Produktdetaljer

Det er nemt at opnå samme resultat igen og igen med præcis og kontrolleret varme Jævnt fordelt i hele ovnen. SurroundCook ovnens avancerede ventilatorteknologi sikrer, at hver del af din ret får lige præcis den mængde varme, den har brug for. Føres hos udvalgte forhandlere.

Produktfordele

Forvent ENS, hver gang

En gyldenbrun kartoffelgratin. En sprød skorpe på en oksefilet. Den rige og svampede konsistens af en blød chokoladekage. Det er nemt at opnå de samme resultater igen og igen med præcis og kontrolleret varme, der er jævnt fordelt i hele ovnen. I modsætning til standardovne sikrer SurroundCook-ovnens avancerede ventilatorteknologi, at hver del af din ret får lige præcis den mængde varme, som den har brug for. Jævnt. Ensartet. Lige meget hvor den er placeret. Med én eller flere retter. Slut med at vende maden undervejs. Bare resultater, der opfylder dine forventninger. Hver gang.

Tilbered mere på én gang med perfekt resultat

Det ekstra ringvarmeelement i vores ovn sikrer, at dine retter tilberedes jævnt og lækkert i hele ovnen - selv med tre bageplader i, så er du sikker på at lave hver portion ligeså perfekt som den sidste.

Naturlig rengøring med damp

Rengøring efter madlavning behøver ikke være en kedelig pligt. Fugten i ovnen skaber damp for at løsne genstridigt fedt og rester på de indvendige sider. Så du får en naturlig rengøring uden besvær.

Få hurtigt overblik over status for tilberedningen

Timerdisplayet giver et hurtigt overblik over din madlavning. Den tydelige skærm giver mulighed for at indstille en alarm, kontrollere den resterende tid for retten og justere timeren præcist.

Jævnt tilberedt overalt

Med denne ovn er energieffektiv brug også effektiv tilberedning. Det nye varmluftssystem får den varme luft til at cirkulere jævnt i hele ovnrummet. Det betyder at temperaturen kan reduceres op til 20%, hvilket sparer dig tid og energi.

Tilbered selv de største portioner perfekt

Mindre er ikke altid mere, især når det gælder lifligt bagte lækkerier. XL bagepladen er 20 % større end bageplader med standardstørrelse. Med den kan du bage endnu større og mere lækre portioner af søde lækkerbiskner.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, samlet ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels