Oplev

Opvask

Den første på markedet

Sæt dine tallerkener i og tag dem ud uden besvær for første gang

ComfortLift opvaskemaskinen fra AEG

Løfter skånsomt til et nyt niveau

ComfortLift opvaskemaskinen er den første, der har en smart og skånsom løftemekanisme, som hæver det underste stativ. Det gør det mere bekvemt at sætte dine tallerkener i og tage dem ud uden at skulle bøje dig så meget. ComfortRails skubber derefter stativet blødt på plads uden klirrende tallerkener.

 • 1
  Nå ud i alle hjørner

  Dækker alle hjørner af opvaskemaskinen, Satellite Spray arm garanterer effektiv vask og skylning hver gang.

 • 2
  Ultimativ beskyttelse

  Behold dine glas skinnende rene, sikre og strålende. SoftGrips beskytter selv dine mest ømtålige glas fra at gå i stykker eller at de ridses. 

 • 3
  Altid blid mod din opvask

  Med ComfortRails, kan du let og enkelt skubbe din kurv på plads uden at tallerknerne klirrer.

AEG Glass Basket holder kostbare champagneglas sikkert

Prisbelønnet beskyttelse

Vask trygt dine mest værdsatte glas i din opvaskemaskine. Designet til at holde 8 glas benytter vores prisvindende Glass Basket bløde og fleksible greb til at fastholde glassenes stilke under programmet. Kurven, som kan justeres til glas af forskellig størrelse, passer perfekt i bunden af din vaskemaskine. Så du kan nyde krystalklare glas, når du vil, velvidende at de er i sikre hænder i din opvaskemaskine.

Flere fordele med vores opvaskemaskiner

Mere plads og fleksibilitet

Selv de største festmåltider kan nemt vaskes op med ProClean™. Det XXL store kar har plads til 15 kuverter, hvilket er den største volumen på markedet. Uanset, om du har lavet mad til mange gæster eller bare brugt stort kogegrej, vil den gøre arbejdet let selv med de største fyldninger. Og den fylder ikke mere i dit køkken.

Et skinnende rent vinglas og et sæt gryder/pander

Blankpolerede programmer

AEG-opvaskemaskiner kan håndtere mange forskellige slags opvask med forskellige krav til, hvor rent det skal vaskes. Vores ProClean™-sortiment har en avanceret Sensorlogic-funktion med to sensorer, der måler opvaskens størrelse, og hvor snavset den er. Den finjusterer det valgte program, så det opfylder din opvasks behov.

Fantastisk ren opvask, halvt så meget vand

Nyd suveræne opvaskeresultater med kun halvt så meget vand som en almindelig opvaskemaskine. Det nye WaterSave-system er et af de mest vandeffektive systemer på markedet. Under hvert program gemmes noget vand i en opbevaringstank til genbrug ved det næste programs forvask. ProClean™ sparer 2.100 liter pr. år sammenlignet med en standardopvaskemaskine — det er 12 badekar fyldt med vand.

Det ekstra lydsvage AEG ProClean program

Tavshed er guld værd

Vores ProClean™ opvaskemaskiner kan give dig et bedre liv ved ikke at afbryde dig. Med et Extra Silent-program, hvor støjniveauet er så lavt som 37 dB, er disse maskiner de mest støjsvage i deres klasse. Det betyder, at du kan nyde et middagsselskab eller et glas vin i ro og fred. Time Beam-teknologien projicerer en rød lysstråle på gulvet, så du ved, om din maskine kører, og hvornår den er færdig.