VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE

AEG-safety-imagery.png

Electrolux opfordrer alle, der ejer en AEG FX9 ledningsfri støvsuger med bestemte serienumre, til straks at stoppe med at bruge apparatet på grund af et muligt sikkerhedsproblem.

Årsagen er et problem med en komponent i produktet, som under visse omstændigheder kan forårsage overophedning og resultere i, at støvsugeren går i brand. Overophedningen betragtes som en alvorlig risiko, der kan resultere i, at en brand kan sprede sig til tilstødende brændbart materiale.

Ejere af de berørte modeller bedes kontakte Electrolux’ danske kundeservice på tlf. nr. +45 70117400 for at få information om, hvordan produktet returneres og for at høre om andre løsningsmuligheder (f.eks. udskiftning af produktet eller udstedelse af tilgodebevis o.l.).

Der er ikke rapporteret om person- eller ejendomsskade. Men vores kunders sikkerhed er topprioritet hos Electrolux, derfor tager vi denne sag meget alvorligt. 

Vi har besluttet straks at tilbagekalde alle berørte produkter i denne serie.

Følgende produkter er påvirket: 

pdf icon.png

PDF-link til download

Du kan tjekke, om du har en af de berørte støvsugere ved at tjekke model, produktnummer (PCN) og serienummer (SN). Du finder disse oplysninger på en mærkat bag cyklonenheden på støvsugeren.

Hvis du ejer et produkt med de respektive serienumre/produktnumre, skal du straks stoppe med at bruge apparatet, holde det ude af ladestationen og tage ladestationens stik ud af stikkontakten i væggen.

Hvis din støvsuger har pågældende model- og produktnummer (PNC) inden for ovenstående serienummerområde (SN), og du endnu ikke er blevet kontaktet af vores Electrolux kundeservice, bedes du ringe til Electrolux kundeservice på telefonnummer +45 7011740 eller sende email til Service.dkm@electrolux.com. Du vil her få instruktioner om, hvordan du returnerer produktet samt hvordan du får behørig kompensation for returneringen.

Bemærk venligst: Produkter med andre serienumre inden for AEG FX9-serien er ikke påvirket. Andre AEG-produkter, inklusiv andre støvsugermodeller, er heller ikke påvirket. 

Vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, dette måtte medføre.