Produktdetaljer

80 cm touchbetjent induktionskogesektion med facetslebne kanter, 4 Windmill zoner samt brofunktion. Det trådløse SensePro madlavningstermometer gør det muligt at lave sous vide på denne kogeplade. Denne model har Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Kogepladen har også andre smarte funktioner såsom pause- og boosterfunktion. Føres hos udvalgte forhandlere.
Læs mere

Produktfordele

AEG - Induktionskogeplade - IAE84881FB

Præcis kernetemperatur

Tilbered hver ingrediens perfekt med 9000 SensePro®-induktionskogepladen. Det trådløse termometer måler kernetemperaturen i mad og væske, så du kan koge, stege og endda lave sous vide. Din personlige souschef.

AEG - Induktionskogeplade - IAE84881FB

Lav mad som en mesterkok. Til den helt rigtige temperatur med termometeret

Lav mad som en mesterkok med det trådløse termometer. Sensoren måler den nøjagtige temperatur og sender varmejusteringer videre til kogepladen. Måling og justering af temperatur er så præcis, at du endda kan lave sous vide.

AEG - Induktionskogeplade - IAE84881FB

Den farvede touchbetjening taler dit sprog

Brugerfladen med farvet touchbetjening giver trin for trin-vejledning og direkte tilbagemelding, så du kan lave mad med større selvtillid. Du kan endda lære at lave sous vide. Tag din madlavning til næste niveau.

AEG - Induktionskogeplade - IAE84881FB

Kombiner to kogezoner med brofunktionen

Brofunktionen forbinder to kogezoner, så de passer til enhver stor eller aflang pande. De sammenkædede zoner deler samme indstilling for temperatur og tid og er ideelle, når du laver mad til middagsselskaber eller fester.

AEG - Induktionskogeplade - IAE84881FB

Hob2Hood®: Håndfri betjening af emhætte

Hob2Hood® funktionen forbinder kogepladen og emhætten. Emhætten justerer automatisk blæserhastigheden i forhold til varmen på kogezonerne, uden at du behøver løfte en finger. Til kraftig udsugning, når du lynsteger. Og stille udsugning, når maden simrer.

Hver kogezone. Individuelt timet

Når en kogezone er i brug, får du hurtig og bekvem adgang til timeren via touchscreen-displayet. Intet skift mellem menuer eller zoner. Da hver ret tidsindstilles præcist, er den fulde kontrol med tilberedningen sikret.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyAEG og find alt, du har brug for, på ét sted. 

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Hold styr på alle dine garantier
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyAEG Reservedele og tilbehør Support
Man folding towels