Produktdetaljer

Multifunktionsovn i mat sort med AssistedCooking, der gør det let at tilberede hvilken som helst ret. Ovnen betjenes via navigationshjul og touch farvedisplay, der giver dig let adgang til et utal af muligheder. Ovnen har 3 pyrolyse programmer, som klarer alt det grove arbejde. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Perfekte resultater. Uden besvær

Ovnserien 8000 AssistedCooking har en indbygget opskriftsamling, så du nemt og præcist kan tilberede enhver ret. Der er også et termometer, som analyserer kernetemperaturen, når du indsætter det i maden. For konsekvente resultater, du kan stole på, i hver eneste ret.

AssistedCooking - frembringer den perfekte smag hver gang

Uanset om maden er sød eller salt, får du den smag, du drømmer om, hver gang med AssistedCooking. Med den digitale køkkenassistent vælger du bare, hvilken mad du vil tilberede, og så vælger den de optimale indstillinger, så din ret bliver tilberedt perfekt.

Funktionel, integreret og personlig - Smart Kitchen

Fjernbetjen din ovn, gå på opdagelse hos vores forskellige partnere og få personlig hjælp til din madlavning. Alt via My AEG Kitchen App. Det er den bekvemme og nemme måde at berige din Smart Kitchen oplevelse.

AEG - Ovn - BPK948330T

Lækker smag, hver gang

Stegetermometeret måler kernetemperaturen præcist og viser dig, når dit røde, medium eller gennemstegte kød er klar. Ligesom den kan tilberede brød, fisk og grøntsager, som du kan lide det.

Smartere tilberedning ved hjælp af farvedisplay med navigationshjul

Med farvedisplayet med navigationshjul kan du præcist og nemt styre ovnvarmen, gennemse programmer, vælge funktioner og endda få softwareopdateringer via WiFi.

AEG - Ovn - BPK948330T

En selvrensende ovn

Med en enkelt berøring af pyrolysefunktionen omdannes snavs, fedt og madrester i ovnen til aske, der nemt kan tørres væk med en fugtig klud.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels