Pærer i rødvin

Pærer i rødvin

TIlføj krydderierne, medmindre du ikke er fan af dem - de tilføjer en vidunderlig varme og dybde til retten.

Ingredienser

4 dl fyldig rødvin, 1 tsk sukker, 2 pærer, valgfrit: kanel, kryddernellike

Sådan gør du


4 portioner

1 Reducér rødvinen og sukker til halvdelen i en gryde. Skræl, halvér og rens pærerne. Put pærerne og rødvinet i en SousVide-pose sammen med krydderierne, hvis du vil bruge dem, og vakuumforsegl posen. 

2 Læg posen på hyldeniveau 3 og tilbered på 'SousVide' på 95°C i 15 minutter. 

For servering Denne dessert passer perfekt med Crème Anglaise. 

  • Limemousse med hindbærcoulis

    Den skarpe coulis skærer gennem den søde limemousse og giver en perfekt balanceret dessert, der også ser fantastisk ud.

  • Chokoladeroulade

    En fyldig, voksen dessert til den mest sofistikerede middag. 

  • Pærer i rødvin

    Husk krydderierne, medmindre du ikke er fan af dem - de giver en vidunderlig varme og dybde til retten.