Læs mere om vores integrerede køle-/fryseskabe

Vores udvalg af køle-/fryseskabe er optimeret for for at gøre det let at spise sundt og bæredygtigt, og så du kan bevare din mad, din sundhed og planeten. Vi værner om madens kvalitet ved at opfylde tre grundlæggende faktorer til øget holdbarhed – stabil temperatur, en forseglet skuffe med separat køling og den rette luftfugtighed.

Læs mere

Innovationer, der skiller sig ud i dag og hjælper med at opbygge en bedre fremtid

Vi udvikler bæredygtige løsninger for at beskytte kvaliteten af ​​maden, så du kan nyde den i længere tid. Oplev de funktioner, der tager opbevaring til et helt nyt niveau, mens du reducerer madspild.

 • Friske grøntsager
  Mindre madspild med ColdSense

  Temperaturen påvirkes af at døren åbnes eller at varm mad stilles ind i køle-/fryseskabet. Dette kan forringe madens kvalitet. ColdSenses reaktive kølesensorer justerer temperaturen efter eventuelle udsving og køler hurtigere end almindelige køleskabe, så maden ikke når at blive dårlig.

 • Æbler
  Maden holdes 60% saftigere med TwinTech No Frost

  Avanceret dobbeltkøleteknologi og uafhængig luftcirkulation sikrer at den tørre luft i fryseren ikke bruges til at afkøle køleskabet som i standardkøleskabe uden NoFrost-teknologi. Med NoFrost behøver du aldrig mere afrime din fryser.

 • Grøntsagsskuffe
  Bevar 95% af vitaminerne med GreenZone

  Den forseglede GreenZone-skuffe opretholder den rette luftfugtighed for frugt og grøntsager. Den tætte lukning gør at råvarerne beskyttes så de ikke bliver overmodne og mister vigtige mineraler.

 • Frugt og grøntsager i køleskab
  Cooling 360° beskytter maden i hele køleskabet

  Med Cooling 360° kan du opbevare mad i alle hjørner af køleskabet. Hele køleskabet holder en stabil temperatur og luftfugtighed og beskytter madens kvalitet. Avanceret luftcirkulation i køleskabets bagvæg gør at kold luft aktivt fordeles ud i alle hjørner af køleskabet. Bedre temperaturfordeling end et almindeligt køleskab uden ventilation, så alt i køleskabet får den rette afkøling, uanset hvor det placeres.

 • Vakuumbeholder
  Mindre madspild med vakuumbeholdere

  Stærkt vakuum kombineret med lufttætte beholdere hjælper med at bevare mad og næringsstoffer længere og mindsker desuden madspildet derhjemme. Det er både godt for sundheden og miljøet. Rødt kød kan få en brunlig farve på grund af det iltfattige miljø. Det er naturligt og er ikke et tegn på fordærvelse.

 • AEG eco program
  ECO-programmet giver dig smartere valgmuligheder

  Det intuitive kontrolpanel viser energiforbruget efter de valgte indstillinger. Den guider dig til miljøvenlige og økonomiske valg, uden at du skal gå på kompromis med madens kvalitet.

Redefinerer løsninger. For en bedre morgendag.

 • Op til 20% mindre C02-udledning end tidligere produkter

  Vores nye udvalg af køle-/fryseskabe udleder op til 20% mindre C02 sammenlignet med tidligere modeller.

   

  CO₂-udledningen påvirkes af materialevalg, fremstillingsproces og brug. Energiforbruget er sammenlignet med et køle-/fryseskab i energiklasse F ud fra Universita’ Politecnica delle Marches vurdering.

 • Bær i køleskab
  Nu bruger vi genbrugsplast

  Må vi præsentere vores unikke køle-/fryseskab med et interiør som er fremstillet af op til 70%* genbrugsplast. Plasten fra kasserede køleskabe bruges til at fremstille nye produkter. Dette gør det muligt at skabe en cirkulær og bæredygtig produktion, og er med til at reducere affald.

  *Køleskabets interiør rHIPS er fremstillet af op til 70% genbrugsplast. Det udgør 13% af det samlede interiør.

  I samarbejde med Coolrec, EU-markedsleder inden for WEEE-recirkulering og EcolStudio.

 • Nul deponi i vores fabrik

  Vi er stolte over at vores fabrik har fået nul-deponicertificering. Det betyder, at vi hele tiden finder muligheder for at genbruge materialer, energi og reducere mængden af ​​affald, vi bortskaffer.

Se efter mærket "RELENTLESSLY RESPONSIBLE" på vores produktsider

Det her er ikke helt almindelige køleskabe. Mærket er udtryk for et mere bevidst valg med lavere miljøbelastning. Produkterne er fremstillet på en fabrik, der har investeret i at reducere CO2-udledningen og har nul deponi som mål.

AEG blev gundlagt i Berlin og vi har aldrig villet nøjes med "godt nok". Find det rette køle-/fryseskab til dine behov med vores købsguide.

 • Grøntsager og affald
  Innovationer som minimere miljøbelastningen

  Hos AEG har vi en kompromisløs indstilling til innovation og vi udfordrer hele tiden hvad vi kan forvente os af branchen. Vi baserer valget af materialer og overfladebehandlinger på funktion, kvalitet og minimal miljøbelastning. Vores produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet som er certificerede og godkendte til at være i kontakt med fødevarer.

 • Et køleskab indefra
  Altid ansvarlig

  Vi fokuserer på bæredygtig udvikling og arbejder med tekniske innovationer designet til at fremme højkvalitets og ressourceeffektive løsninger. Vi har strenge lovkrav, og alle vores produkter er testet i henhold til internationale bæredygtighedsstandarder.

Opbevar maden korrekt, så holder den længere

Hvordan kan vi forlænge madens holdbarhed?

Brug fryseren, god emballage og tørring

Kartofler og rodfrugter: 12-16°C, mørkt og helst ikke for fugtigt.

Bladgrønt: Høj luftfugtighed og temperatur omkring 3-4°C.

Tørrede produkter: Lav luftfugtighed, helst mørkt og ikke for varmt.

Tørret frugt, bær og grøntsager: Kan lufttørres, tørres i solen, i ovn, i dehydrator eller frysetørres.

 

Det er bedre at bruge en lufttæt pose til nedfrysning af madvarer, end ingenting. Vakuumposer er endnu bedre da de forhindrer frostskader.

Madspild

Mange af råvarerne på listen nedenunder kan reddes med den rette opbevaring.

• Frugt og grønt opbevares ofte forkert og bliver glemt

• Brød kan fryses

• Ost kan også fryses eller bruges i madlavning/bagning

Almindelige fejl der fører til madspild

• Køber for meget og når ikke at spise det hele

• Glemmer ferskvarer eller rester i køleskabet

• Opbevarer maden forkert (emballage, temperatur)

• Smider maden ud når sidste holdbarhedsdato nærmer sig, selv om maden ikke fejler noget.

Åbent køle-/fryseskab fuld af madvarer

Madlavningen begynder i køleskabet

God mad starter med ferske råvarer, hvor smag og konstistens bevares bedst muligt . Dine råvarer får optimale forudsætninger i de temperaturregulerende MultiChill 0°C- og fugtregulerende GreenZone+-skuffer.

Fleksibilitet med appen

Fleksibilitet med appen

 • MultiChill 0°C-skuffe til optimal temperaturregulering.
 • Optø i den rette temperatur, mariner kød, opbevar rester eller sæt en dej til hævning med appen.
 • Tilpas fugtigheden for frugt og grøntsager med GreenZone+.

9000 MultiChill 0°C funktioner

 • Mad i fryser
  MultiChill icon
  MultiChill 0°C​

  Den temperaturregulerende MultiChill 0°C-skuffe opbevarer dine madvarer under optimale forhold. Vælg den perfekte temperatur til kød, fisk og ost, eller til marinering af kød, kontrolleret optøning, afkøling af drinks eller opbevaring af frostvarer.

 • Smartphone foran en fryser
  Madprogram icon
  Appen hjælper dig i køkkenet

  Madlavningen begynder i køleskabet med ferske råvarer. AEG-appen hjælper dig med at indstille MultiChill-skuffen til kontrolleret optøning, marinering, opbevaring af rester ved den ideelle temperatur 2⁰ eller hæve en dej ved 5⁰ så du kan få friskbagt morgenbrød.

 • Frugt og grøntsager
  GreenZone icon
  GreenZone+ Crisper til grøntsager

  Giv frugt og grønt de bedste betingelser ved at optimere fugtniveauet i GreenZone+. Det er med til at bevare smag, konsistens og farve.

 • Frostvarer og mad på køl
  Chill or freeze icon
  Køl eller frys? Du vælger selv

  Fryseren kan bruges som køleskab, hvis du har brug for mere plads til afkøle kød, fisk, mejeriprodukter eller frisk pasta.

 • Genbrugsplast i køleskabet
  Recycle icon
  Genbrugsplast

  Ny og grønnere innovation. Interiøret i AEGs køle-/fryseskab er lavet af 70% genbrugsplast. Plastik fra kasserede køleskabe bruges til at fremstille nye køleskabe, så vi reducerer miljøpåvirkningen.

8000 Cooling 360° køle-/fryseskab

Optimal køling, mindre madspild

Køle-/fryseskabet 8000 Cooling 360° har flere luftkanaler for at optimere kølingen. Det beskytter madvarerne i hele køleskabet, og er med til at reducere madspild med 28%*. Designet i rustfrit stål giver dit køkken et elegant og stilrent look.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Mindre madspild på grund af 30% bedre temperaturfordeling med Cooling 360°. ¹
 • Med GreenZone bevares op til 95% af vitaminerne i maden. ²
 • TwinTech® No Frost er med til at bevare madvarernes saftighed og den rette fugtighed.

8000 Cooling 360° funktioner

 • Åben køleskabsdør
  Cooling 360 ikon
  Cooling 360°

  Køle-/fryseskabet Cooling 360° kan med avanceret luftcirkulation og 30% bedre temperaturfordeling i hele køleskabet være med til at mindske madspild. Et interiør i rustfrit stål giver et elegant premium-look.

 • Grønne grøntsager i lukket skuffe
  GreenZone ikon
  Forseglet skuffe - GreenZone*

  GreenZone funktionen fjerner unødvendig luftfugtighed, samtidig med at den bevarer den rette mængde fugt til dine grøntsager. Dette gør, at op til 95% af grøntsagernes vitaminer er bevaret efter 11 dage i køleskabet. ²

 • To æbler
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® No Frost behøver du aldrig afrime fryseren. Det dobbelte kølesystem holder maden 60% mere hydreret end køleskabe med en fordamper. Da der ikke benyttes tør luft fra fryseren, bibeholdes en ideel luftfugtighed, som forhindrer at madvarerne udtørrer.

 • Jordbærkage i Extra Chill-skuffe i køleskab
  ExtraChill ikon
  ExtraChill*

  Udsæt modningsprocessen i dine yndlingsoste og pålæg ved at opbevare dem i Extra Chill-skuffen. Zonen holder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

 • Jordbær og chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  At have friske ingredienser lige ved hånden er afgørende for at kunne tilberede lækre og smagfulde madretter. Med CustomFlex® kan du organisere opbevaringen i dit køleskab lige som du vil. Du kan nemt og hurtigt flytte rundt på skufferne for at optimere pladsen. Et køleskab tilpasset din smag.

 • Højt køleskab og fryser
  MultiSpace ikon
  MultiSpace*

  MultiSpace er højere end standarden og giver mere plads til at organisere og opbevare dine ingredienser.

*Sammenlignet med køleskabet 5000 ColdSense. Baseret på eksterne tests af holdbarheden af ost og kogt skinke opbevaret i køleskab. Resultatet kan variere afhængigt af fødevaretype. Forventet potentiel reduktion af madspild er kun baseret på hvidevarens ydeevne og ikke brugeradfærd.

¹ Baseret på interne tests af andre AEG-produkter med gentagne kontroller.
² Vitaminkonserveringsgrad baseret på ekstern test af vitamin C-retention i blåbær efter 11 dage i GreenZone-skuffen.
* Fås på udvalgte modeller

Bevarer næringsstofferne og holder maden frisk længere.

GreenZone 7000 har en forseglet skuffe som holder luftfugtigheden på et ideelt niveau. Det forhindrer at dannelsen af kondens og beskytter maden. Ved at optimere luftfugtigheden bevares op til 95% af vitaminerne.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Op til 95% af vitaminerne bevares med GreenZone.*
 • Stabil temperatur og kold luft på hver hylde med DynamicAir.
 • TwinTech® NoFrost hjælper med at holde maden saftig og velsmagende.

7000 GreenZone-funktioner

 • Frugt i køleskab
  Forseglet miljø ikon
  Forseglet skuffe - GreenZone

  GreenZone-skuffen forhindrer at der opstår unødvendig luftfugtighed og bevarer samtidig det rette fugtniveau for dine grøntsager. Det bevarer op til 95% af vitaminerne efter 11 dage.*

 • æbler på et bord
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost behøver du aldrig afrime fryseren. Det dobbelte kølesystem holder maden 60% mere fugtet end køleskabe med en fordamper. Ved ikke at bruge den tørre luft fra fryseren bibeholdes optimal luftfugtighed som forhindrer at maden udtørrer.

 • Jordbær og mælk i køleskab
  DynamicAir

  DynamicAir bibeholder konstant ventilation som garanterer at der er en jævn temperatur i hele køleskabet. Alle hylder holdes jævnt afkølede og forhindrer varmere zoner. Det bevarer ferske madvarer og forhindrer bakterievækst.

 • Grøntsager i køleskab
  Extrazone icon
  ExtraZone-skuffe

  Hold orden i køleskabet og undgå at forskellige fødevaretyper blandes ved hjælp af ExtraZone-skuffen. Få overblik og god adgang til alle dine ferske madvarer samtidigt med at de opbevares optimalt.

 • Køleskab med MaxiSpace
  Maxispace ikon
  MaxiSpace**

  Med MaxiSpace får du 45% mere kapacitet end med et standardkøleskab.* Det er højere og bredere end standardkøleskabe og giver plads til at opbevare flere madvarer.

  *Sammenlignet med egne standard-køle/fryseskabe.

 • Salat i et køleskab med multiflow
  Multiflow ikon
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter dine madvarers kvalitet ved at bibeholde en stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Flere luftkanaler gør at der er en aktiv cirkulation af kold luft som når rundt i hele køleskabet.

*Mængden af vitaminer, der bevares, er baseret på en ekstern test af, hvor meget C-vitamin der bevares i blåbær, efter 11 dage i GreenZone-rummet.

**Fås på udvalgte modeller

6000 TwinTech NoFrost

Maden bevarer sin saftighed og smag

Den har dobbelt køle-system som bibeholder ideel temperatur og luftfugtighed samt forhindrer at maden bliver tør. Dette reducerer også behovet for at afrime fryseren.

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® NoFrost hjælper med at bevare dine madvarers saftighed og beskytter dem mod udtørring.
 • Stabil temperatur og kølig luft på alle hylder med DynamicAir.
 • Med CustomFlex® kan du organisere dit køleskab lige som du vil.

6000 TwinTech® No Frost-funktioner

 • Æbler
  Twintech icon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost behøver du aldrig afrime fryseren. Det dobbelte kølesystem holder maden 60% mere fugtet end køleskabe med en fordamper. Ved ikke at bruge den tørre luft fra fryseren bibeholdes optimal luftfugtighed som forhindrer at maden udtørrer.

 • DynamicAir**
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir bibeholder konstant ventilation som garanterer at der er en jævn temperatur i hele køleskabet. Alle hylder holdes jævnt afkølede og forhindrer varmere zoner. Det bevarer ferske madvarer og forhindrer bakterievækst.

 • Mand åbner køleskab
  Customflex icon
  CustomFlex®**

  Adgang til friske råvarer er basis for at kunne lave friske og lækre madretter. Med CustomFlex® kan du organisere dit køleskab og din fryser lige som du vil. Du kan nemt og hurtigt flytte rundt på skuffer for at få mest muligt ud af opbevaringspladsen.

 • Grøntsager
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter dine madvarers kvalitet ved at bibeholde en stabil temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Flere luftkanaler gør at der er en aktiv cirkulation af kold luft som når rundt i hele køleskabet.

 • Grøntsager i køleskab
  ExtraZone-skuffe**

  Hold orden i køleskabet og undgå at forskellige fødevaretyper blandes ved hjælp af ExtraZone-skuffen. Få overblik og god adgang til alle dine ferske madvarer samtidigt med at de opbevares optimalt.

 • Kager i køleskab
  ExtraChill**

  I ExtraChill-skuffen holder oste og pålæg sig i længere tid. Den holder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

*Intern test af TwinTech-teknologien hvor fugtniveauet blev målt efter ni dages opbevaring. Sammenlignet med et AEG-produkt med fordamper. **Fås på udvalgte modeller

5000 ColdSense køle-fryseskab

Bevar madens kvalitet

ColdSense bruger temperatursensorer til at justere køle-/fryseskabets temperatur hurtigt når døren har været åben. Det forhindrer store temperaturudsving, og beskytter dine madvarer.

500 ColdSense

500 ColdSense

 • Bevarer ingrediensernes kvalitet over tid, så dine madvarer ikke bliver dårlige.
 • Minimerer rimdannelse med LowFrost-teknologien
 • DynamicAir giver stabil temperatur og kølig luft i hele køleskabet.

5000 ColdSense-funktioner

 • Friske grøntsager
  TwinTech ikon
  ColdSense

  ColdSense benytter nøjagtige elektroniske kølesensorer til hurtigt at justere temperaturen efter døråbning. De hjælper med at undgå hastige temperaturforandringer og madfordærvelse.

 • Frosne jordbær
  LowFrost ikon
  LowFrost

  Du behøver ikke afrime så ofte. Vores køle- og fryseskabe med LowFrost-teknologi benytter skjulte kølekredse som minimerer rimdannelse.

 • Jordbær og mælk i køkken
  DynamicAir
  DynamicAir**

  DynamicAir bibeholder konstant ventilation som garanterer at der er en jævn temperatur i hele køleskabet. Alle hylder holdes jævnt afkølede og forhindrer varmere zoner. Det bevarer ferske madvarer og forhindrer bakterievækst.

 **Fås på udvalgte modeller

Læs mere om vores køle-/fryseskabe

AEG blev gundlagt i Berlin og vi har aldrig villet nøjes med "godt nok". Find det rette køle-/fryseskab til dine behov med vores købsguide.

De forskellige typer af køle-/fryseskabstype

Hvilken type køle-/fryseskab passer perfekt i dit køkken?

Side-by-side – Et køle-fryseskab i fuld højde med stor kapacitet. Ismaskine og vanddispenser fås på udvalgte modeller.

Fritstående køle-/fryseskab – En kombination af køleskab og fryser stablet ovenpå hinanden, med separate døre.

Integreret  – Køle-/fryseskabet er gemt bag en skabsdør som matcher dit køkkeninteriør. Dimensionerne kan variere, så se nærmere på vores udvalg for at finde den størrelse og stil der passer dig.

Mål og kapacitet

Indbygningskøle-/fryseskabe fremstilles normalt i standardstørrelser så de passer ind i køkkenskabet bag en låge. Fritstående modeller kan derimod variere afhængig af højde og bredde. Køle-/fryseskabe fra AEG strækker sig fra 60 cm til 75 cm i bredden og op til 190 cm i højden. Et eksempel er vores MaxiSpace-køle-/fryseskab. Det giver dig f.eks. 45% mere kapacitet end et køle-/fryseskab med standardmål. Alle mål findes på vores produktsider.

Markedets hurtigste installation

Installer dit nye køle-/fryseskab hurtigt og fejlfrit. Dørdesignet har begrænset bredde for at sikre at køle-/fryseskabet kan installeres uden at kollidere med inventar i nærheden. Vores produkter og den indbyggede platform gør det muligt at installere køle-/fryseskabet uden at du behøver måle op. De medfølgende skabeloner har faste mål som hjælper dig med at placere skabet nøjagtigt. Se vores video.

Lydniveau

Vil du have et stille og behageligt køkkenmiljø uden forstyrrende støj, skal du vælge et køle-/fryseskab med lav decibelværdi (dB). Lydeffektniveauet i køle-/fryseskabe afhænger af flere faktorer så som størrelse, vægt, vibrationer, rør og kompressorer. Disse kan variere mellem forskellige modeller. AEG har støjsvage køle-/fryseskabe mellem 33-35 dB (A).

Støjsvage produkter

Med vores nye sortiment kan du sænke lydniveauet med 1 dB (A), sammenlignet med tidligere produktmodeller. Det skyldes syv gange færre vibrationer og nye metoder til at forbedre det oplevede støjniveau.

Energieffektivitet

Høj energieffektivitet betyder lavere elregning. Energiklassen på alle køle-/fryseskabe går fra A til G, hvor A er mest energieffektiv.

Tip! Sænk energiforbruget ved at placere dit køle-/fryseskab med god afstand til radiator eller ovn.

Hvad skal du have i køle-/fryseskabet?

Frisk frugt og grøntsager – Led efter køleskabe med dybe skuffer der har plads til store grøntsager. Vil du opbevare store mængder friske råvarer, bør du overveje et skab med større kølerum end fryser.

Kød og fisk – LongFresh-skuffen fås til udvalgte produkter og holder kød og fisk og kød friskere i længere tid.

Drikkevarer​ – Overvej et vinstativ, justerbare hylder eller et integreret vinkøleskab. Visse af vores køle-/fryseskabe har en indbygget ismaskine.

Frysevarer – Hvis du plejer at fryse meget mad ind, bør du vælge et køle-/fryseskab hvor fryseren er lige så stor som køle-delen.

Læs mere om vores køle-/fryseskabe

AEG blev gundlagt i Berlin og vi har aldrig villet nøjes med "godt nok". Find det rette køle-/fryseskab til dine behov med vores købsguide.