
Lav mad med passion. Nyd resultatet af præcision.
Med vores ovne får du fuld kontrol. Udforsk nye smage og avanceret teknologi – fra dampens elegance til sous vide perfektion. Bliv mesterkok i dit eget køkken, med design og funktioner som inspirerer den ambitiøse amatørkok til at skabe kulinariske mesterværker ned til mindste detalje.

Stilrent design som giver dit køkken et løft
Vi hjælper dig med at vælge den rigtige ovn
Integreret, damp eller varmluft – nutidens ovne har mange valgmuligheder. Men hvilken type ovn passer bedst til netop dit køkken og din madlavning? I vores købsguide gennemgår vi hvad du skal overveje for at finde den rigtige model.
Almindelige spørgsmål om ovne
Efter brug kan let snavs som regel fjernes med en fugtig klud. Ved behov for mere grundig rengøring kan du bruge et rengøringmiddel eller bruge ovnens selvrenseprogram – enten pyrolyse, som brænder snavs til aske, eller damprens, som skånsomt og effektivt opløser fedt og madrester.
En varmluftsovn fordeler varmen jævnt i ovnrummet ved hjælp af en blæser, og det giver hurtigere og mere jævn tilberedning – selv når du har flere plader i ovnen samtidigt.
Energiforbruget afhænger af ovnmodel, størrelse og hvordan den bruges. Ved at vælge en ovn med høj energiklasse og bruge funktionerne smart kan du både spare strøm og penge. Med værktøjet Youreko kan du nemt beregne hvor meget du sparer.
De fleste ovne når 200 °C på 10-15 minutter. Nogle modeller har hurtigopvarming, og bliver varme på under fem minutter.
¹Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.