Se vores

Tørretumblere

Orange dynjakke
9000-serien

Den senste og hidtil mest innovative model af tørretumblere fra AEG.

Tørretumbler

Plejende tørretumbling med præcision

Den unikke 3DScan-teknologi aflæser volumen af det tøj som skal tørretumbles og tilpasser tiden så du får uovertrufne resultater. Selv termotøj kan tørres i vores tørretumblere og beholde sin struktur. Du skal kunne stole på, at dit favorittøj bliver tørret og plejet bedst muligt.

Tør du? Det er bare at tørre!

Dunjakker beholder udseendet og har helt op til 30% højere varmeisolering end ved almindelig lufttørring. 

8000 Series

Vores 8000 Series tørretumblere har den største kapacitet i AEG serien og klarer nemt op til 9 kg

8000 Series tørretumbleren fra AEG

Uldtrøjens vogter

Vov at tørre tøj, du aldrig ville have drømt om du kunne, med vores tørretumblere — selv din blødeste uldtrøje. Vores Woolmark-godkendte tørretumblere leveres med vores unikke AbsoluteCare® System, et skræddersyet program, som styrer tørretromlens bevægelse og temperatur præcist. Sart uldtøj med "skal håndvaskes"-vaskemærker holdes fladt mod tromlen under rotationerne for at reproducere liggetørring. Dine bluser holder form og tekstur, og der er ingen risiko for, at de krymper.

Forfrisk og forstærk

Gør dit udendørstøj klar til enhver udfordring med AEG's AbsoluteCare® System. Tørretumblere er ofte ensbetydende med katastrofe for dyre hi-tech-stoffer, men vores metode er anderledes. Anvend dette innovative udendørsprogram med præcis tid og fin temperaturstyring til at genoprette den vandtætte membrans vandbeskyttelse i udendørstøj bedre end lufttørring — til funktionalitet, du kan stole på.

Så skånsom som naturlig tørring

Nydefinér tørretumbling til alt tøjet i dit klædeskab med vores 8000 Series med AbsoluteCare® System. Det løfter delikate fibre op i luften og tørrer dem ved lav hastighed, så du kan være sikker på, at selv 100 % silketøj holder formen og endda kommer ud med mindre krøl end ved naturlig lufttørring.

Et sammenlignende billede af en traditionel tørretumbler og SensiDry-teknologien. SensiDry har en koldere og større luftstrøm til at beskytte dit tøj.
SensiDry® Technology

Beskyt teksturerne og reducér slid med sikre og energibesparende lave temperaturer.

Så god som ny

Nogle tørretumblere kan skade dit tøj Men ikke vores. AEG tørretumblere anvender energieffektiv SensiDry® Technology til at tørre tøjet skånsomt ved næsten det halve af de traditionelle tørretumbleres temperatur. Præcise sensorer overvåger tørreprogrammet for at sikre, at dit tøj aldrig udsættes for overdreven varme. Det betyder, at dit tøj holder struktur og vævning som nyt endnu længere.

Se SensiDry-tørretumblere

Et nærbillede af den bløde ProTex tromle

Indbygget beskyttelse

At beskytte tøj er mere end bare en feature for os. Det er indbygget i vores tørretumbleres design. AEG 6000 Series leveres med en blød ProTex tromle, hvis markante mønster forbedrer luftstrømmen til dit tøj. Det sikrer, at tøjet er mindre sammenfiltret og krøllet, når det tages ud af tørretumbleren. Det er din hverdagskvalitets beskytter.

Vores serie af tørretumblere

Få ny tillid til tørretumbling af selv dit mest sarte tøj med AEG's nye serie af vaske-tørremaskiner. Vi har kombineret forbrugerindsigt og videnskab for at give dig en oplevelse, som er meget mere end blot rengøring. En revolutionerende, ny måde at pleje dit tøj på ved at beskytte fibre, farve og teksturer.

Et diagram, der viser AEG seriernes forskelle

Et plejeniveau til ethvert behov

 • Ikon for ProSense® Technology
  Sparer tid, sparer energi

  ProSense® Technology tørretumblere benytter avancerede fugt- og temperatursensorer til at tilpasse tørretiderne og energiforbruget til hver fylding.

  Se tørretumblere fra 6000-serien

 • Ikon for SensiDry® Technology
  Sikker tørring ved lav temperatur

  Vores tørretumblere kombinerer alle tids- og energifordele ved ProSense® Technology med SensiDry® Technology, et intuitivt program til tørring af tøj med skræddersyede varmeindstillinger.

  Se tørretumblere fra 7000-serien 

 • Ikon for AbsoluteCare® System
  Perfekt beskyttelse

  Vores unikke AbsoluteCare® System giver fuldendt pleje, selv for silke, uld og udendørstøj.

  Se tørretumblere fra 8000-serien

Kvindelig model med Whyred-tøj sidder på en AEG vaskemaskine og tørretumbler

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.

En mand med en glat og vasket skjorte

Hverdagskvalitetens beskytter

Gentagen vask og tørring kan beskadige fibrene i det tøj, du elsker at gå med hver dag. Vores 6000 Series tørretumblere har ProSense® Technology med avancerede fugt- og temperatursensorer til at tilpasse tørretiden og energiforbruget til hver fylding. Det sparer tid og energi og sikrer, at dit yndlingstøj aldrig overtørres og bevarer sit udseende og bløde fornemmelse vask efter vask.

AEG Sammenbygningssæt

Skab ekstra plads

Montér din tørretumbler sikkert oven på vaskemaskinen uden beslag, og nyd at få ekstra plads i dit vaskerum med dette stabelsæt. Det leveres med en glidehylde til nem ilægning, udtagning og sammenfoldning af dit nyvaskede og tørrede tøj.