Produktdetaljer

Tørretumbler med hele 3 aftræksmuligheder, så den er fleksibel at placere. Lydsvag model med høj kapacitet og med mange specialprogrammer samt mulighed for tidsstyring og sensorstyring, der præcist tørre tøjet skånsomt og effektivt. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Aftrækstørretumbler - T75170AV

En mere stille – næsten lydløs – måde at tørre dit tøj på

Med denne tørretumbler kan du tørre tøjet næsten lydløst – takket være Silent System. Tørreprogrammet er specialudviklet til at eliminere støj.

AEG - Aftrækstørretumbler - T75170AV

Tør en tøjvask af enhver størrelse ved hjælp af en perfekt tilpasset mængde energi

Denne tørretumbler tilpasser programlængden, så den passer præcis til størrelsen og fugtigheden af hver tøjmængde, så du opnår perfekte resultater med mindst mulig energi.

De mest præcise oplysninger om tøjets aktuelle status

Dette display holder dig fuldt opdateret om tøjets status. Det viser f.eks. nøjagtigt, hvor lang tid der er tilbage af programmet.

AEG - Aftrækstørretumbler - T75170AV

Få kontrol over din tid med udskudt start-funktionen

Funktionen for udskudt start giver dig mulighed for at forudprogrammere, hvornår hver cyklus skal begynde - så du kan få bedre kontrol over den tid, du har til rådighed.

AEG - Aftrækstørretumbler - T75170AV

Genopfriskning af dit tøj – selv uldtøj

Genopfriskningsprogrammet kan give tøj, der kun er brugt én gang, gemt væk i længere tid eller tørret på snor – selv uldtøj – den nyvaskede fornemmelse af friskhed og blødhed.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund