Produktdetaljer

Kompakt indbygningsovn med mikrobølger, grill og varmluft, der betjenes via navigationshjul og touch display. Connected Cooking gør det nemt at få overblikket, da du via din smartphone kan kontrollere dine indstillinger. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Fantastisk smag - på den halve tid

En saftig stegt kylling, en cremet Dauphinoise, en krydret oksekødsgryde - alt sammen opnået på kun halvdelen af den tid, en konventionel ovn ville kræve. CombiQuick ovnen er den hurtigere vej til ekstraordinære smagsoplevelser og spændende retter, der varmluftsblæser med en mikrobølgeovns hastighed for at give dig den lækre overflade og teksturerne fra en konventionel ovn i ét kompakt rum. Fra nu af er tiden ikke længere en smagshindring.

Mikrobølge- og grillkombination. Hurtig tilberedning med en sprød overflade

Kombiner grillens kraft og mikroovnens effektivitet med Fast Cooking. Smelt mozzarella på toasten eller hærd sukkerlåget på en creme brulee i mikroovnen. Alsidig madlavning, mestret.

Funktionel, integreret og personlig - Smart Kitchen

Fjernbetjen din ovn, gå på opdagelse hos vores forskellige partnere og få personlig hjælp til din madlavning. Alt via My AEG Kitchen App. Det er den bekvemme og nemme måde at berige din Smart Kitchen oplevelse.

Opvarm hurtigere. Med Fast Heat Up funktion

Få mere ud af din tid med indstillingen Fast Heat Up, der forvarmer ovnen 40% hurtigere end modeller med over-/undervarme. Mindre ventetid før du begynder at bage, så du får gode resultater til tiden.

EXCite+ display med navigationshjul. Tilberedning med præcision

Med EXCite+ displayet med navigationshjul kan du nemt og med stor præcision kontrollere ovnvarme, gennemse programmer, vælge funktioner og endda få softwareopdateringer til ovnen via WiFi. Alt sammen ved at dreje på navigationshjulet, så det vises på den digitale skærm.

AEG - Kompaktovn - KMK968000T

Jævnt tilberedt overalt

Med denne ovn er energieffektiv brug også effektiv tilberedning. Det nye varmluftssystem får den varme luft til at cirkulere jævnt i hele ovnrummet. Det betyder at temperaturen kan reduceres op til 20%, hvilket sparer dig tid og energi.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels