Produktdetaljer

4-i-1 kombidampovn med SousVide. Med CookView-kamera kan du følge din madlavning på afstand, og via din smartphone justere tilberedningen. Ovnen betjenes via navigationshjul og touch farvedisplay. Steamify gør det let at bruge damp, indstil temperaturen og dampniveauet tilpasses automatisk. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

AEG - Ovn - BFS9850M

Professionelle resultater. I dit køkken

Lav måltider af professionel kvalitet derhjemme med 9000 SteamPro ovnen med Steamify®. Tre tilberedningsniveauer for opvarmning, damp eller en kombination af begge. Selv SousVide er muligt. Indstil Steamify® og programmet vil automatisk give dig perfekte resultater.

AEG - Ovn - BFS9850M

Kom tættere på gylden brun

Du ved, hvornår det er færdigt bare ved at se på det. Selvfølgelig gør du det. Og med CookView® kameraet fra AEG kan du med din mobil tjekke farven på hver bagning på afstand.

AEG - Ovn - BFS9850M

Justér damp automatisk med Steamify®

Indstil den ønskede temperatur med Steamify® funktionen, og ovnen justerer dampniveauet automatisk. For sundere, mere lækkert mad. Damptilberedning bringer de største smage frem og bevarer ernæringen. Og med Steamify® funktionen er det let at gøre.

AEG - Ovn - BFS9850M

Restaurantkvalitet i dit eget køkken

Professionelle kokke har længe tyet til SousVide for perfekte, ensartede resultater. SousVide bringer restauranternes kvalitet ind i dit hjem og du kan kreere retter, der overgår alle forventninger.

Funktionel, integreret og personlig - Smart Kitchen

Fjernbetjen din ovn, gå på opdagelse hos vores forskellige partnere og få personlig hjælp til din madlavning. Alt via My AEG Kitchen App. Det er den bekvemme og nemme måde at berige din Smart Kitchen oplevelse.

Smartere tilberedning ved hjælp af farvedisplay med navigationshjul

Med farvedisplayet med navigationshjul kan du præcist og nemt styre ovnvarmen, gennemse programmer, vælge funktioner og endda få softwareopdateringer via WiFi.

Tilbehør

Review & Win

Velkommen. Dette er dit sted. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller og skriv en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

image over a kitchen

Andre produkter

AEG - Ovn - BEK431011M
6000 SurroundCook med clean emalje rengøring

Multifunktionsovn i stål med pop-ud knapper. Ovn med halogen ovnbelysning, og for nem rengøring kan ovnlågen skilles ad og glassene tages ud uden brug af værktøj. Det rustfrie stål er belagt med AntiFingerPrint, som ikke efterlader fedtfingre på stålet. Før...

 • Rengøring Aqua Clean Enamel
 • Ovnrum netto, ltr. 72
 • Display LED Display
 • Tilberedning på flere niveauer Tilberedning på flere niveauer
 • AntiFingerPrint AntiFingerPrint
 • Grill Grill
AEG - Ovn - BEB230010M
6000 SurroundCook med clean emalje rengøring

Enkel multifunktionsovn i rustfrit stål. En basis ovn med drejeknapper, stort ovnrum og blændfrit ovnlys.

 • Rengøring EasyClean emalje
 • Ovnrum netto, ltr. 71
 • Tilberedning på flere niveauer Tilberedning på flere niveauer
 • AntiFingerPrint AntiFingerPrint
 • Grill Grill
AEG - Ovn - BEB352010W
6000 SteamBake med clean emalje rengøring

SteamBake multifunktionsovn i hvid med PlusSteam-funktion for fantastiske bageresultater. Nem betjening med rengøringsvenlige pop-ud knapper, der desuden kan trykkes ind under tilberedning, og giver et stilfuldt look, selv når ovnen ikke er i brug. Du får d...

 • Rengøring Aqua Clean Enamel
 • Ovnrum netto, ltr. 71
 • Display LED Display
 • SteamBake SteamBake
 • Madlavningstermometer Madlavningstermometer
 • Tilberedning på flere niveauer Tilberedning på flere niveauer
 • Grill Grill

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Reservedele og tilbehør Support
Rødt stof på sort baggrund