Induktionskogeplade med integreret emhætte

Induktionskogeplade med integreret emhætte

Købsguide

Vi har samlet information der kan være god at have, når du skal vælge induktionskogeplade med emhætte. Med vores guide kan du være sikker på, at du køber det rette produkt til dit køkken.

Frihed til at designe dit køkken

Induktionskogeplader med emhætte giver dig mere frihed når du skal designe dit køkken. Nu kan du planlægge dit drømmekøkken uden at tænke på hvor du skal placere emhætten. Montér din induktionskogeplade med integreret emhætte på en fritstående køkkenø eller en halvø, så du kan være sammen med dine middagsgæster mens du laver mad. Eller hvorfor ikke installere kogepladen ved vinduet, så du kan nyde udsigten i mens du laver mad. Hvis du vil spare plads, kan du montere den ved en væg og bruge overskabet til opbevaring. Mulighederne er uendelige.

Pladsen under kogepladen

Under en induktionskogeplade med integreret emhætte kan du montere en skuffe med fuld dybde. Det giver mere plads til dine køkkenredskaber, gryder og stegepander. En induktionskogeplade med indbygget emhætte kan installeres i bordplader på mindst 4 mm.

Nem installation

En induktionskogeplade med integreret emhætte fra AEG er hurtig og nem at installere. Vi tilbyder endda en løsning uden rør, ved montering af en induktionsplade med recirkulation. Alle rør er skjulte og luften recirkuleres i underskabet. Vores innovative filtreringssystem opfanger fugten, og det gør, at der ikke opstår kondens som kan skade interiør.

Hvad betyder installation med udsugning eller recirkulation (filter)?

Når du installerer en induktionskogeplade med recirkulation, filtreres luften i underskabet. Til en kogeplade med udsugning skal der være hul i væggen, så den filtrerede luft kan komme ud.

 • Fordele ved recirkulation (filter)

  • Energitabet er minimalt, da den opvarmede luft ikke ledes ud via emhætten

  • Ingen rørføring

  • Det er ikke nødvendigt at lave hul i muren

  • Et 2-i-1 kulfilter med lang levetid hjælper med at holde luften i køkkenet frisk.

  • Det aftagelige filter kan rengøres i opvaskemaskinen og regenereres i ovnen så det holder længere.

   

 • Fordele ved udsugning

  • Høj luftgennemstrømning

  • Høj effektivitet ved lav indstilling

  • Ingen ekstra udgifter til aktive kulfiltre

2-i-1-filter til recirkulation

2-i-1-filtreret kombinerer både et fedt- og kulfilter som fjerner lugt og fedt. Hvis induktionskogepladen er monteret i recirkulations-indstilling er filteret nødvendigt.

Fedtfilter til udsugning

Fedtfilteret hjælper med at fjerne fedt i køkkenluften. Det bruges når induktionskogepladen er moteret til udsugning.

Rengøring af 2-i-1-filter

Normal rengøring

Rengør dit 2-i-1 Long Life-kulfilter når det er synligt snavset. Dette er – afhængig af hvilken type mad du laver – ca. efter 10 til 20 timer brug. Hvis du laver med med meget olie eller fedt, kan det være nødvendigt at rengøre filteret oftere. Filteret rengøres med varmt vand og en børste eller en blød svamp uden rengøringsmiddel. Du kan også rengøre filteret i din opvaskemaskine ved 65-70°C, på et program der varer min. 90 minutter, uden maskinopvaskemiddel eller anden opvask. Filteret skal derefter tørres inden det sættes tilbage i dit produkt. Tørres i ovnen i 20-30 minutter ved 70°C, ikke varmluft.

 

Regenerering af kulfilteret

Induktionskogepladen minder dig med jævne mellemrum om at regenerere filteret. Efter 100 timers brug begynder filterindikatoren # at blinke for at signalere at det er tid til at regenerere filteret. 1. Rengør dit 2-i-1 Long Life-kulfilter ifølge beskrivelsen ovenover (normal rengøring) for at fjerne fedt og snavs. Du kan også sætte filteret i opvaskemaskinen ved 65-70°C, på et program der varer min. 90 minutter, uden maskinopvaskemiddel eller anden opvask. 2. Regenerer dem derefter i ovnen (ikke varmluft) ved 100°C. Sæt derefter filteret tilbage i dit produkt. Det maksimale antal regenereringscyklusser er 7 gange. Efter det skal filteret udskiftes.

Rengøring af fedtfilter

Et fedtfilter kan skylles af med varmt vand og opvaskemiddel, eller vaskes i opvaskemaskinen med sæbe. Det kan rengøres lige så mange gange du vil, uden at det skal udskiftes.

Købe filter

Bemærk at filtertypen varierer afhængig af hvilken kogeplade du vælger. Besøg vores webshop og søg på produkt/model-ID for at finde de rette dele og tilbehør.

 • Kogeplade Bridge
  Bridge icon
  Bridge

  Slå to zoner sammen på kogepladen med Bridge og få en stor kogezone med plads til store gryder og pander.

 • Flere gryder og pande på kogepladen Double bridge
  Double bridge icon
  Double bridge

  Med bridge kan du slå to zoner sammen på induktionskogepladen og få en stor kogezone. DoubleBridge-funktionen kan bruges på begge sider af kogepladen.

 • Sammenkogt ret tilberedes på induktionskogepladen Flexibridge
  Flexibridge icon
  Flexibridge®

  Flexibridge® giver dig mulighed for at tilpasse kogepladen ved at kombinere op til fire zoner. Du kan bruge flere gryder og kasseroller i forskellige størrelser – det giver dig optimal fleksibilitet i madlavningen.

 • Mad tilberedes på induktionskogepladen med Double FlexiBridge®
  Double flexibridge icon
  Double FlexiBridge®

  Tilpas induktionskogepladen ved at kombinere op til fire forskellige zoner med FlexiBridge®. Lav mad med flere gryder og kasseroller i forskellige størrelser, det giver dig ultimativ fleksibilitet. Med Double FlexiBridge® har du adgang til denne funktion på begge sider af kogepladen.

 • Breeze-funktionen er på i et køkken
  Breeze hob icon
  Breeze

  Når maden er klar, vil du bare gerne kunne sætte dig og nyde den. Breeze-funktionen renser køkkenluften med et lavt lydniveau uden at ødelægge stemningen for dig og dine middagsgæster.

 • Mad tilberedes på induktionskogepladen med Hob2hood®
  Hob2hood icon
  Hob2hood®

  Med Hob2hood®-teknologien kommunikerer kogepladen med emhætten. Skruer du op eller ned for temperaturen på kogepladen, tilpasser emhætten sig automatisk efter det.

Klar til at købe?
Eller fortsæt med at udforske vores kogeplader