Bestilling af en servicetekniker i Danmark

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for at vide mere om dit produkt. Log ind eller skab en konto for at registrere /vælge det produkt som behøver service. Du kan også afbestille din serviceteknikker ved at logge ind og klikke på 'Afbestil serviceteknikker' længst nede.

Login

AEG er en del af Electrolux-gruppen. Hvis du allerede har registreret et produkt fra Electrolux eller Zanussi, kan du bruge oplysningerne derfra til at logge ind.

1 Vælg det produkt som behøver serviceeftersyn
2 Kontakt & Adresse
3 Vælg dato og tid, hvor søgning efter ledig tid skal starte.
4 Sammenfatning