
Udfordr dine kulinariske grænser
Lær nye måder at lave mad på og eksperimenter med nye ingredienser. AEG har et udvalg af kombiovne, som gør, at du kan tilberede mad med af varmluft, damp, Sous Vide eller en kombination af det hele. Alle typer af mad får mere smag og bliver mere næringsrige.

Præcision uden stress
Vellykket madlavning uden stress hver gang med hjælp til tilberedning, hvor et madlavningstermometer overvåger tilberedningen og Steamify® funktionen gør det lettere at lave mad i dampovne.

Nyd sundere madlavning
AEG-ovne beskytter ingredienserne, så næring, smag, konsistens og farver maksimeres. Med damptilberedning kan du lave mad med mindre salt og fedt, samtidig med at mineraler og op til 90% af C-vitamin* i din madret bevares.
*Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i førevarer med HPLC/UV-synlig metode.

Bedst i klassen
Vælg en ovn med det rette dampniveau
Vores ovne er inddelte i serier for at gøre det nemmere for dig at vælge. Hver serie repræsenterer forskellige fordele og passer til varieret madlavning.

9000 SteamPro

8000 SteamBoost

7000 SteamCrisp®

6000 SteamBake
Læs mere om vores ovne
Oplev exceptionel bagning og madlavning med en ovn fra AEG. Find den rette ovn til dine behov.