Bestilling af en servicetekniker i Danmark

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for at vide mere om dit produkt. Log ind eller skab en konto for at registrere /vælge det produkt som behøver service. Du kan også afbestille din serviceteknikker ved at logge ind og klikke på 'Afbestil serviceteknikker' længst nede.

Tilbagevendende kunde

AEG er en del af Electrolux-gruppen. Hvis du allerede har registreret et produkt fra Electrolux eller Zanussi, kan du bruge oplysningerne derfra til at logge ind.

1 Vælg det produkt som behøver serviceeftersyn
2 Kontakt & Adresse
3 Find ledige tider
4 Sammenfatning