Oplev

Emhætter

Madlavning på en AEG induktionskogeplade, mens en AEG emhætte udsuger overskydende damp

Raffineret eller dristig. Dit valg.

Alle vores emhætter fjerner hurtigt damp og dunst fra dit køkken. Men så ophører lighedspunkterne også. Vælg en emhætte, der komplementerer din smag perfekt – giv dit køkken et flot, dristigt look med Décor design som f.eks. vores Skylight emhætte (afbilledet her), eller vælg en diskret model, der falder perfekt ind i dit køkkendesign.

Skab det perfekte miljø i dit køkken

Skab en perfekt atmosfære

Krydre. Smage. Raffinement. Duft. At lave mad handler om nydelse. Skab den perfekte atmosfære til at kreere dine retter med SilentTech – en mere stille måde at lave mad på. LED lys giver dit arbejdssted et godt overblik, mens Breeze-funktionen diskret renser luften, når du er færdig, for at skabe en mere hyggelig stemning.

Et friskere køkken, håndfrit

Når du har travlt med at kreere dit mesterværk, arbejder vores håndfrie emhætter intuitivt for at holde dit køkken rent og frisk. Hob2Hood-funktionen reagerer på hver sautés syden ved at starte emhætten automatisk og regulere den efter din madlavning. En kraftig motor fjerner damp og os, så snart de viser sig.

En pande med skaldyr

Ydeevne, du kan regne med

Nyd ren, frisk luft, så snart du er færdig med at lave mad takket være højtydende emhætter. Intelligent filtrering betyder, at fedtet ikke hober sig op i mekanismen, gør det nemmere at rengøre og at filtrere ubehagelige lugte. Detaljer, der gør en forskel, dag efter dag.

Laks, der tilberedes på en induktionskogeplade, mens den overskydende damp udsuges af emhætten
Det bredeste valg

Med et bredt sortiment at vælge imellem er det ingen sag at finde din Hob2Hood-kombination.

En elegant AEG emhætte

Dit køkken, din stil

Nyd problemfri Hob2Hood udsugning i en stil, der passer dig. AEG har det største udvalg på markedet for tilsvarende teknologi. Med det bredeste sortiment af forbundne kogeplader og emhætter at vælge imellem kan du finde den perfekte kombination af stil og funktion, der passer til dit køkken. Alt uden at gå på kompromis med ydeevnen.

AEG emhættefiltre

Emhættefiltre

For at sikre friskhed hele året rundt skal du holde emhættens filtre i god stand Fedtfiltrene fanger madpartikler og efterlader luften og overfladerne rene. Mens kulfiltre fanger og fjerner lugte. Nogle emhætter har permanente filtre, som kan rengøres og genbruges, mens andre emhætter benytter éngangsfiltre. Uanset hvilken emhætte, du vælger, skal du sørge for at rense eller skifte det jævnligt.