AEG Skuffe til indbygning KDE911420B

0

0 (0 Anmeldelser)

Den perfekte opbevaringsløsning

Den monterede skuffe flugter med de andre produkter, så der opnås et flot uforstyrret finish. Den rummelige skuffe har plads til kogegrej og bageudstyr, så du får et tomt køkkenbord og et rent og ryddet køkken.

Tallerkener og fade opbevares sikkert i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af tallerkener og fade i alle former og størrelser. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås et flot og glat finish.

Opbevaringsskuffen holder dine glas skjult

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af glas og krus. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås en flot, glat finish.

Bageplader og pander opbevaret i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af både store og små bageplader. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, for en flot og uforstyrret finish.

Hold sous vide-poser skjult i skuffen

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe – skuffen er f.eks. det ideelle sted til opbevaring af sous vide-poser. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter, så der opnås en flot og uforstyrret finish.

Køkken i barista-stil med opbevaringsskuffe

Hold køkkenbordet ryddet, og få mere plads i køkkenet med denne skuffe, der er perfekt til opbevaring af kaffebønner, skeer og kopper/krus. Det monterede panel fortil flugter med de andre produkter og giver en flot, glat finish.

Teknisk specifikation

Grundlæggende specifikation
 • Farve: Sort
 • Installation: Indbygning
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 140x595x535
 • Indbygningsmål, HxBxD, mm: 141x560x550
 • Frekvens, Hz: No
 • EAN: 7332543697472
Specifikationer
 • Skuffe til indbygning: Praktisk løsning til opbevaring af dine plader og riste fra din ovn, kompaktovn m.fl.
 • Nem åbning med push-pull: Denne elegante indbygningsskuffe er grebsfri og åbning samt lukning foregår nemt med push-pull.
 • Skridsikkert underlag: I bunden af denne elegante indbygningsskuffe findes et skridsikkert underlag, så dine ting står sikkert fast og undgår at skride eller vælte.
 • Kapacitet til 6 tallerkener (antallet varierer efter tallerkenstørrelse)
Installation
 • Farve: Sort
 • Installation: Indbygning
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 140x595x535
 • Indbygningsmål, HxBxD, mm: 141x560x550
Energi
 • Frekvens, Hz: No
Øvrigt
 • Produktnummer (PNC): 947 727 423
 • EAN: 7332543697472
Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne til at starte din anmeldelse. Som tak får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Review & Win

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail og verifier din anmeldelse.

image over a kitchen

Andre produkter

AEG - Varmeskuffe - KDK911424M
AEG Varmeskuffe til indbygning

Kompakt varmeskuffe i stål og sort. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte k...

AEG - Varmeskuffe - KDE911424M
AEG Varmeskuffe til indbygning

Kompakt varmeskuffe i stål. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

AEG - Varmeskuffe - KDE911424B
AEG Varmeskuffe til indbygning

Kompakt varmeskuffe i sort. Denne indbygningsskuffe har regulerbare temperaturer og flere varmefunktioner, der sikrer et alsidigt brug. Kan med fordel placeres under et kompaktprodukt, for at opnå samme højde som en standardovn. Føres hos udvalgte forhandlere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi forenkler serviceprocessen for dig

Registrér dit produkt fra AEG - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb samt til servicebookninger.

 

Registrér dit produkt