Oplev

Induktion

En skefuld smør hviler sikkert på den kolde kogeplade ved siden af en boblende gryde med tomatsauce

Koldere overflade, sikrere køkken

Vores intelligente induktionsteknologi varmer kun gryderne/panderne og maden i dem og intet andet. Overfladen omkring gryderne/panderne forbliver kold. Så intet brænder på, og den glatte, flade overflade gør det umuligt for snavs at gemme sig nogen steder. Den starter desuden først med at blive varm, når der står gryder eller pander på overfladen. Så ingen gryder eller pander, ingen varme, ingen uheld.

Smelte chokolade i en gryde på en AEG induktionskogeplade

Præcis varme, perfekte resultater

Gør det nemt og enkelt at opnå nøjagtige og professionelle resultater. AEG induktionskogeplader har en praktisk glideknap, der giver dig mulighed for at variere varmen fra intens til svag på et øjeblik. Så du kan lave sprød, gylden laks ligeså succesfuldt, som når du smelter fyldig, silkeblød chokolade.

Et sammenlignende billede viser, hvorledes en AEG induktionskogeplade varmer hurtigere og steger popcorn hurtigere end andre kogeplader

Hurtigere end nogen anden kogeplade

Induktionskogeplader varmer hurtigere end andre kogeplader, så du kan lave mad hurtigere og mestre opskrifterne. Vores induktionskogeplader har berøringsfølsomme betjeninger, som øjeblikkeligt bringer dig fra koldt til varmt – og tilbage igen. Så du kan sikre, at dine gourmet-retter tages af varmen, lige når du skal bruge dem.

Vores induktionskogeplader

Grøntsager svitses på en grillpande

Øjeblikkeligt overblik, præcis kontrol

MaxiSense®-induktionskogeplader giver dig frihed til at lave mad med en hvilken som helst størrelse kogegrej. Uanset, om du tilbereder en gryderet i en stor gryde eller simrer grøntsager i en lille gryde, tilpasser FreeZone sig. Det store display viser alt, hvad der sker på kogepladen, hver grydes placering og varmeniveauet under den. Giver dig fuld kontrol.

 AEG MaxiSense Pure induktionskogepladen
Nem at gøre ren

MaxiSense® Pure's glatte overflade gør grundig rengøring hurtig og nem

Den elegante MaxiSense® Pure kogeplade

En glat, elegant overflade

Tilføj et anstrøg af glat, strømlinet elegance til dit køkken. Helt i flugt med din arbejdsflade ligger MaxiSense® Pure i dvale, indtil den bringes til live ved din berøring. De moderne, røde LED-kogepladebetjeninger er kun synlige, når du ønsker dem. Så du altid har en elegant og raffineret finish til dit køkkenbord.

Forskellige størrelser pander på forskellige, valgte temperaturer

Tilvalg til ethvert behov

Fra middagsselskaber til middage efter arbejdet - du kan lave mad, som du har lyst. Denne kogeplade er ideel til alt dit kogegrej og sikrer perfekte resultater med ensartet, jævn varm. Tilpas din kogezone og slå op til 4 kogezoner sammen for at udnytte pladsen optimalt. Flex Bridge® gør det nemt at lave komplekse måltider med store gryder/pander eller masser af retter.

Flere fordele med induktion

 • En gryde med kogende vand på en AEG induktionskogeplade
  1
  Hurtigere opvarmning

  Kog vand hurtigt med PowerBoost-knappen. Den er ideel til andre hurtige tilberedningsopgaver som bruning af kød.

 • En kvinde, der bruger betjeningspanelet på en MaxiSense Combi induktionskogeplade
  2
  Sæt din madlavning på pause

  Lad ikke afbrydelser ødelægge et fantastisk måltid. Tryk på "stop and go" for at sætte varmen på pause. Tryk på den igen for at genoptage varmen.

 • En kogeplade, som kommunikerer trådløst med en emhætte ved hjælp af AEG's hob2hood
  3
  En håndfri emhætte

  Hob2Hood kontrollerer automatisk din emhætte afhængigt af, hvad du tilbereder på kogepladen.

Et diagram viser temperaturændringen på kød og grøntsager i en sydende pande, når den flyttes på tværs af PowerSlide

Lige fra tilberedning til at holde varm

Pres mere smag ud af hver ret med den mest præcise temperaturkontrol. PowerSlide giver dig mulighed for at koge, simre og holde din ret varm blot ved at lade kogegrejet glide fra én zone til en anden. Vælg mellem et sortiment af forindstillede varmeniveauer, eller indstil dit eget. Ligesom de professionelle kokke kan du nu kontrollere din tilberedning ned til mindste grad for at opnå fantastiske resultater ret efter ret.

Lav mad uden at blive distraheret

Med 100 % fokus laver du perfekt mad. Vores avancerede kogeplader styrer din emhætte, så du har én mindre distraktion i køkkenet. Den starter din emhætte trådløst og justerer blæserhastigheden i takt med dine madlavningsteknikker. Den øger hastigheden, når maden koger og reducerer den, når maden simrer. Desuden kan du nemt kontrollere udsugningen fra displayet på din kogeplade.