fiske-, gryde- og grøntsagsretter - for ikke at nævne desserter. Det handler om smag i sin fineste form.

Tilfører den perfekte mængde damp i din madlavning

8000 SteamBoost-ovnen med Steamify® har tre niveauer af tilberedning - varme, damp og en kombination af begge. Der findes forskellige dampniveauer som alle giver fantastiske resultater og udvider dit madlavingsrepertoire.


Vis produkt

Perfekte resultater. På en nem måde.

Assisted Cooking-funktionen i 8000-serien med indbygget opskriftskartotek gør både forberedelser og tilberedning nemmere. Det tilhørende stegetermometer måler madens kernetemperatur. Resultatet kan du stole på - hver gang!

Vis produkt

Mere smag. På den halve tid.

En saftig ovnbagt kylling, en lækkert gratin, en skøn gryderet - alt dette på den halve tid af hvad det ellers tager i en almindelig ovn. 8000 CombiQuick-ovnen er en genvej til spændende retter spækket med smag. Det sker i kombination med varmluft og mikrobølger, og giver en smag og en konsistens som får mundvandet til at løbe. Alt sammen i en kompakt ovnløsning. Tid er ikke længere en forhindring for fantastiske smagsoplevelser.

Vis produkt
 • Assisted cooking-ikon
  Assisted Cooking

  Uanset om det er sødt eller salt, fugl eller fisk, så opnår du det optimale resultat med assisteret madlavning. Den digitale køkkenassistent giver dig mulighed for, at specificere hvad du skal lave, og du får det rette konfiguration helt automatisk. Mindre gætværk. Flere gode resultater.

 • Stegetermometer-ikon
  Stegetermometer

  Stegetermometeret guider dig, så du opnår den rette indre temperatur i dine retter. Du kan også bruge det som timer. Det er helt op til dig.

 • Pyrolytisk rengøring
  Pyrolytisk rengøring

  Vores ovne med pyrolytiksk rengøring har en indbygget rengøringsfunktion. Ovnen varmes op på meget høje grader og forvandler madrester til fin aske, som man nemt kan tørre med i en håndevending. Rengøring uden anstrengelse helt enkelt.

Derfor skal du bruge damp!

Kombinationen af varme og damp giver en skøn sprød og gylden overflade, og samtidig opretholder din mad sin saftighed og friske konsistens. Det er en ukompliceret og meget effektiv måde at opnå nye kulinariske niveauer og maksimal smag på.

7000 SteamCrisp®

Damp - din nye standard

Tag din madlavning til næste niveau med 7000 SteamCrisp®-ovnen. Ved at tilføre damp forbedres madlavningsprocessen, og du får resultater med fuld drøn på smagen. Den perfekte balance mellem ovnens varme og damp resulterer i en saftig og sprød ret - hver gang!

Altid saftige og gode resultater

Få dine yndlingsretter op på nye niveauer og oplev nye smagssensationer med 7000 SteamCrisp®-ovnen. Den tilfører nænsomt damp til din madlavning. Din steg bliver virkelig mør og saftig, dine grøntsager opretholder sin friskhed og bliver supersprøde.

Vis produkt

Råt, medium eller gennemstegt?

7000 SenseCook® kan blive din nye souschef. Du kan nu opnå de allerbedste resultater, når du laver saftig laks, møre lammeracks og lignende. Brug stegetermometeret til at angive hvordan, du vil have ovnen skal tilberede din ret. Vil du have kødet råt, medium eller gennemstegt? Det er ikke nødvendigt at åbne ovnlågen for at kontrollere kødets indre temperatur. Ovnen sørger for, at dit kød eller din chokoladefondant bliver så lige så perfekt som du ønsker.

Vis produkt
 • PlusSteam-ikon
  PlusSteam-funktion

  Den multifunktionelle SteamBake-ovn har en PlusSteam-funktion som tilføjer den rette mængde damp til din ovnbagning. Gode og sprøde resultater - nu bare et knaptryk væk.

 • Stegetermometer-ikon
  Stegetermometer

  Stegetermometeret guider dig til at opnå den rette indre temperatur i den mad du tilbedrer. Du kan også bruget det som timer. Det er op til dig.

 • Varmluftsikon
  Varmluft giver ensartede resultater

  Varmluft er blevet en moderne klassisker, takket være de ensartede resultater som skabes ved hjælp af den.

Derfor skal du bruge damp!

Kombinationen af varme og damp giver en skøn sprød og gylden overflade, og samtidig opretholder din mad sin saftighed og friske konsistens. Det er en ukompliceret og meget effektiv måde at opnå nye kulinariske niveauer og maksimal smag på.

6000 SteamBake

Få sprøde resultater med damp

6000 SteamBake-ovnen tilfører damp i starten af bageprocessen. Damp holder dejen fugtig på overfladen, så den får en gylden farve og lækker sprødhed mens indersiden forbliver blød og saftig. Udover at bage søde sager, tærter og kager, får du også samme gode resultater med din lassagne eller grillede kylling.

Ensartede resultater - hver gang

Det kræver kontrolleret varme som er fordelt konsekvent i din ovn. Til forskel fra standardovne garanterer 6000 SurroundCook®-ovnens avancerede luftcirkulation for, at hver eneste bid i ovnen får den varme som behøves for at opnå perfektion. Uanset hvor i ovnen maden placeres, eller hvor mange retter der er tale om. Desuden er det ikke nødvendigt at vende på pladerne efter den halve tilberedelsestid.

Den gyldenbrune skorpe på en perfekt tilberedt kartoffelgratin. Spøde flæskesvær. Fyldig chokoladekage. Forvent dig det bedste - hver gang.

Vis produkt