

Præcision med dampovne. Smag i verdensklasse.
Vores dampovne er perfekte til bagning, grillning og klassisk ovnstegning, men åbner også op for helt nye kulinariske muligheder. Den avancerede dampteknologi giver mere smag, bevarer næringsstoffer og du får total kontrol over tilberedningen – det giver perfekte resultater hver gang. Lav mad som en mesterkok!

Damp der gør forskel.

Næring i fokus. Smag i hver en bid.

Smart madlavning. Mindre energi.
Vores ovne med damp
Find den rigtige dampovn til dit køkken
Valget mellem en traditionel varmluftovn og en ovn med dampfunktion handler om hvordan du vil lave mad. I vores guide hjælper vi dig med at finde den rigtige ovn til dine behov, din stil og dine kulinariske ambitioner.
Almindelige spørgsmål om dampovne
Damp bevarer madens smag, næringsstoffer og saftighed. En dampovn gør at maden tilberedes jævnt, med sprød skorpe og passer både til hverdagsmad og finere madlavning.
Dampovnen tilsætter damp under tilberedningen – afhængig af modellen tilsættes vandet enten i en aftagelig beholder eller i bunden af ovnen. Dampen cirkulerer og tilberede maden jævnt og skånsomt. Mange dampovne har forskellige dampnuveauer, som du kan tilpasse efter madretten, og mulighed for at kombinere damp med varmluft.
En ovn med dampfunktion kombinerer traditionel varmluft og damp.
Med en dampovn får du alle traditionelle ovnfunktioner, som over- og undervame, grill og varmluft, men forskellen er, at du kan tilføre damp. En dampovn er bygget til at tilføre og cirkulere damp under tilberedningen.
Dampovne er designet til at håndtere fugt og har materialer og funktioner som tåler den høje luftfugtighed. I en almindelig ovn kan man selvfølgelig tilføre damp manuelt, for eksempel ved at stille et fad med vand ind i bunden når man bager brød, men dette kan med tiden forsage skader eller rust i ovnrummet.
¹Baseret på eksterne tests hvor C-vitaminindholdet i rå broccoli blev sammenlignet med indholdet i dampet broccoli. Testen er udført baseret på askorbinsyre (C-vitamin) i fødevarer med HPLC/UV-synlig metode.
² Baseret på internt test som sammenlignede laksefilét tilberedt med fuld damp med traditionel tilberedning ved 170 grader
³ Baseret på interne tests, hvor energiforbruget for en SteamPro-ovn (med damprens) blev sammenlignet med energiforbruget for en SteamCrisp-ovn (med pyrolytisk selvrens).